Отговори
# 75
ТЕДИ, ЧЕСТИТО, ДУШИЦО!!! (Мони81)
ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО, БЪРЗО ДА СЕ ВРЪЩАШ ДА РАЗКАЗВАШ
!

Усенце, кво става, бе мила? Я тичай да те видят защо си се подула така. Само не се шашкай, всичко ще бъде ОК.
Момичета, аз снощи се събудих да ходя до WC и усетих, че имам контракции, не много силни, през 6-7 минути може би. И понеже раждането на първото ми дете започна точно така, викам си: айдеееее, не дочаках термина.... Обаче реших да си лежа и да кротувам до по-сериозни симптоми. И така съм заспала. Днес сутринта - нищо. Нито тапа, нито нищо. И по-добре, че аз все пак имам още 20 дни до термин, а и таткото е далеч, искам да го дочакам да дойде при мен и тогава да раждам. Освен това много искам да родя на 17-ти, защото на същото число е роден и "баткото", но то си е божа работа. И моят корем се е смъкнал, вече не мога да седя дълго време седнала, заболява ме, та тези дни трябва да ида да ме видят за разкритие.
Хайде чао засега, успех на раждащите днес!

# 76
  • София
Честито на Мони81, да й е жив и здрав малкия Валери!  bouquet Бързо възстановяване!
Отивам към болницата да слушаме тоновете и като се прибера ще се отчета.
На раждащите днес, дано всичко мине леко и безпроблемно.

# 77
Честито на Мони да е жив и здрав малкият Валери.Хайде момичета днес е прекрасен ден раждайте  Hug искаме още бебенца.Приятен и хубав ден на всички.

# 78
Слънчица, добро ви утро, за който е спал де... който не е, знае каква мъгла имаше в София към 4 сутринта  Mr. Green
Аз да се похваля, че вече имаме няколко супер успешни опита за кърмене, направо си се нацока детето и се из....а с блажено изражение.  bowuu Добре, че съм рогато, досега сигурно друга да се е отказала. А и малката става по-силна с всеки изминал ден, та почва да помага по-сериозно, на мама куклата сладка акана, пу-пу.
Ооо, и още да се похваля, че още едно кило си е отишло тихомълком, много гот така  Peace

parleva, я кажи, никъде не видях да пишеш, вие защо сте на АМ? Няма папу ли? Че има супер добри статии в кърмаческия за релактация и би могла да се пробваш, ако имаш желание  newsm78
Maslinke, я кажи, колко успяваш да изцедиш от едната гърда наведнъж? Че аз повече от 50-60 не мога, ако почакам 15тина мин, още 30тина излизат. Ама вече се безспокоя, че не мога да й смогвам, не че дава признаци, че е гладна, спокойно ако не я насилвам ще изяжда само тези 50-60, а нали някъде пишеше, че деня х 10, та днес ни се падат по 100мл на хранене, някой знае ли докога и дали е така, че нямам никакво време да чета из кърмаческия?
Ох милички за снимки обещавам да кача веднага щом ми се отвори пролука.. понякога си мисля, че никога няма да направим режим и ще хвърча като финикиец до края на дните си  #Crazy
Сега отивам да ви дочета, лек ден и после пак   bouquet

# 79
Здравейте мамчета!
Честит син Валери на мама Мони81.Да ти жив и здрав и да те радва много.И бързо въстановяване. smile3504
Танита77 стискам палци всичко да е ОК.
Леко и безпроблемно раждане на запътилите се.
Аз когато раждах беше без никаква упойка или система.
Хайде чао и лек ден.
Лилибонче моля се всичко при вас да е добре.Да се въстанови Крисчо и да си го гушкаш скоро.

# 80
  • Варна
И аз да кажа, че не съм се разраждала още! Че и коремът ми не е паднал ама въобще ни мм.

Честит син Валери на Мони! Да ви е жив и здрав малкият мъж!

Уси, не се притеснявай мила! И аз преносих дъщеря ми с 6 дена и като се гледам на снимките от Нова година (3 дни преди да родя) в лицето съм като бухтичка. Ще излезе детето, няма къде да отиде  Mr. Green.

Кетка, дано скоро си установи режима госпожицата. Пък ако не, килцата няма да ги усетиш как ще си отидат  Wink. Браво на теб, че настояваш с кърменето! Заслужава си.  bouquet

М_мм, все забравям да те поздравя за чудесното оформяне на темата!   bouquet Peace

Стискам палци на всички, които днес са се разраждали!

Лилибонче, молим се за вас всеки ден!

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 12:17 от mama Ana

# 81
Още сме тука и сме заедно и ни е супер.Вчера взех няколко горещи душа,правих секс и гледах честичко да клякам.Днес мисля да походя отново,ядох чесън и може да повторя със секса,че ми хареса. WinkА и ще се опитам отново да преям с череши в отчаянието си.Да,магазини също съм предвидила в програмата за допълнително изтезаване...абе животът ми е направо кошмар...
Та аз си имам всички документи:направление за хоспитализация и цяла папка с изследвания (включително наблюдение на яйцеклетката обясняваща забавянето),която чинно чака подходящ момент до чантата за родилното...
Иначе ме побъркват с обажданията си,но колко дразнят таткото...чак почнах да се чувствам виновна,че съм казала дата,която ми казаха на мен,а не тази,която подозирах от самото начало-примерно 15ти или дори 17ти юни.
Имам само един призив - да се просвещаваме напълно преди да изказваме мнение,защото тия дни бая ровя в нета и от невежеството на българката просто ме заболя.Изпитах нещо като национално унижение с полова нотка...
Та да преразкажа все пак:преносването е състояние на напреднало състаряване на плацентата,пъпната връв или значително намаляване на околоплодните води.То може да се получи и преди термин и да предизвика преждевременно раждане със симтоми на преносено бебе.Понякога дори се случва рано през бременността бебето да не бъде захранвано добре и да не успее да се развие и оцелее,но в 9ти месец това е невъзможно.Понеже съм дори злокобно любопитна и потърсих статистика за смъртност на бебета в следствие преносване в 9ти месец,да ви кажа ли че  не открих такива,а само няколко проблемни раждания едно от което завършило със смърт,но заради лекарите...
За пресмятането на термин без да е ясна точна дата на овулация повече няма и да споменавам.Просто добрите намерения не оправдават невежеството и ще взема да си оставя такова съобшение по телефоните.   

# 82
  • Варна
Хелоу!

Гледам още едно бебенце - да е жив и здрав малкият Валери!

Аз снощи почти си бях събрала багажа - 3 часа сериозно контракции, и то не през не знам колко минути, а сериозно постоянно болезнено стягане, което отпуска за 1-2 минути и почва пак. Към 9 полежах по-упорито и постепенно спряха. Ще видим как ще е нататък.
Днес се видях с бъдещата педиатърка. Снабдих се с хомеопатичните за бързо (надявам се) възстановяване след секциото, та бебо вече има зелена светлина.

Мен пък никой не ми звъни  Mr. Green Всички знаят, че терминът ми е към 20-ти и малцина са светнати за плановото секцио. Тъй че спокойствието е пълно  Flutter

Ycu, за моето раждане се очертава спинална упойка, ако не стане нещо непредвидено (нпр. да не ме хване). Иначе в Майчин дом са спецове с епидурала, не се свени да си го поискаш! Имаш ли идея кой анестезиолог е дежурен тези дни?

# 83
  • Варна
Димитриана, аз също си мисля, че дъщеря ми не беше преносена, защото никой не беше сметнал, че цикълът ми е на 30 дни, а и по акушерската таблица терминът ми беше три дни след този, който ми определиха. Когато се роди нямаше признаците на преносените бебета напр. напукана кожа. Единствено околоплодните ми води бяха зелени, но това е признак, че бебчето е страдало в утробата, което може да се е дължало на това, че беше с увита около вратлето пъпна връв и може да не и е достигал кислорода. Както и да е, ако всичко е наред с тоновете и плацентата не мисля, че има повод за тревога.

# 84
  • София
Ехо!

Поздрави на всички родили и очакващи бебчетата!

И аз родих и съм страшно горда мама на малка сладка бебка. Вече сме си вкъщи и разбира се, виждаме зор  #Crazy

Ето да ни видите  Flutter

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141028

Леа се роди на 1 юни в 14.00 часа. 3250, 49 см.

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 14:21 от Cocoon

# 85
  • Варна
Ех, Cocoon, много е сладка госпожицата, пу-пу! Да ви е жива и здрава! С тази рошава и щръкнала косица ще е голям инат, както ми каза една акушерка  Wink.

# 86
Cocoon добре дошла отново бебчето ти е прекрасно,много да ви радва и слушка. Hug

# 87
Cocoon  дъщеря ти направо е красавица !!! Ще разбие много сърца !! Да ви е жива и здрава !!

Честит Валери на мама МОНИ81 !!!

# 88
Здравейте и от мен. Аз два дена нямах нет , а вие сте сте изписали цели 5 стр. в новата тема. Браво на вас и честити нови бебета , нека да са живи и здрави  и да радват мама и тате. Аз уж съм с паднала тапа от понеделнишкия ми преглед, пък си карам така и бебчо не ще да излиза. Утре пак ще ходя в Хигията да слушаме тоновете на бебчо и ако ме преглежда пак лекарката , дано да има резултат, откъм разкритие или по-сериозни болки.Това е от мен , утре пак ще пиша след прегледа.Лек ден на всички.

# 89
Честит Валери на мама МОНИ81 !Честитта мома на  Cocoon!
Кетка - за това колко папа бебто По мойте спомени newsm78 до 10-ти ден е деня*10, след това , е месеца*100. т.е. от 10 ден до края на месеца трябва да папкате по 100мл. Следващият месец 110мл. и така.Вие по колко пъти на ден се храните?как я обличчаш сладураната? Аз оличам боди и гащеризонче.Но дали не й е топло  newsm78? В стаята е 24-25 градуса и не знам как да смъкна температурата, поне нощем да спи на 21?Приемем Hug всякакви идей.
 Ние с девойката другата седмица трябва да сме за 2 дни и половина в очната клиника и каот разбрах какви са условията там  Shocked  Shocked  Shocked .Трябва някак си сама да осигуря на дребната мляко/в стерилни шишета и с преварена вода/, пампреси , дрешки за преобличане , бе всичко  #2gunfire.И как ще стане  newsm78.Разбрах от други майки че можело вечер да се прибираме в къщи /дано найстина е така/ че иначе не си го представям.След акот за бебка там не осигуряват нищи не е нужно да казвам че и за мен няма.Дано се уредя със стол.

Общи условия

Активация на акаунт