ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 710
  • 414
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Току-що си сметнах менюто по Търмънд за днес във Фитдей-учудена и възмутена съм  Shocked
Калории 286
Мазнини-6%-2гр
Въглх-17%-11гр
Протеини-77%-52гр

Това меню включва 2белтъка,30гр ягоди, 175гр пил.гърди за целия ден, 250гр краставици и 100гр зелени пиперки
Аз нямах ягоди и минах само с белтъците и горчиво кафе, та без тях калорията е 278, а въглехидрата става 10гр
Моята закуска на ВМ-НВХ е около 280-320кал средно, а тук.....speechless
Вярно,че в книгата е дадено да си хапна и 1/2купичка ориз, но той ще вдигне допълнително въглехидрата, а калорията не повече от 50-60

# 136
Момичета, момичета, гложди ме една мисъл безподобна. Laughing Laughing Laughing
Какво ще правя това лято, не мой устоя на диня и пъпеши, като станат български през август. Туй е единствената ми сладостна слабост.
Тонимирка, много ли ще сбъркам, ако премина две седмици на диня или пъпеш?
Само това разбира се без да ги мешам с други неща. Един вид плодов временен режим.
Е, ако съм отслабнала достатъчно до тогава де, щото както върви, пу-пу да не ми е уроки, ще вляза в норма доволна до тогава.
А, какво ще кажеш?? newsm78

# 137
  • Варна
Да-ще сбъркаш Peace защо ти е да ядеш от сутрин до вечер захар и вода.
Разбирам те-и аз ги обичам тия плодове, но положението е следното-ядеш ги сутрин до 12h, правиш си един хубав ВМ-НВХ обяд, после към 15-16h пак един резен, разходка или спорт и после вечеря ВМ-НВХ. Ей го-хем режим, хем сладки плодове.
Аз никога не съм обичала да ям еднообразна храна, дори да ми е любима някоя-т.е. цял ден само вафли примерно Laughing
Ето сега аз ям череши, защото ми се хапват, обаче са страшно сладки и въглехидратки и се налага да ям по 200гр, откоито като им махнеш костилките остават наполовина-хем очите и мозъка задоволен, хем и режима спазен.

Такива "празни" дни не влияят добре, като свършат 2те седмици на пъпеш и диня и започнеш режим някакъв си ще започнеш да качваш, защото внасяш нови храни в тялото ти, което вярвай ми за 2 седмици е способно да се нагоди,че ще яде все дини и пъпеши и като му дадеш сирене на 15я ден веднага ще си го засклади в някое местенце-я бедър, я паласчица...тъй е
Но решението си е твое Heart Eyes

# 138
Дааа, знаех си, че не може хем душата в рая, хем....душата в рая. Laughing Laughing Laughing
Е, поне не съм глезла, ще измисля как да задоволя и тази слабост, има време до тогава. Thinking

# 139
Леле, Тони, 300 калории за целия ден.. Молим ти се, туй не е Сомалия. Взимай се в ръце.. Яж му на Търманд храната, ама поне увеличи всичко по 2-3 пъти, да докараш свястна калория.

# 140
  • Варна
Голям глад хора-няма мазничко да ме засити, не е за нас тоя режим. Една пържолка от скромните 150гр дето си я хапвам на едно хранене, днес ми е разделена на 3 порцийки за целия ден Confused

# 141
Тони, няма да те агитирам да хапнеш повече, ти сама ще си прецениш, но за мен да ядеш 300 калории на ден е най-малкото глупаво.
На твое място бих се хранила с Търмънд храни, но утроени порции, ако държа да сменя режима.
Но ти имаш някакъв план в главата си и няма да се меся, ама ми е гадно, че така се изтезаваш  Confused..

