Втори път не бих ....

• 74 440
  • 533
  •   2
Отговори
# 120
  • София

malenna, кой точно брой на Casa Brava да си купим? "Следващия" е юлския, нали?

Маленна, ама дай жокер и какво по-специално да погледнем  Simple Smile
Xenia, на мен лично ми е досадно да скролвам през дългите ти негативни постове - губиш ми времето, а в този подфорум напоследък чета всичко и няма как да те прескоча  Mr. Green

# 121
Проблемът не е в това, че не си учила, а че се занимаваш с това, което не си учила.
Хора,защо пощуряхте?
Типична българщина- волю неволю обиждам така половината български народ ама какво да се прави...съдба.
Да се обиждат хора дето не "спят". Close Close Close
Я Вие всички дето нападате Биляна и други по-компетентни от Вас-Някой може ли да се похвали с постигнатото от нея и в тази възраст?Съмнявам се!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 15:40 от amrianka

# 122
втори път
-не бих сложила тъмно кафяви плочки в банята
...
Би ли обяснила това за тъмнокафявите плочки? Защото за нашата планирам тъмнокафяв под и много светлобежови стени....Нещо, свързано с цапане и практичност, или просто те подтиска тъмния цвят?

П.С. Най любимите ми изцепки на Xenia са в темата за оправянето на леглата- може да се прочете за пряката връзка между образованието в България и това дали си изпъваш чаршафа, за световните дизайнерски тенденции и още много интересни неща Joy Joy Joy

# 123
1.Матирани, леко релефни светло сини плочки на пода в банята - няма изчистване!
2. да ремонтираме поетапно стаите - по-добре да бяхме взели пари на заем и всичко да беше приключило, а не през цялото време някаква част от апартамента да е строителна площадка.
3. Както бяха казали по горе - временните неща стават постоянни.

# 124
  • На небето
втори път
...
Би ли обяснила това за тъмнокафявите плочки? Защото за нашата планирам тъмнокафяв под и много светлобежови стени....Нещо, свързано с цапане и практичност, или просто те подтиска тъмния цвят?

И аз това се питам! Thinking Мислех, че цвета е много функционален?  newsm78 И аз планирах нещо такова за банята, та се чудя... да не сбъркам!?

# 125
.............

.................
да, следващия
ще има проект на дизайн на един /а/ арх.

# 126
Според мен много зависи с деца или без и колко са големи Laughing
Аз лично повече талашит не искам. Също от опит с малки деца-харесват ми стъклени маси-по тоцчно дърво и стъкло но абсурд-поне докато децата не са като гледам 7-8 години.
Тук къщите вътре са изцяло гипсокартон-без значение дали е на холувудска звезда или барака-проблема е никакъв-ремонтира се лесно-има си необходимите материали и досега не съм имала проблем даге с 10 деца подскачащи в стаята
Пак от практичност по случайност купих един килим-изкуствен от олефин фибри-ами не събира прах newsm78и се чисти адкси лесно и никакво петно не задържа newsm78ама никакво
Плотове на кухня-по добре даи повече пари но нещо което се поддърга лесно не оставя следи-аз съм за гранит
Мразя я модата на т.нар иноксови уреди-мразяяяя -изглеждат добре но с малки деца а и с големи много търкане иначе всяка капчица и пръстче -ужас!имам предвид лъскавите-защото има и матови..
Относно баните-аз бях учудена в началото но тук водата не се изтича на пода-всичко става в душ кабина или вана със завеса-много удобно но трябва да му намериш цаката Laughing Стъклените врати за душ кабина-много красиви ама как се поддържат ooooh! ooooh!Тук продават едни цяло пластмасови вана и отстрани-може да изглежда евтино-но не е реално и нямате идеа колко лесно се поддържа чисто-няма фуги, няма силикон с една кърпа се избърсва за минута и все едно е ново-идеално за детска баня Peace
Относно мокета-аз съм малко на друго мнение-но ще ме изядете  bouquet
зависи какво ви е детето Sunglassesмного пъти ми е добре да имам мокет докато са малки-като пораснат ще го махна..но зависи как се поддържа и какъв е мокета Money Money Moneyима подложка-7-9мм и сле д това ако сложиш мокет качествен и НИКОГА НИКОГА не стъпваш с обувки и прахосмукираш и переш редовно-примерно 2 пъти в годината проблема е никакъв и за децата е удобно ...
На мен къщата ми е сравнително голяма и гледам всичко да е практично-иначе #Crazy #Crazy #Crazy
И на мен ми харесва темата  bouquet
Аз предлагам ако някои се заяде просто пропускаите и все тази нали - ние ще караме по същество Wink

А за белите плочки-съм напълно съгласна-те вървят с почистващ персонал Laughing

# 127
  • Варна
Това ми стана ясно от раз Wink Непременно ще го купя Peace

# 128
.............

.................
да, следващия
Купих си списанието. На коя страница е този проект?

# 129
SilIli, миличка Grinning в следващия брой, те едва в неделя го снимаха

затова пък в Капитал Лайт пак ще има нещо, мисля тази събота, но не съм виждала снимките

# 130
 Embarassed
нищо, то е нормално за мен, пак неразбрала...ще си купя и следващия брой  Grinning

# 131
дано не съм те набутала:)

# 132
дано не съм те набутала:)
Не си, разбира се. Предстои ми цялостно обзавеждане и си я купувам Brava casa-та редовно.
 Hug

# 133
  • Вече в моята си приказка...
Да се изкажа и аз, не че кой знае какъв ремонт сме правили, ама имам известни наблюдения:
- предпочитам тапети, пред латекс - струва ми се, че има повече избор на тапети /кеф ти на цветя, кеф ти на точки, кеф ти на влакчета/, а латексът...
- тарекотени плочки пред банята - неее.
- тарекотени плочки в банята също не бих сложила. Незнам дали се пързаля, но в момента сме с онези малките камъчета /забравих как се казваше настилката!/ и ми допада. Пък и проблемът с наклона на пода го нямам!
- Не бих усвоила всички тераси на жилището си. В момента само на едната тераса сме сложили прозорци, но другата е открита.
- Аз също съм против мокета, че много прах ми хваща.
А иначе нашият ремонт се състоеше от освежаване на стените /разбирай нови тапети/, таваните, нови дограми. Старите мебели "разфасовахме", ако може да се каже. Секцията ни е стара, демодирана, но пък запазена. Беше висока до тавана и много ме подитскаше. Със съпругът ми решихме да я разделим. От половината секция направихме четири по-малки секциики. Три от тях останаха в хола, а другата я преместихме в спалнята. Доста се пораздвижи и най-вече доста по-светло стана. А и махнах един ужасно противен фототапет /ама тия хора какъв вкус са имали навремето, ужас!/ И неудобството на теракотените плочки е, че неможеш да ходиш бос. Зимата дори килими слагам...

# 134
втори път
...

ето ти снимки

изглежда супер, но всяка капка си личи, особено нашата варовита вода, всичко е бяло, трябва постоянно да си със стирката, а в душкабината от пръските да не говорим ooooh!
а пък колко дни чистих първаночално Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт