ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 704
  • 414
  •   1
Отговори
# 150
Уууууу как забравих да спомена ресторанта "къщата на пържолите", където ядох 2 вида телешка пържола. По-хубавата беше от филе, средно изпечена, със сос пипер - леле не съм яла нивга толкова крехо месо, не ми се беше случвало месо да ми се топи в устата. Фантазия.

В момента маам 2 телешки и ми се топят у устата Hug

# 151
Искам да обявя,че Кейки и Пинки ми липсват най-официално, както и госпо'ицата дет' е във френската клиника на отдих.Знам че някой от тях се явяват в съседната тема,ама сега не мога да ида до там,че ми се вие главата от двете бири...шжж,прощаватии...

# 152
  • Варна
Чеки малко сега,че болен сириала-Кейкова са лекува и тя-не е в клиника(Слава Богу)ама пак я тръшнали бацилококите, Пинкито изчезва без да даде отчетност някаков, а аз бях в кухнята досега-знайти ли вий каква сладост е зелен пипер с мазна Дунавийка-ех томбака днес сърдито го даваше,че да му поугодя малкос, утре каквото и да покаже кантара все ми е туй-днес все едно е било свободън ден, ей го и Фенския и той смукал бира,тъй че прощавам си сама
 bowuu

# 153
Хелоу!!
Тук съм! Дома съм си вече. Стига ми толкоз разходка по Канада -2 седмици. Даже успях и канадски бацил да прихвана, та сега се лекувам, не си спомням откога не ме е боляло гърлото така, та как нема да ме боли, то голям студ беше. Иначе хубаво беше добре си прекарах!!!
Килата не са мръднали, нищо че плюсках и пих.

Пак ще дода, но сигурно ще да е в понеделник, че утре отивам в  Хюстън.

Hug Hug

# 154
Тони,  Heart Eyes утрИ немаа'а са теглим-Съгласен ли си?
КейкиHug Хюстън-"стой,почакай,да идем двама"-както е казал поетът.Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 22:08 от Фен

# 155
 Фен,
Яхай  afwitchsmile3549,   newsm52 и пристигай. Hug

# 156
Кейки, не обръщай фнимание на глюпостите ми-те са под въздействие на алкохоля, иначе това съм си пак аз-добрият,стар Фен. Да се оправяш бързо от гърлоболките и да си идеш тук скоро. Hug
Освен пиво-залитката съм ял чушки и домати и таратор, сирене и пилешки хапки,така че-не всичко е изгубено!
Какво се случи по нататък-ще разберете в следващия епизод.

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 23:02 от Фен

# 157
  • Варна
 Confused Оооуухх, не знам кой кого ши лекува.. Тряба му мотивация, няма никва спортна демонстрация! Дроб! Въшка! Плазмодий! Мекотело! Бацил! Гнида! Лой!  ooooh!
Нямам какво да кажа, нито смея да са покажа.
Всичко е ардауш, липсва само Скарамуш.
За дюсерт една бълха глътна ма и почти умря.
Плюна сетне таз лавина - мас, коса и перушина. Кашля, дави са, кълне, нивгаш прасешко не ще яде!! Но ухапан съм неловко, чеша си ногата кротко, бърча вежда, сресвам прежда, мисля за пръжол говежда... Crossing Arms

# 158
Ох,ето ме тичам при вас....ЯдуФ много лощи неща днес,но съм в някакуФ настроение хаусово,как да го обясня..като муха без глава.Давам аз от4етност веднага защо е така...Най сетне уредих билет на детиту,и я чакам  след 2 седмици. Леле...толкова съм развълнувана...Искаще ми се да не ме вижда чак толкова надебеляла,ама сега какво да направя? Тук всички се надуваме някак си ..Не си падам по диети от типа, 14 кг за 14 дни..знаете ме. И днес цял ден се въртя,нищо не съм правила,ще взема да из4езна нанякъде,малко да поразходя телесата.Циклична съм,не ставам за басейни..ина4е как бих се опънала на някой шезлонг..тоест бих се разляла по някой шезлонг..ха ха хааа..А на голямата пикла не и се идва,има една либиф там и сега...големи трагедии..

# 159
Привет, Пинки   bouquet!

За детитУ- така е като се обичат младите, аз като се загаджосах за 1ви път не исках да ходя никъде с нашите - ни на море, ни на по едно кафе дет' се вика, голяма съм била пикла. Сега си ги предпочитам пред всичко, дойде ми акълът  Wink!!

# 160
Дениче така е...още повече,че като дойде не е ясно кога пак ще се прибере и сега е на морето,представи си как ми се озъби като звъннах и и казах ,че ще пътува по рано от уговорката...но това е положението.Много вярвям и се надявам,че така е по-добре за нея и за бъдешето и.Дано да се убеди един ден,аз затова сега не и се сърдя. Тя не е излизала в чужбина и няма база за сравнение,все пак дано и хареса,аз ще направя всичко възможно да се чувства добре,но периода на адаптация си е много гаден момент...
От утре се стягам наново с пълна пара...даже мисля да ида до фитнеса да подрусам дупе.

# 161
  • Варна
ммммм мляко с лен  Innocent в рая било хубаво  Sunglasses
Днес всичко трябва да е ВМ-НВХ-туй е истината уважаеми малини
Корасон почвам да са спритиснявам за вашта особеност-поради що така кондициона ви се е изпарил, на кой трън се е настанил..?
Изпратили ли прекрасън малък фей  в полята с вятъра  да са вей, а за катуна разджуркан не са сбъгясвай, ще доде ден да са прехласваш , щот фасона му нов красотен ще пълни сърдцето и очото компотен Heart Eyes

И мазното ти от жегата са топи, нали видял съм сос собствените си очи Hug
Хади горе главата и мустака, и ръцете и краката Sunglasses

# 162
ДобрЮтрЮ!

Аз рупам 30 гр ленено семе с 50 мл впда, 25 мл прясно мляко и 5 гр какао. Мммм

# 163
Здравейте, красавици!  bouquet

Зелен пипер с мазна дунавийка - цяла събота и неделя. После у Франсето само ще го сънувам, та гледам да си наваксам  Rolling Eyes.
Фен, много ми е драго, че си се сетил за мен  Hug
Чета ви редовно, ама толкоз недостойна съм да се подвизавам в темата, че...
Лек ден на всички! Hug Hug

# 164
  • Варна
Бе не така бее-как тъй недостойна, аз съм ва избрал за нашия филм-което ще рече, че Режисьора не бърка и знай кой да земи, освен туй толкоз награди и овации обрахме-сичкото са дължи на актьорския состав
Какво сега си се вкиснала, яла си нещо нережимно-който не е прегрешавал с манжата да вдигне ръка..... Rolling Eyes видиш ли-никой не вдига, щото сме човеци, а храната е за човека направена-хапни си и готово.
Ето вчера ядох 20гр ориз-ама в готово състояние, в неготово беше 10зрънца, и не ми се беше дояло, но сега си викам-хубу че ядох, поне скоро да не ми се дояжда като гледам разни оризови реклами с разни шарени зеленчуци вътре или любимото ми мляко с ориз, дето вече не помня на какво блъска, щото не  знае кога за последно е ядено
Хади-спакойствие за душите, мир за телата и тъй си те отиват килата Wink
Със стрес и притиснения никой не е заслабнал-туй са мойти наблюддения
Любоф и прегръд за всичките малини Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт