Втори път не бих ....

• 74 558
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
никак не са демоде батерии на стената
в момента даже, са по-модерни от другите

# 376
  • Варна
Това, което НЕ БИХ :
да си сложа батерията на мивката  в банята стояща, взехме някаква удължена на Видима, последен модел, но пак ми се струва, че няма да мога спокойно да си измия ръцете  Confused Ако имам избор бих я сменила с тези, дето са на  стената, като едно време   Peace
Като влезем в новата къща със сигурност ще пиша още неща  Crazy Mr. Green

Нашата е стояща на Видима, ама е с кранчета, не със лост или както там се вика. Взехме я точно защото с другите имам чувството, че ще си удрям ръцете в мивката всеки път като се мия. Ужасни са, и аз не разбирам как може да ги правят такива - не може един леген с вода да се напълни. Нашата е много удобна, държах да е висока, нищо, че не е от модерните Grinning

# 377
Абе аз още не я ползвам, но така ми се струва, иначе леген влиза вътре да се пълни без проблем, май значи не е толкова ниско  Rolling Eyes Mr. Green
Като я ползвам малко време и ще пиша отзиви  Peace
Маленна, права си, тези модели, дето показваш, са супер готини и удобни, но аз съм с по-скромни финансови възможности.........  Blush

# 378
Много интересна и полезна тема.

# 379
  • София
Това, което НЕ БИХ :
да си сложа батерията на мивката  в банята стояща, взехме някаква удължена на Видима, последен модел, но пак ми се струва, че няма да мога спокойно да си измия ръцете  Confused Ако имам избор бих я сменила с тези, дето са на  стената, като едно време   Peace

Значи не си го внушавам аз това, че стандартните стоящи батерии са ми ниски. И аз съм се вгледала във въпросния по-дългичък модел на Видима.

# 380
Следващият път като поръчвам мебели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще измеря ширината на вратата - оказа се,че холния ъгъл е прекалено голям и както и да го въртяхме не влиза през вратата,ужас... накрая поразглобихме това-онова и се вмъкна,добре,че не се наложи да разшивам дамаската  #Crazy И като избирам дамаската първо ще харесам нещо в мебелния магазин,но после ще се разходя и до магазин за дамаски да видя плата на топ,защото се оказва,че от едно малко парченце не се получава ясна визуална представа за цвета и шарките.

# 381
Ние си сложихме страхотни стоящи батерии на испанска фирма. Няма по-удобно нещо. Доста са високи, и за банята, и за кухнята, и най-вече са едноръкохваткови смесителите. Скъпи са, но си струва.

Това, което НЕ БИХ :

Значи не си го внушавам аз това, че стандартните стоящи батерии са ми ниски. И аз съм се вгледала във въпросния по-дългичък модел на Видима.

# 382
  • София
Ние си сложихме страхотни стоящи батерии на испанска фирма. Няма по-удобно нещо. Доста са високи, и за банята, и за кухнята, и най-вече са едноръкохваткови смесителите. Скъпи са, но си струва.
Я, кажи от къде ги купихте и колко горе-долу струваха? Тенкс.

# 383
Я, кажи от къде ги купихте и колко горе-долу струваха? Тенкс.

На Цариградско шосе 7-ми км. в сградата на Офис експрес. Не знам точни цени, но приблизително по 180 лв. Ето това е смесителят за банята.

# 384
,защото се оказва,че от едно малко парченце не се получава ясна визуална представа за цвета и шарките.
и аз направих такава грешка , когато поръчах кухненски ъгъл. оказа се , че на цяло платът е много по- светъл. беше всъщност, с малко дете у дома, за кратко остана в естествения си цвят...

# 385
На Цариградско шосе 7-ми км. в сградата на Офис експрес. Не знам точни цени, но приблизително по 180 лв.

На този адрес не беше ли представителството на Тека?  newsm78

# 386
На Цариградско шосе 7-ми км. в сградата на Офис експрес. Не знам точни цени, но приблизително по 180 лв.

На този адрес не беше ли представителството на Тека?  newsm78
Не знам дали е там представителството, но мисля, че такива батерии на Тека гледах точно. Но мъжа ми каза-аууу, много е за батерия и така решихме на Видима да купим -100 кинта. Дано не е толкова неудобнно, колкото ми изглежда  Rolling Eyes

Сетих се за нещом което е минус при сестра ми - комарници на панти за прозорци, които се ползват често - много бързо се разхлопаха пантите и детето като се облегне на комарника и ще излети през прозореца Shocked може и  от качеството да зависи Peace

# 387
  • Варна

Сетих се за нещом което е минус при сестра ми - комарници на панти за прозорци, които се ползват често - много бързо се разхлопаха пантите и детето като се облегне на комарника и ще излети през прозореца Shocked може и  от качеството да зависи Peace

Ееее, че те комарниците да не са предвидени за облягане? Естествено, че ако се облегнеш, ще изхвръкнеш, само един магнит ги държи. За разхлопването - сигурно зависи от качеството. У сестра ми пък увиснала цялата врата, понеже рамката била прекалено тънка. Оправиха им ги обаче.

# 388
Ееее, че те комарниците да не са предвидени за облягане?

Ми не са, ама ела го обясни на 4 годишно диваненце  Mr. Green  hahaha ако успееш ще те черпя  Laughing  bouquet
Аз заложих на тези ролетните, дано са по-качествени! Hug

# 389
  • Варна
Ееее, че те комарниците да не са предвидени за облягане?

Ми не са, ама ела го обясни на 4 годишно диваненце  Mr. Green  hahaha ако успееш ще те черпя  Laughing  bouquet
Аз заложих на тези ролетните, дано са по-качествени! Hug

За прозорец при всички случаи е по-добър вариант Simple Smile Ама имайте едно наум все пак, ако детенцето е наоколо, че да не вземе да поддаде, все пак е мрежа някаква Peace

Общи условия

Активация на акаунт