Втори път не бих ....

• 74 450
  • 533
  •   1
Отговори
# 330
  • гр. София
копче, не те разбрах защо съжаляваш за дограмата, нали като отвориш двата средни, ти остава по вдин краен за миене, кое не е удобно?
Неудобството идва от това, че никога напълно не можеш до край да измиеш крайните два прозореца Wink. Винаги остават неизмити ивици и ъгълчета, които после много дразнят. Close Колкото и да се мъчиш и протягаш.... Crazy

И в къщи е същото положение.Но понеже мъжът ми беше "мозъка" в това начинание,сега той отнася миенето на външната чст. Mr. Green

# 331
Цитат
И колкото и да е странно като плюс отчитам че се съветвах за някои неща с архитект, а не послушах съвета на интериорен дизайнер ( не знам дали е бил дипломиран).

Тук ми стана много интересно. Може ли по-подробно? Не че няма некадърни дизайнери, но принципно един архитект нито е учил дизайн, нито пък това му е работата (не че не я вършат, но не би трябвало).

Интересно ми стана и на мен - все пак има специалност "вътрешна архитектура" , която се учи във ВИАС или както там се казва в момента, а не се учи в Художествената академия? Xenia, не разбирам какво искаш да кажеш  Thinking

А при нас най-голямата грешка:

Реших да сложа ламинат в детската и спалнята - е, жалко. Следващият път - паркет или дюшеме.

# 332
....

Реших да сложа ламинат в детската и спалнята - е, жалко. Следващият път - паркет или дюшеме.

А защо? Аз имам същата идея newsm78

# 333
Както и друг път съм казвала, ламината е скапана работа. Фугите си личат, лесно се наранява, няма нищо естествено като материал. Съжалявам, че не сложихме паркет или корк в спалните. ooooh! ooooh! ooooh!

# 334
Никога не бих си сложила pvc дограма , ламинат на пода , бар плот в кухнята или където и да е. Обичам да имам малко мебели с изчистена форма .Тавани с гипсокартон и лунички е най - големият кич за мен лично.Мокет също не бих ползвала и мивка алпака за кухнята.Идеалният ред в една къща много ме дразни , прилича ми на някаква показност или музей.Харесва ми лекият хаус с привкус на чистота.

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 19:53 от ren ren

# 335
Може ли да ми покажете снимка на моноблок в тоалетна ,че нещо не мога да вкюча Embarassed

# 336
Това е първото, което чичко Гугъл изплю
http://www.siko-s.com/product.php?sr=3&r=8&p=8

# 337
  • София
Това е първото, което чичко Гугъл изплю
http://www.siko-s.com/product.php?sr=3&r=8&p=8

Интересни цветове  Joy

(беж., уисперблу, резида)

# 338
мерси Рони Grinning

# 339
  • София
....

А защо? Аз имам същата идея newsm78

Не си живяла в дом с ламинат,затова имаш тази идея! LaughingНай-общо ще ти кажа-събира ужасно много мръсотия на някакви кълба.И вски ден да чистиш-все не изглежда наистина чисто.Всяка прашинка си личи.Много лесно се наранява-нашият е надраскан целият от прахосмукачката,купихме нова по този повод.Цената не е чак толкова ниска-нашият струваше над 25 лв. на м2,а имаше естествен паркет и по 30 лв.Като цяло мога смело да кажа,че повече ламинат не бих си сложила в къщата,ако ще и без пари да ми го дават.

# 340
аз пък пак ще кажа че зависи от ламината. нашият е от една година, никъде не е надраскан, никъде не личат фуги Peace
важно е да е немски /швейцарския се драска/ и да не се мие с вода. както и да е нареден хубаво. и мръсотия на кълба имам и по теракота, а преди и по естествения паркет Peace

# 341
  • гр. София
[:
и да не се мие с вода. както и да е нареден хубаво.

А с какво да се мие?

# 342
не се мие. чисти се с прахосмукачка и после с леко навлажнен парцал.

# 343
Немски е и моя, но какво от това - картонена му работа. Много внимавам да не го мокря, а само с навлажнен моб го почиствам и пак не му харесва. Повече не бих сложила ламинат.

# 344
  • гр. София
не се мие. чисти се с прахосмукачка и после с леко навлажнен парцал.

Но това сигурно означава да лазя с леко влажния парцал.Иначе аз в къщи мия с комплекта кофа и парцал(ресни) на Vileda,но си остава мокричко.

Общи условия

Активация на акаунт