Втори път не бих ....

• 74 556
  • 533
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Ееее, че те комарниците да не са предвидени за облягане?

Ми не са, ама ела го обясни на 4 годишно диваненце  Mr. Green  hahaha ако успееш ще те черпя  Laughing  bouquet
Аз заложих на тези ролетните, дано са по-качествени! Hug

Да да. Беба вече е издънила комарниците на двете балконски врати. Просто като стигне до там се изправя да гледа навън и се обляга на мрежата. Като реагираме - вече е късно.

# 391
На този адрес не беше ли представителството на Тека?  newsm78

Да , Тека са. Сега видях.

Не знам дали е там представителството, но мисля, че такива батерии на Тека гледах точно. Но мъжа ми каза-аууу, много е за батерия и така решихме на Видима да купим -100 кинта. Дано не е толкова неудобнно, колкото ми изглежда  Rolling Eyes

Може и да са скъпи, но са доста качествени. А и както казах много удобни.

# 392
Може и да са скъпи, но са доста качествени. А и както казах много удобни.
Супер, благодаря ти! Поне, ако е много неудобна тази, която сме сложили няма да се налага да разбивам стената, а ще сложа такава  Hug Hug

# 393
Страхотна тема! Аз в момента съм в основен ремонт и ми е много полезна. Още от сега си открих грешките - мебелите си ги поръчах черни и стените са ми с бял латекс. Извинявам се за тъпия въпрос но какво е венге - да не е едно тъмно дърво за кухненския шкаф, че аз май на такова се спрях Rolling Eyes И още един въпрос - мисля да слагам на всякъде ламиниран паркет (коридор, кухня и др.) според вас дали ще е практично а и казахте, че светлия иска голямо чистене  newsm78 Фаянсажиите ми трудно се наканиха само банята да ми направят а ако кажа и за коридор и кухня...
Дано не съм Ви досадила   bouquet

# 394
  • Монреал
Според мен на тъмния паркет се вижда много повече праха, отколкото на светлия.

# 395
  • България-Швейцария
Аз модифицирам приказката за двете премествания, дето били равни на един пожар.
Основен ремонт в къща, в която се живее е не пожар, ами бомба направо.
Това в момента се случва при сестра ми ooooh! и със сигурност няма да го повторя у нас.
Стая по стая, бавно и славно, иначе жълтата книжка не ми мърда.

# 396
Според мен на тъмния паркет се вижда много повече праха, отколкото на светлия.
да така е, и оптически смалява стаята  Sad

# 397
  • у дома
IrkaMisirka и според мен по-добре светъл паркет  Peace но НЕ бял (макар да не съм сигурна, че има бял паркет  Mr. Green ) Peace

# 398
Бели стени с черни мебели за мен не е грешка.Смятам ,че съчетанието с останалите неща в стаята ще допренесат да се "върже"цветово.Например картини с черни рамки,лампиони,огледала,статуетки и разни други акценти.Даже ще бъде ефектно според мен.

# 399
IrkaMisirka и според мен по-добре светъл паркет  Peace но НЕ бял (макар да не съм сигурна, че има бял паркет  Mr. Green ) Peace
И аз съм за по-светъл паркет Peace.Опти4ески се създава усещането за простор.
А относно белия паркет- има Wink
.....водят ги дъб диамант, бяла бреза.....Една приятелка си е направила детската стая с такъв абсолютно бял паркет.Мебелите са цветни и седи много свежо Peace
Аз си взех такъв,който е почти бял

# 400
Я да ви питам, с какви смесители сте в банята?( на мивките).Само това остана да купим.Ще е стоящ и искам да е с 2 "врътки".Оба4е от тук ми идва притеснението...чучура име не е ли прекалено къс и нисък и дали е удобно? Thinking.От друга страна пък, тези с по-големите и високи чучури се водят за кухня и не знам дали няма да стои грозно... newsm78
МОля - споделете.А ако може да препоръ4ате и конкретни модели.... Praynig( без серия"ретро")

# 401
Я да ви питам, с какви смесители сте в банята?( на мивките).Само това остана да купим.Ще е стоящ и искам да е с 2 "врътки".Оба4е от тук ми идва притеснението...чучура име не е ли прекалено къс и нисък и дали е удобно? Thinking.От друга страна пък, тези с по-големите и високи чучури се водят за кухня и не знам дали няма да стои грозно... newsm78
МОля - споделете.А ако може да препоръ4ате и конкретни модели.... Praynig( без серия"ретро")

Една страница назад съм показала моя смесител за баня. Удобен е, защото е висок, но пък не е с 2 врътки, не исках такъв. Защо искаш такъв, не е ли по трудно с 2 врътки?!

# 402
АМи - на мен ще ми е по-удобно, най-малкото заради малката. Когато тръгна да я мия на мивката и ми прави номера като си играе  с ръкохватката ooooh!.Аз я държа с една ръка и съответно не мога да реагирам  бързо, та има опасност да се ощави Crazy
Ина4е твоя смесител го видях Peace

# 403
  • София
Velmar,сина ми се ощави точно на такъв смесител с две врътки у свеки.Ритна кранчето с крак и увеличи топлата вода почти до край.Вкъщи сме с ръкохватки навсякъде и ми е по-удобно.Но смесителите ни не са стоящи,а са стенни и нямам проблем с височината.

# 404
  • София
и аз харесвам повече смесителите с врътки. Освен "Ретро" имаше още една серия мисля,че беше Роса или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт