ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 726
  • 414
  •   1
Отговори
# 105
Бляяяяя месо с риба - вий у ред ли сте  Naughty?

Виж много риби заедно - ммммммм  Laughing!! Представям си едно рибно плато със сьомга, херинга, аншуа, риба тон и знам, че е много химично и неполезно, ама искам и рачешки рулца, все пак си е моето плато и аз си решавам  Sunglasses!!

КЛОНКА,

Oх аз обожавам макадемиа. Много е вкусна, но не знам дали я има в БГ. За бразилски орех да не говорим - екстаз.
Ето линк http://en.wikipedia.org/wiki/Macadamia_nut
Ето снимка http://img.alibaba.com/photo/11603036/Macadamia_Nut_Kernels.jpg

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 15:20 от Denichkata

# 106
  • да има едно лесно - на мотора
Сьомгаааа - тя нека да ми падне ( щото  Money ) , пък да видим дали ми е в режим или не  - ( т. е солен )
Дени , а салата " Ди маре " ( не знам как се пише на италиянски  Embarassed ) И рибно плато  Heart Eyes А плато с миризливи сирена и кашкавали обожавам

# 107
  • София
А каква сельодка набарах в един магазин - направо страхотия.Ама...солена, бе, не ставало.

# 108
Роси,

каква е тази салата Ди Маре, издай бързо тайната.

Не знам за вас, ама аз за обяд отивам на ресорант да ям сьомга, вие сте виновни!

# 109
КЛОНКА,

за ядката ти писах по-горе, ама това сирене дето е само мазнини нищо не ми говори. Разкажи по-подробно.

# 110
  • София
Деничка, разгледах ореха, такова чудо тук не съм виждала.Може да се пусна към Елемаг гурме, там е възможно да го има, защото ми се ще да го пробвам.
А за сиренето - някакво много мазно, нещо като нашето "Крема", така беше разконспирирано от преводача.Не ми е книгата под ръка, за да ти цитирам точно, но не щеда е Крема сирене, защото то че е мазно, мазно е, но има въглехидрати, направих си труда да видя на опаковката.

Аткинс го препоръчва заедно с макадамските орехи за 5 дена, като чисти мазнини за случаите, които са "безнадеждни" с метаболизма - това било тяхното спасение - само мазнини и вкусно.Ама....не зная какво е сиренето, мисля, че е грешка на преводача да го сравнява с нашето Крема.Ще потърся книгата, за да пиша как точно се казваше.

# 111
Макадемия има в Пикадили. Пробвах. Много е хубаво. И скъпо. Laughing

# 112
  • Варна
А бразилски орех в Пикадили-също е много скъп

# 113
КЛОНКА,

В nutritiondata направих едно търсене на сирена с най-много мазнини и на 1во място ми излезе козе сирене - 35 гр мазнини на 100 гр, a на второ чедър с 32 гр мазнини на 100 гр. Ако не разгадаеш какво е "онова" сирене си вземи едно от тези 2те, според мен по-добре козе сирене, за да го изкиснеш, че кашкавалът няма изкисване.

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 15:45 от Denichkata

# 114
  • София
Цената няма значение, не е като трюфелите все пак, надявам се Mr. Green

# 115
  • София
Ами - ето- това е режимът за не повече от 5 дни, за пациенти с висока метаболитна устойчивост:"...две храни, които се вместват точно в съотношението/мазнини - 90%от включените 1000 кал./ и запълват съвсем естествено тези 90%:прекрасното сирене тип "Крема" и греховно вкусните макадамски орехи.През целия ден изяждате 284г. сирене "Крема" или 142г. макадамски орехи"

Ето това е.
Но мисля, че кремата е вариант на преводача.Така ми се струва, защото в нея има доста въглехидрати, а и като зная как се прави при нас сирене, мисля, че тя е нещо като допълнително сгъстена извара.

# 116
Дени , а салата " Ди маре " ( не знам как се пише на италиянски  Embarassed ) И рибно плато  Heart Eyes А плато с миризливи сирена и кашкавали обожавам
Обожавам рибните деликатеси.... Heart Eyes
...като бях в Италия почти всеки ден си я хапвах и на тръгване си купих само 3 опаковки  BlushHug
тук нашите рибни салати не са лоши, но много зехин бе....ooooh!.....

# 117
КЛОНКА,

не ти се меся, но защо мислиш, че яденето на една шепичка ядки на ден (и нищо друго, или бъркам), би забързало метаболизма? Ако цаката е в това да поемаш много мазнини, по-добре си раздели на порции за деня една малка пилешка пържола, 1 краставица и 1 буца масло, поне това е моето мнение.
А за сиренето - просто отиваш в магазина, четеш етикетите и купуваш най-мазното, което се предлага.

Роси,

да не збаравиш да кажеш  какво точно има в тая рибна салата - каква риба точно и какво друго има покрай нея.

Момичета,

като се замисля я направо дайте идеи за рибни салати  Laughing.

Aз току що обядвах 1 варено яйце с 1 авокадо - ох блаженство.

# 118
  • да има едно лесно - на мотора
 ooooh! тя се казваше " Фрути ди маре " - чеснова паста, риба тон, морски дарове, лук, лимон, кашкавал , дом. сос . Най- вече морски дарове - миди, скариди, калмари  Laughing Може и без кашкавал .

Любима НЕразделна и маааалко въглехидратна салата - ролца от раци, пипалца от калмари - сварени, нарязани на ситно,сварена и охладена бяла риба , 1 ябълка на кубчета, лук, лим.сок,сос от  майонеза, кис.мляко ,горчица, черен пипер , копър. По желание - царевица ( или от консерва или замразена ) 

# 119
Сега ми се прияде рибена салата, и рибена супичка, и риба на скара..
Като казах риба на скара някой тук ял ли е пържола от риба тон, аз не съм, ама тук е доста популярно, сега тъкмо се подсетих, че и това трябва да се пробва, ох толкова неща трябва да се опитат в този живот (от кулинарна гледна точка), не ни е лесно определено  Wink!!

Общи условия

Активация на акаунт