ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 684
  • 414
  •   1
Отговори
# 165
Тонимире, ти кога ще се местиш за постоянно у големия град?

# 166
  • Варна
Ха, ти да нямаш някой гадатълски способности-тамън си сортирам зимните дрехи и решавам,кои да взема и кои да оставя....и точно сега реши да питаш....Малей още една гадателка, само дето първата не ще да фърля боба вече, а втората взе че направо си каза Laughing Августа тряба да потегля, мисля след 15ти, че на 11-12-13 авг.ще ходя при баба ми в Ямбол да се видим, че после знай ли човек кога ще ида пак.
Установявам че два куфара са ми малко за партакешити, джуниъра каза да не прекалявам, че и той имал много дрехи-трябало място-че много ясно,че трябва...амаха Crazy
Обаче имам много обувки и зимни якета-то дълги, то къси, то шушляци, то платнени, то хиляди неща...
А как ми става тъжно,ако знаете само...избива ме на рев, щото си оставям къщурката сам-самичка и всичките ми любими нещица, щото не мога да помъкна целия антураж все пак Cry ох един път да се изнеса и да не мисля вече, а пък там ще проведа една терапия за душата ми и новото начало

# 167
Тонче,споко....аз за хамериката тръгнах с едно сакче само с дрешки малко за пиклата,за мен едни дънки на гъзето и едни в сак4ето .като казвам сакче,дали имаше и 10 кила? Нищо и за спомен не си взех,защото не обичам спомените ,навяват ми тъга..не взех и снимки ,освен на голямата пикла...Сега 5 години по късно,се 4удя как може толкова боклуци да съм складирала..а периоди4но мащам към боклука по нещо си...Не съжалявайти Госпойце Режисера...ти поне си си там,винаги можеш да се прибереш и да се почувстваш в само своите си води...ние стрелците обичаме местенията и промените,защото те винаги са за убаво,ние на лоши места не посещавами...хм,споко..ох,кога ли аз ще си дойда....и едно моренце да направя...как съм зажаднял за таквизи случки.... Cry

# 168
Този Януари (при все, че ми е междинно ходене, не е да кажеш тепърва да заминавам) като се прибирах от БГ бях с 37 кг куфар и 10 кг ръчен багаж.. Луда съм.

# 169
  • Варна
Ах, те моите куфари сигурно минават 20кг, но уж само тези дрехи сложих, които наистина ще облека, щото вкъщи има много дрехи, които са купени и не са облечени нито веднъж или само веднъж, обаче като ще се ходи по интервюта за работа не мога да се разкатавам с мойте дънкови и шушлякови поли, тъй че сложих и едни по "женски" Crazy, същото е с обувките, летни сандали-отворени, затворени, с токчета, без токчета. За зимните дрехи -отново, поли за ботуши с ток, поли за равните ботуши, яке за дънковите поли, якета и палто за ботушите с ток....пуловери и ризи за по-тежките поли, спортни анораци за дънките и т.н. и те се напълниха куфарите.
Пинки днес гледах албумите си и също реших,че няма да взема никакви снимки, на компа имам достатъчно, пък и старите снимки ме депресират страшно много-има хора, които никога повече няма да видя и ми е кофти.
А иначе си напълних една раница с книги и учебници, които ще ми трябват, пък и са ми важни.Добре че речници и граматики няма да мъкна-джуниъра е като английско-български център-има всякакви чешити

Тъй, сига за манжите-направих си парфенце пак, но с череши-изтръмбуших им костилките и си направих 3 малки стъклени чашки
Ще си хапна-само чакам да стегне. Обядвах си пържолка, салатка, довечера пак ще е някаква зеленчукова манджа
Айде до после

# 170
Че съм гадателка - ясно е.  Laughing
Ама питам, щото ще съм наблизо по някое време, ама май нама да се засечем.  Sad

# 171
Здравейте, сватбата изкарала. Grinning Grinning Grinning
Повече танцувала, по малко яла съм. Не съм се изложила, режимна съм. Grinning Grinning Grinning
Всички викат, много отслабнала си, аз горда и засукана. Grinning Grinning Grinning
Тонимирка, накъде преместване прайш? Нещо изпуснала съм???
Pinkito, днес била на моренцето, правила малко плаж, там е, хубаво е, каза, че те чака да дойдеш. Wink
На всички артисти , режимен ден.

# 172
Леле как преядох.. УЖАСТ!

Ядох преди 3 часа 100 гр сметана, 20 гр зехтин, 80 гр бяла риба, 10 гр аншуа, 2 рачешки рулца, броколи, карфиол, моркови, зелен боб (всеки зеленчук беше между 50 и 100 гр), още ми е мега тежко, мисля да не вечерям, ще се пръсна.

# 173
  • Варна
 ooooh! МНого е уморен, няма где да стъпи, ногата си дан счупи! Прах и пепел, пошлост грозна, туй е то ремонта сложна. Днес от глад не се оплаквам, но оскъдно съм си хапнал. Хахо съм, не ма жалете, не скрънзейте, не шепнете, а споделяйте манджара, отхвърлете всяка поквара..
Не съм с акъла веч добре, тръснало ми сей шкембе. Нищо, щот фасон си имам, но йе време да си отивам.. Crazy

# 174
Не е пил и не се е бил днес за разлика от друг път,от вчера например. box
Днес е трЕнирал и ял.От два месеца почти държи едно тегло,което е добро,но пита се:как да свали още 2-3 килогарма,за да може да варира и кат' метни 2-3 бири да не се депресира? newsm78
Останалото е мълчание...

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 19:53 от Фен

# 175
  • Варна
Хм, много съм нещастън, дойдоха ми гости изневиделица и трябваше с нещо да ги почерпя и извадих парфенцата си-щот освен кафе друго нямах подходящо за гости-туй сладки и газирани работи не се държат в нас, че много ми ходят ръцете и устата и тя прохожда някойс път-и за мен остана само една чашка Sad а тъй ми се ядеше още, пък и мислех утре да закуся с него-хем мляко, хем чюрешка, хем и лен можех да си заджуркам вътре... Confused а сега как ме избива на една вафла,и както е спряло вече да вали да взема да скокна до магазина Twisted Evil

# 176
До Тонимира Тонимирова Тонимирска:
Ник'Фи Фафли!
Наложено е вето от целия актьорски състаФ!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 20:06 от Denichkata

# 177
Ох, Тихомире, кво да те посъветвам...(тежка въздишка тук) Моят опит показва,че в такива моменти кат' скокна до магазина и ето ти половината се преместил у нас.Все се връщам с нещо сладко,нещо солено,нещо газирано и нещо мазно...а често и с нещо алкохолно...Или реши твърдо,иди,вземи,върни се,яж и не съжалявай-или иди с малко пари и си вземи само едно нещо, но не те съветвам с голяма банкнота да решаваш на момента какво да си вземеш-мъчително е,обичай се,не си го причинявай!Хади,нека силата бъде с теб! Peace

# 178
  • Варна
Каква сила Фень мой-аз съм такъв безсилен човечец кат стани въпрос за вафли
а туй дет много ми са дояжда баш сига е един шекаладов сладолед с шекаладов сиропец полят...няма такава мъка ехее Confused
Искам бе, искам салдолед-миналата събота знаш как добре ми дойде-тъй от събота на събота кат са разпуща човек му иде силицата да е сирьозън през седмицата

# 179
Заджуркай кисело мляко с какао и мед и бум във фризера! Ако трябва сложи много мед! По-добре мед от захар (в сладоледа)!

Общи условия

Активация на акаунт