Втори път не бих ....

• 75 758
  • 533
  •   1
Отговори
# 225
  • София /Абсурдистан
Ама при южните изложения слънцето не грее ли целодневно през всички сезони?

# 226
  • София
Втори път не бих живяла в жилище с разположение на основните стаи юг-югоизток.
Нанесохме се есента и се оказа, че през зимата е винаги тъмно и студено. Е нищо, лятото ще е супер, успокоявахме се ние. Сега (през лятото) се оказа, че слънцето се измества и пече от рано на обед поне до 21 ч. - ужасно е!!!

Сори за ОФФ-а: Сигурно ли е, че това са точно посоките?  Thinking

# 227
  • Бургас
Нанесохме се есента и се оказа, че през зимата е винаги тъмно и студено. Е нищо, лятото ще е супер, успокоявахме се ние. Сега (през лятото) се оказа, че слънцето се измества и пече от рано на обед поне до 21 ч. - ужасно е!!!

Със сигурност точно това НЕ са.
Това е северозапад  Laughing
Това наистина е най-гадното изложение за едно жилище.

# 228
  • Варна

Голям спам настана, но въпросното изложение, определено трябва да е югозапад, бас ловя Laughing

# 229
  • Бургас

Голям спам настана, но въпросното изложение, определено трябва да е югозапад, бас ловя Laughing

Hands Thumbsup   На бас за какво  Wink
Югозапад е най-топлото и светло изложение през зимата!

# 230
  • София
ами то аз съм много зле с географията, та може и да съм объркала посоките - ще помоля мъжО да измери с компаса и ще коригирам, ако е нужно  Embarassed  Embarassed

EDIT: цитирам отговор "Прозорците на стаята са в посока югоизток." край на цитата - правилно съм запомнила (почти, де)  Embarassed

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 23:11 от Zeleno choveche

# 231
  • Варна
*Втори път не бих сложила фибран за вътрешна изолация.
*Купуването на свободно стояща миялна с идеята по някакъв начин да се скрие с вратичка, също се оказа грешен подход. Сега си имам две миялни Crazy
*Да се прави генерален ремонт в жилището в което живееш, наистина е ужасно, но нямаме друг избор ooooh!

pala4inka, ние сложихме паркет в коридора. Той е дълъг и само пред външната врата е гранитогрес. Удоволствието да си джиткам боса навсякъде е супер  Sunglasses

Evgenia* и бира става Wink
Е може запада да е повечко от юга Joy, но на северозапад слънце почти никога не влиза, дори лятото само след 17-18 часа.

# 232
  • България-Швейцария
Моят апартамент е с изложение юг-югозапад, югът идва странично.
Слънце си има през целия ден, но при мене и прозорците не са малко - цели 9, като 3 са към балкони и тераса.
Сега трябва на всичкото това да сменям дограмата и лекичко ми се плаче Rolling Eyes
На западната тераса слънцето пече до залез, на последен етаж съм, няма и какво да го скрие.
Има си и добри, и лоши страни - през лятото си правя плажа на терасата, дори и в 8 вечерта да се прибера от работа Grinning.
Лошото е, че без климатик не се живее вътре, но пълно щастие никъде няма Wink.
Във всеки случай повече ми харесва този вариант, отколкото юг-югоизток - при брат ми и сестра ми слънцето се облещва точно в спалните от изгрев.

# 233
  • София
..
Evgenia* и бира става Wink
Е може запада да е повечко от юга Joy, но на северозапад слънце почти никога не влиза, дори лятото само след 17-18 часа.

Оспамихме темата, ма карай!
Ако няма нещо дето да пречи пред сградата, т.е. да хвърля сянка - от северозапад влиза слънце, та е кеф. От април до към края на октомври. От към 16ч. през лятото, до залез! От опит ти го казвам. Едната ми стая е точно с такова изложение.

Там откъдето грам слънце не влиза в нашето полукълбо е север! Mr. Green
И аз като CTramell, предпочитам южното и югозападното изложение, въпреки якото напичане лете  Grinning В 21ч. още ми пече на тераската  Sunglasses, абе няма пълно щастие  Grinning Grinning Grinning

# 234
Пур коа?

# 235
# 236
  • София /Абсурдистан
Пур коа?
Аз съм го сложила и нямам никакви оплаквания Peace

# 237
  • Варна
Пур коа?
Аз съм го сложила и нямам никакви оплаквания Peace
Аз пък имам. Най-задушната стая, въпреки че е северна. Спалня е. Матрака мухлясва, леко, само мирише и може би е защото леглото е с плоскост а не подматрачна рамка. Освен това имам странното усещане че мухлясало и зад фибрана. Галски ме предупреди преди време, че може да се случи, но вече беше късно, но за това може и да ме е хванала параноята и да си въобразявам. Да не говорим, че чакахме замаската в тази стая да изсъхне 1 година, за да може да се сложи паркет. Абе никога няма да сложа фибран отвътре и това е Peace

А да добавя: Не бих си купила спалня с плоскост а не с подматрачна рамка.

# 238
Галски е за бой с консумация на бири.  Crossing Arms

# 239
  • Варна
Галски е за бой с консумация на бири.  Crossing Arms

Аха, така си е Hug

Общи условия

Активация на акаунт