Отговори
# 165
Много е вкусна наистина, даже и на мен ми харесва. Само, дето не спазвам пропорциите на гърба на опаковката, че ако ги спазя - кашата става по рядка и от млякото което пиеме.....

Хубаво си беше запечен, тъкмо свикнах - и сега хоп , обрат в ситуацията.

Та добрютро от нас!
 За кашата и аз не спазвам пропорциите, правя я по-гъста, както му харесва на него и да мога да я давам с лъжица.
Акаме си по 2-3 пъти на ден - не му давам само разхлабващи храни...а по едно време акаше само 1 път, ама аз не му се притеснявам.
Днес съм на работа, а после на детски рожден ден. Приятен ден на всички!

# 166
# 167
  • София
здравейте и от нас набързо!
срещата мина чудесно, като изключим факта, че ния се държа адски неприлично.
Малкият Дани се държа достойно и показа, че е мъж за много жени! Мацките пък се редуваха да поддържат реването, но имаше и затишия и мамите успяха да се наприказват наволя. 
ния го поддържаше реването (нека бъдем честни) Blush
ще кача снимки и аз, но по-късно.
приятен ден на всички Mr. Green

# 168

аз нещо не мога да ги разгледам! както и преди казвах, че не мога да вляза с името и паролата, които знам....

# 169
Между другото - ние почнахме с оризова каша без мляко. Слагах й по малко АМ за вкус. Венета я хапваше с кеф. Сега ни свърши и минахме на бананова - еми, хич не й харесва. Как само стиска муцунка.
pri nas beshe sustata rabota  Shocked samo ne sum slagala AM. I az ochakvah da se raztopi ot kef na bananovata, obache  Naughty Niama koliki i drugi problemi  Praynig
Rusensko-varnensakata sresta mina super  Peace chakame snimki ot maiche  Peace

# 170
kundurdjieva ,успех !и дано подейства!ще чакаме да кажеш как сте!
Betty L.,вярно зор даваме,ама като са интересни тези срещи и за нас!!!пък и вие се оляхте!то бива среща,бива,ама толкова време?!  Joy hahaha  bouquet много сте готини и на тези снимки!на мен ми ги отваря малко тъмни,ама и така се вижда! Rolling Eyes
хайде и от русенско-варненската среща сега!!!
лек и спокоен ден на всички!  bouquet
ПП:ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ ДНЕС!!!

# 171
аз нещо не мога да ги разгледам! както и преди казвах, че не мога да вляза с името и паролата, които знам....
Понякога не се отваря линкът. Но името и паролата се въвеждат в жълтото поле от дясната страна на страницата, а не в ляво където пише Поща в start.bg.
Аз опитах и по този начин и става - иначе можеш да влезнеш и през албумчето от първата ни страничка. Hug
Алексче, ти пък сега. Аз не исках да излагам Ния! Hug
Има и снимки от срещата Варна-Русе!
Шолио, баткото ви изглежда по-голям!

# 172
  • Русе
Здравейте,момичета!Вчера благодарение на di ,която организира срещата,се  видяхме и запознахме.Всичко мина отлично,а най- активен беше разбира се момъкът Бойко на mam21,девойките бяха по-срамежливи.Ето и документирана  срещата снимка1 снимка2 снимка3

За кашите първо започнах с ябълкова безмлечна на Хумана,после оризова на Милупа и сега ядем бананова млечна пак на Милупа.Но количеството не е голямо само 100мл. изяжда.

За снимките как става - първо отивам в snimka.bg,пиша decemvri в полето търсене,влизам в албума,цъквам на снимката,която искам да покажа и после пак цък на нея да се покаже в цял размер и накрая копирам адреса.

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 11:08 от maiche

# 173
Здравейте, мами!
Успях най-после да намеря време да драсна някой ред! Нали е събота и тате си е в къщи, пък и мойта майка дойде, та аз съм в почивка Simple Smile
Утре ще ходим да го кръщаваме Нино в Клисурски манастир. Близо било до Вършец, похвалиха ми го. Ще ви кажа после как е било.
А Нино така "готино" се запече като му дадох оризова каша, че 4 дни акаше като козичка - едни твърдички топченца и не му беше добре - мрънкаше. Дадох му пюре от тиква, круша и ябълка - нищо не стана. Чак като се насмука със сокче от сини сливи на хип - тогава тръгнаха нещата.
Изтървала съм срещичка, жалко. Сега ще източа снимките от предната и ще пробвам да ги пратя на някой - напр. Аспазия Simple Smile.

# 174
Здравейте майчета!Аз нещо всеки ден все повече и повече се сдухвам понеже наближава сватбата и ме тресе нервата якооооооооооооо!!!!!!!!!!А и съм от тия д'ет мислят само лошите неща,например ако нещо не стане така как трябва ,ами ако има някакъв проблем..........и това направо ме побърква. Embarassed Rolling Eyes
Чудя се малкия как ще издържи на цялата тая дъндания newsm78 Той ни е спокойно бебе,ама все пак.

Иначе,да ви кажа,минахме на кисело мляко и хич не съм доволна от това,ама няма как.Не иска АМ.Успявам някакси веднъж на ден да го излъжа и да му го дам,НО иначе два пъти не минава тоя номер Crossing ArmsА с такова количество кисело мляко на пазара незнам кое е най-истинско и незнам на кое да се спра newsm78 Пробвах с РОДОПЕЯ,ПЪРШЕВИЦА,ВЕРЕЯ,сега пък ми казаха да давам НА БАБА,понеже не било толкова кисело колкото другите Whistling

# 175
Здравейте мили мами и бебоци
Честито на всички празнуващи половин годинка
Искам да попитам трябва ли да купувам специална паничка на малката и от какъв материал трябва да е може ли да е порцеланова

# 176
  • Варна
Бети паничка за какво? за кашата ли? аз я правя в бурканче от пюре  Peace иначе продават детски купички с лъжички, ама на мен ми е по-лесно да я обирам от буркана от колкото да я гоня из купата  Whistling

Лилетка, що не даваш млечни каши вместо АМ? не е ли рано за кисело мляко  newsm78 да не напраи някой алергия  Praynig
аз ще почвам жълтъка от 6ти месец (демек след 15ти  Laughing) за месото още се чудя  Thinking
Лорището пък много не обича зеленчукови пюрета,да не кажа въобще  Sick
цаката е да го смесим с плодово (обикновено ябълка) като плодовото преобладава. или с мляко. има едно пюре на ХИП - морков,грах,броколи и мляко - много го хареса  Shocked трябва да отида днес да взема 3-4  Laughing вече ядем и броколи,карфиол,грах,глутен и млечни каши и нищо ни няма  Peace
единствения начин да яде оризова каша е смесено с друга че да не я усеща  Rolling Eyes
взех 3 вида каши и ги смесвам - оризова на Милупа,бисквитена и зърнена(от 8 треволяка) на Нестле - много ни харесва и акаме редовно Mr. Green

за протокола - започнахме диета с мъжа ми, Вита Голд (отвратително е на вкус  Sick) , плодове,зеленчуци и мляко - стискайте палци,че много сме затрътлели  Praynig

# 177
liletka ти какви АМ пробва, щото и  ние сме така хич не яде млякото. Пробвах с на Хип и яде 200мл повече на ден от другите млека.Е има още доста да ядем за да догоним другите бебоци. Иначе и аз се замислях за кисело мляко ама незнам..  Thinking  все се надявам, че ще прояде.

# 178
Утре ще ходим да го кръщаваме Нино в Клисурски манастир. Близо било до Вършец, похвалиха ми го. Ще ви кажа после как е било.
 Сега ще източа снимките от предната и ще пробвам да ги пратя на някой - напр. Аспазия Simple Smile.
да в този Клисурски е много хубаво и отеца беше свестен. аз водих там децата на лагер.
чакам снимки както си писала и да разказваш след утрешния ден!
аз в понеделник ще кръщавам на пианистката ми момата - на 1 годинка е...само ще видим как ще се допопам до църквата като всичко ще е блокаж заради чичко Буш! иначе съм и купила бельо, рокля и сега ще ходя за сребърно кръстче със синджирче.

# 179
Здравейте мадами,

Роди се първия ни първи братовчед  Grinning и след като мъжа ми е чичо аз чичка ли съм  Mr. Green  Joy.
Присъединявам се към изумлението на Шрю относно скоростта с която се пълнят темичките  Laughing.
Магеста, в този ред на мисли исках вас да попитам как занимавате малчовците в къщи че да имате време за нет.  Нашето човече иска нон стоп внимание  Heart Eyes. Постоянно му сменям играчките, пея му песни и му танцувам, голяма забава е.Две нощи плака в съня си и като го заведохме на чичо Док се оказа че ни растат две малки сладки зъбенца  Laughing, дадохме панадол и капки за ушета, отделно мазахме с дентинох и айде ноща бе спокойна слава Богу.

Общи условия

Активация на акаунт