# 142
  • Варна
Аа че то като ще ги удвоявам на Търмънд храните по-добре да си ям нашите си манджи. Всъщност знам, че не трябва да го правя, обаче искам да си пробвам волята-как е да се откажеш по средата на деня а?-малко срамно ми се струва Confused
Даже и ориз си сварих-не е див, ами бял дългозърнест с 1стрък пресен лук и 1пиперка, сложих много къри и чубрица и лимон изстисках и хапнах 2 вилици-то всъщност като количество излезе 4 вилици Laughing
За вечеря пак такова трябва да ям-пиле 50гр, ориз -другите 2вилици и зеленчуци-ама от краставиците вече ми става гадно, пък и то зеленчуци без да са салатка тъй със зехтинче, малко Дунавия или маслина....абе крива работа
Лягам да спя, че иначе ще отворя сметаната дето и без друго в понеделник и изтича срока и трябва да се яде Laughing

# 143
Изкарай си деня, да ти е мирна главата, че си устискала 1 ден и го зарязвай.. 300 калории могат до доведат то такъв застой, свят да ти се завие. От друга страна толкова хора са доволни от режима и свалят. Медалът винаги има 2 стани.

# 144
  • Варна
Изядох си Търмъндската вечеря за следобедна закуска Laughing а за вечеря ще си ям нещо нашо си Sunglasses
Гледам сега "Цената на красота"-swan и там едни дебелички сладурани искат да си свалят излишните кг и бричове и отпуснати кожи и това,което ми направи впечатление е,че ги подлагат на диета от 1200кал със спорт, а една друга мацка ще яде по 1700кал ,щото ще се поти по 2часа във фитнеса и това всичкото го препоръчват за засилване на обмяната и стягане на кожата(спорта). Поне от манджа не ги лишават там, в смисъл че диетолога на предаването явно не е на едно мнение с Търмънд Twisted Evil

# 145
  • Варна
Хъъ не стига че гладна ами самотна Sad
Голяма глупост напрай Режисерата и утре ще си бий главицата празна в стената-само дано стена е здрава,че туй добиче има стабилен черъп гаау-мауу
Как съм могъл да са самоубедя и да не чуя аз сички външни гласове дет тъй ми говореха, що за необмисленост предприема мойто особие с тоз Майкъл да са захващам.
Така е-как няма да съм първи в списука за леченье, че аз съм с най-трайно умопомраченье, тряба са прередя пред другите нетолкоз болнави, спешън случай съм-моля доктор Алма и доктор Росана да са притикат бърже на помощ, ако не са дежурни то по возможност Фень мой, имащ ма за челяд свой или приятел най-добър от юкей да фани първия кораб и акускира на наший кей с чук огромън раждясасал да ми бий шут по тиквоча обрасъл Twisted Evil

Затуй какао пия аз,щот от глупос са докарах до тоз праз
ама за утри каков блюдо съм наизмислил-дет цял ден от тоз глад съм го мислил
то мляко, то лен, то тиквички с домати в мен, а за награди и кашкавали дет отдавна в хладилното са се спряли
и оназ красавица -сметаната ще ми се запознае с обмяната
Ай бай, глупав са става не само от много въглехидрат но и бедън кат си от глад Laughing

# 146
Поне бързо ти дойде акълът  Laughing!!
Аз бях на разходка до Биг Бен, Лондон Ай и Ковънт Гардън Маркет (не ми се сменяше на латиница) и за това не писах.
Не съм ви изоставила  Sunglasses!!

# 147
Уууууу как забравих да спомена ресторанта "къщата на пържолите", където ядох 2 вида телешка пържола. По-хубавата беше от филе, средно изпечена, със сос пипер - леле не съм яла нивга толкова крехо месо, не ми се беше случвало месо да ми се топи в устата. Фантазия.

# 148
  • Варна
говори ли са тъй на гладън вълк а Laughing? Знаш какви сочни пържоли си представям-не кат мойте сухите днес Close, едни такива киснали цяла нощ в марината от зехтин, лимон, черене пипер, къри, и малко соев сос и после опечени и с майонезка с краставички-божкей Heart Eyes

# 149
Тихомирей, кви глюпости праи'ш,кво си причини?Ади, иди си тука в правия път.  Hug Ама кво да та правя-убий ма-обичам те-е нашата работа с теб. Heart Eyes Heart Eyes
Аз отклоних с две бири,но туй си е за мен напълно нормално и хич не е необяснимо.Хич и не съжалявам-по режима продължавам!
Пишете как сте вие синьори-актьори и приятна вечер! Hug

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 20:46 от Фен

Общи условия

Активация на акаунт