ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 678
  • 414
  •   1
Отговори
# 180
Тониииииии, къде сииииии?! Върни сееее, не те даваме на сладоледаааааа!! Нито на Фафлата!!

# 181
Тони, спри да се тормозиш, помисли спокойно и каквото решиш повече не го подлагай на съмнение и не се угризявай!Ако искаш да знаеш вчерашните 2 бири не са ми дали никакво отражение при положение,че днес бях спортен и се наливах с вода и ядох по режим.И от един сладолед света няма да се завърти наобратно,ако после всичко си продължи по режим...ама ха!Обаче ако решиш да се въздържиш, още по-добре,намери си нек'ва работа,обади се на джуниъра,мисли либовно,ангажирай се политически... Laughing Хади,нали си знаеш,че Фенски те  Heart Eyes Ти ще се справиш,не се съмнявам.

# 182
И утре кат' тръгна пак да се запивам, очаквам същатата подкрепа,рабиршш ли... Grinning

# 183
  • Варна
Готоу, проблема е отстранен-заджурках си кисело мляко със сладко от дребни ягодки и малко лен.семе -бе то страшна вкусотия Laughing
Ама отиде 1/2пюрено бурканче-ама голяма работа, айди пък сига да не умра от угризения Laughing
Фень-страшън си, много та обичам Hug-каква подкрепа само, да знаш,че ми мязаш на жуниъра много-той тъй все е с мен, и да искам да скоча от прозореца сигур пак ще ме подкрепи  Laughing Laughing Laughing
Дениче-мързела ми е по-голям от глада за сладко Laughing, то трябва да се преобличам, да се обувам-асансьори ала -бала...
Всъщност осъзнавам си проблема-той дойде от вчерашния глад-днес ям от всичко по много, и месо и зехтин и сметана и череши и сега сладко, друг път не озверявам така-но с мойте камъни по мойта градина
Фенски-подозирам та че пясък изфъргаш от бъбрекови и са лекуваш с пивото-нъй тъй Wink

# 184
Ха така, свещен мързел както обичам да казвам, много хубаво   bouquet!!

Аз лоча водичка, вече 2 литра, че ми е едно подуто и солено (а мн малко сол сложих в гореспоменатата манджа, която да се поваля - беше убийствено вкусна).

След малко кафенце (достигнах върха на минимизирането на млякото в кафето - 25 мл на чаша) ще пия и после ще репетирам една презентация.

# 185
  • Варна
Хади оставям ва за таз вечър, утре първа ще са изтипотя-претеглена да видим резила от сладкото, щот бирите са изпишкват, ама сладкото не са из...да не съобщавам
Дениче приятън репетисион Heart Eyes

П.П. Кръстницата ми рече,че много съм изхърбавял в раменете и изпил в бузити-пък тя е критик голям, миналата година постоянно повтаряше как не ме е срам да си нося туй голямо дупи....а тя е 3 пъти колкот мени,ама като и кажеш -ами ти, тя огтоваря-Ти мен не ме гледай Laughing пак не можах да и угодя,то и на мен си не мога да угодя, ама по е хубу да ти се карат,че си заслабнал, отколкот кат си се удебелил

# 186
Фенски-подозирам та че пясък изфъргаш от бъбрекови и са лекуваш с пивото-нъй тъй Wink
Тъй,тъй,цялото строителство по Черноморието се с моя пясък е захранено...нема кък,треба да служим на обществото...
Ай, синьоритки,мен ма няма вече,отивам да спя,доволен и удовлетворен от този ден. bye

# 187
Тонче,молЬ'тса,не яж сладолед,аз ве4е го изядох на басейна.... Embarassed Не бях яла от 2 месеца сигурно сладолед и..ха на пиклата 1,и тез пари как скокнаха към баткото,и той ми даде един шакаладуФ,и аз горката,да не им строша хатъра,нали добра душа нося....добре,4е банкнотата не беше от големите,съвета е добър!...  Сега отивам да поспя...тумба-лумба пълен търбух-грух,грух....

# 188
Момичета- актриси, напъхвам се сред Вас във вашето шоу за да поздравя Иветката, става, нали?!

Уважаема Небесна,
Имайте незабравим празник в новият ден!

Здраве, много късмети, любовни и съдбовни трепети и сбъдвания Ти желая, Курасоне! Всичките мечти да се реализират таз година!

Спорна седмица Ви желая и не позволявайте на депресията да Ви победи, успехи при постигане на желаните кг.

# 189
  • Варна
Аааа не е честно тъй-вий оттатък Гринуича все ни изпреварвити Crossing Arms исках аз първа да чиститя на мискинката ремонтна

Нали знаш какво ще ти пожелая, и нали знаш сколкос много те обичам Hug-мцуу мцу мцу

# 190
  • Варна
                                                    уешперсадо, уешперсадоуу corazon  Whistling Heart Eyes

# 191
  • да има едно лесно - на мотора
Небесна

Hug Hug Hug Много обич в сърцето и слънце в душата   bouquet

# 192
  • Варна
Абе той е отслабнал бей-73,5кг тая сутрин, първо качване-73,1 Shocked, реших на друга плочка да позиционирам мерилото-бам 73,5-доволън и предоволър.
 Торбата пълна с чиреши, мляко и лен за закуска измлещи,
във Вецето щастието настъпи, на работа пеш тръгна и на автобуса място отстъпи,
весъл е днес вашия Тихомир, само черна котна да не му развали душевния мир
Кейки-торто моя как да та напрегръщам.....мцу и за теби Hug Heart Eyes

# 193
Небесна, Честит Празник! Бъди щастлива и много глезена и обичана жена! Желая ти всичкото късмет,здравословно и доволно намаление тегловно!  Hug

# 194
  • да има едно лесно - на мотора
Такаааа - да се отчета - обаче сраааам , много пил , малко ял Вчера канта показавша 58.0000 . Снощи и аз като Фен пясъци изхвърлях  Mr. Green и днес ме показа 58.7 . Нищо - ще пийм вода . И без това алкохола си го "взех " за 2 месеца напред . Ама какво да правишш... мека душа . Карахме мАтораи хоп ... на мореъто при нашите друзя. И те... останете, та останете . Пък аз - ни четки, ни пасти, ни гащи . Добре ,че има магазини за таквизи неща... Та останахме и посрещнахме утрото...
от днес съм пак с нови сили

Тонимире , какви са тия залитания - тоз Търмън не е добре , да знаеш . Добре ще навреме се усети. Ама ний тА подкрепями , ти си знаеш  Hug

Много дълго стана - после пак

Общи условия

Активация на акаунт