ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 722
  • 414
  •   1
Отговори
# 120
  • София
КЛОНКА,

не ти се меся, но защо мислиш, че яденето на една шепичка ядки на ден (и нищо друго, или бъркам), би забързало метаболизма? Ако цаката е в това да поемаш много мазнини, по-добре си раздели на порции за деня една малка пилешка пържола, 1 краставица и 1 буца масло, поне това е моето мнение.
А за сиренето - просто отиваш в магазина, четеш етикетите и купуваш най-мазното, което се предлага.

О, аз само цитирах част от книгата на Аткинс.
Това са си негови теории, аз нямам нищо общо.
Беше ми само любопитно да разбера нещо за тези продукти и изразих съмнение за достоверността на превода.

Самата теория няма да я дискутирам.
Той твърди, че това е някакво гладуване, което е самоза 5 дена, след това се минава на ударната му фаза и е за хора, които имат висока метаболитна устойчивовост.Прилага го при тях, за да влязат в кетоза липолиза.
Но това е Аткинс - това не са мои теории, нито имам практически опит в прилагането им.
Интересуваха ме само продуктите Peace

# 121
ЯснУ.
А на какъв режим си тогава, да те вербуваме при нас, а  Mr. Green?

# 122
  • София
ЯснУ.
А на какъв режим си тогава, да те вербуваме при нас, а  Mr. Green?

Когато съм на диета, гледам да е ниско въглехидратна.
Искам обаче да почна стриктен режим.
Замислила съм два гладни дни за отскок и после 5 дена протеини, после пак 2 дена глад, а после на нещо като този режим, но с редувания - мазнини, протеини.

Изобщо, около тази система се въртя Mr. Green

# 123
fearyfly  щях да те питам-как се чувстваш с режима, ти каза,че имаш много бавна обмяна и почти никаква физ.дейност
Видях,че в предната тема си писала,че сваляш сантиметри, а иначе като усещане-храната добре ли ти е?
Ааааа, много добре съм си вече станаха по три сантиметра от всяко бедро и пет от талията. #Milti
Трябва да си призная, обаче, че малко бегам в страни с мазното, тЕлото казва, че не ще толкова много, топло му е / не случайно , ония дето секат дърва в Коми, като им стане студено, отварят чисто масло и го маат направо с лъжиците /. Затуй наблягам на протеина, иначе всичко си спазвам, лиших се от кафето със захар и бирата и сега съм стриктна. Увеличих и физическото натоварване, шест километра бързо ходене още преди закуска. Grinning Grinning Grinning Може би мазничкото в промишленни количества ще го оставя, като захладнее малко. А да, пия и доста повече вода, някъде около три и половина литра на ден.
Общо взето толкова съм добре, че зарибих и една приятелка с режима, значи ми личи. Hug Hug Hug

# 124
  • Варна
fearyfly  щях да те питам-как се чувстваш с режима, ти каза,че имаш много бавна обмяна и почти никаква физ.дейност
Видях,че в предната тема си писала,че сваляш сантиметри, а иначе като усещане-храната добре ли ти е?
Ааааа, много добре съм си вече станаха по три сантиметра от всяко бедро и пет от талията. #Milti
Еее ако знаеш само колко се радвам,че ти понася добре целия тоз мазнотийски филм  Hug честито ти смаление и още толкоз най-малко да отвъртиш Grinning
Аз тая вечер се храня РХ-направих си едно манджподобно ядене с тиквички пак Crazy-уж обещах да ги намаля, пък пак ги подкарах.
Та в голямата касерола накълцани на дребно тиквичка, пиперки, пресен лук, гъби,белен домат и 100гр пил.гръд се задушава всичко под капак-без мазнотия никаква.После като стане църкате много лим.сок, а аз наръсих и къри и босилек и стана много уханно-обаятельно и вкуску естествено Heart Eyes

# 125
Хелоу!

Аз тъкмо се връщам от ядене на сьомга, покрй която неусетно и 4 хапки леща ми влязоха в устата, ама беше пренебрежимо малко, да се оправдая аз.

Лека вечер от мен!

# 126
Роси,

абе ти как ядеш ленено семе с ягоди?

# 127
  • да има едно лесно - на мотора
Ми вкусно ми е  Mr. Green Като млени лешници с ягоди - намачквам ги 
Ядох огромна салата от корнишончета, пресен лук, 4 люти чушки ( не бяха много люти  Mr. Green ) 2 парчета домат за вкус и 2 пипера .
Току що лапнах 1 парче натурален шоколад - любимия ми го купи - месечната доза  Mr. Green
Утре цял ден ще сме с мотора - рано ще ставам да наготвя на останалото домочадие - баба и тийн .
Айде лека . И вие си знаете  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 23:03 от RosiK

# 128
Приятно моторстване утре   bouquet!!

# 129
  • Варна
Ей го и Тихомир  Party Party-наспал се пак рано и вече направих горчивото кафе.
Днес ще се пробвам с Търмънд-нямам ягоди за закуска и сеги си варя яйца, на които само бълтъка ще изям.Чудя се дали да си събирам жълтъците -щото тях повечко си ги обичам, и утре да си ги сложа на салатка от доматкен и краставиц с пипер Laughing
Айди бръм-бръм приятен маторен ден motor

П.П.-ще изкарам едно флегматично тай, има едно филме дето са на земя и правят нечовешки неща за корем и бут, но нали бавно трябало да се тренирва-днес ще го слушам тоз човечец, че да видим сега кой е по по най Laughing

# 130
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден  Hug

След малко потегляме - наготвила съм , направила съм сандвичи за моториста, а за мацката зад него  Wink - пипер със сирене . Ям жълтъци с кис. мляко . Белтъците- довечера . пак ядох за закуска смачкани ягоди с лен

Вие си знаете  Heart Eyes

# 131
  • Варна.....
Тук съм, но рядко пиша
Ди маре не е ли риба тонконсерва, и вътре с краставички, пипер и т.н.? Има я в Кауфланд.
На мен пък от тия жеги хииич не ми се яде, но гледам да слагам по нещо в устата.

Хубав ден   bouquet

# 132
Здравейте, станал съм, разходил съм, ял съм 200грама черешки.
Сега доволен от тая сладост, приготвям да ходя на свадба. Smile Smile Smile

# 133
  • Варна
fearyfly  Весело изкарване на сватбата и после може да ни пуснеш снимкас ако искас Laughing а освен туй,ако изтропаш няколко хорца ще си заслужиш яденето на нережимности-като сватбена торта например Wink
АЗ пък се глася да си ям втората закуска по Търмънд-днес цял ден ще съм с чинията в ръка Crazy
Направих си 40мин бавни упражнения-той всъщност казва мин.45мин да са,ама да дойде той да прави на Билито пресите Twisted Evil
Ба бай Heart Eyes

# 134
Може, разбира се.
Торта няма да ям, от малка ги недолюбвам. Моята благословия, сладкото ме не влече много, само кафенце със захар и мляко любя, но се отказах и от него Grinning Grinning Grinning.
Е, свободата изисква жертви. Grinning Grinning Grinning
Ще гледам да наблегна на основното блюдо днес. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт