Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 340
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  bouquet Честит 1-ви Рожден ден на красивите госпожици Карина, Йоана, Деница, Даная и Eма! Пожелаваме Ви много здраве, щастие и много слънчево детство!   bouquet

# 226
сега успях да попрочета някой предишни страници. Непослушковци са както се убеждавам всички до един, ама децата явно са на периоди, които отминават и идват следвашите и т.н.
Много са хубави децата и лелеееей колко са големиииии, а бяха едни мишки:о)))
Пък аз забравих да ви кажа, ако сте обърнали внимание на снимките имам дълга коса...сега вече нямам , онзи ден се подстригах късо и съм много много доволна, ще гледам скоро да приложа снимков матриал
айде лека нощ

# 227
Честит първи рожден ден на Йоана,Румяна и Валерия-да са живи здрави и много красиви млади дами...да слушкат и радват мамите си...а на Елия,Диди Б и Веселушка-специално по случая
Аз сега се прибирам от срешщата на съучениците...и съм още в еуфория.....беше страхотно ......и най-вероятно продължава/ама решиха да ходят на чалгаджийнийца,пък аз от такава музика се изривам.....а и с това кърмене направо щях да се пръсна/уж отдавна няма проблем с гърдите...ама днес покрай жегите май доста съм прекалила с течностите/...Иначе тук жегата още ни мори....и направо се чудя как ще изтраем и утре....пък ако станат повече дни-направо ще бягаме при мама на Балкана.......
Мимик,снимките ти не се отварят-отваря се началната страница на Снимка.бг.иначе ти направо месмая с уменията на Йоана,ама каката си е кака......а ,понеже, може да си писала ама не помня-тя вече си ходи сама-нали?.......
Янан и аз съм впечатлена от колата....аз нещо такова исках,ама от филмчето с колите да е Маккуин Светкавицата......ама накрая заложих на сигурното/от каталога/да няма пак изненади като с Лудото жабче на баткото.......Иначе сте много свежи на снимките...и рожденника-много пораснал...а ти защо толкова много работиш???
Анни,то и вие сте направо с ново дете.....една подстрижка,а пък фасона -нов..........приятна почивка в Монтана.....
Корни,кажи живи ли сте след днешния ден и колко станаха градусите?Ние също сме без климатик,защото ще го сложим след ремонта/а той почва официално от 2-ри юли/...и дотогава сме в собствен сос..........
Сонка-честит ти пешеходец...прощъпулника да стягаш...а за страшното куче-да знаеш,че се сменят плашилата....ама ако следиш какво е актуално-може и да си опазиш покъщнината/при нас в момента кодовата дума е"Пляс ръчичката"...на това се сърдим и не пипаме...баткото го откри/
Хайде,че пак се улях-от мен лека и спокойна Heart Eyes

# 228
# 229
Благодаря за милите думи и прекрасни чиститки по повод РД-то на Божидар!

Честито и на баш наборите ни и на останалите рожденници!
 newsm59  Gift  bigdance2

Сонка, честити ви краченца! Hug

Мимик, Йоанка направо да я изпапка човек! Много сте сладки! А за уменията, нямам думи. Винаги сте били много напредничави! Hug

Мен още ме е страх да го пускам, въпреки че си ходи спокойно и вън и вътре. За всеки случай е с коланче, което държа отпуснато, че да не го усеща, така че ако тръгне да пада да го предпазя.

Още нещо щях да пиша, но забравих. Не съм се вясвала при вас сигурно последните 3 дена, но сега се разтушавам, че преди малко след един особено неприятен телефонен разговор, ревах както никога. Не мога да кажа, че изкарахме добре, просто си скъсах нервите и д..., да приготвя всичко и толкова много се старах, а сега на всичкото отгоре тази особа от поканените да ме срине така с коментара си по повод РД-то. Така че настроение празнично - йок, напротив ужасно тъжна съм! Cry

Спирам сега, че да не помрачавам настроението, а като кача снимки ще се отчета!
 Hug

# 230
Здравейте и от нас!
Благодарим за пожеланията за рожденния ден; в момента още реанимирам след последата партида измити съдове, че 3та част на купона беше много до късно...
Последните дни крак не съм подвила, че няколко дни бяхме на воден режим, и си лягахме по малките часове докато свърша с домакинстването; отделно че на Деница и на тати и, едновременно има растат зъби, за жегата да не споменавам...
Ама пък купона беше як, макар  и в голяма част импровзиран.
Снимките на дечицата са много хубави, направо не мога да повярвам, че всичко  започна преди една година; не знам при вас как е, но аз в момента си се чудя какво е запълвало времето ми преди да родя, сякаш винаги сме били заедно с моето малко момиченце. Отивам да я гушкам Simple Smile . Целувки и на вашите слънчица!
Емси, не позволявай да ти помрачат празника. Ако детенцето се е забавлявало и на теб ако ти е харесало, другото няма значение. Hug
Любе, като отскочте към Балкана, да вземеш да звъннеш, а?

# 231
Честит рожден ден на малките юнЧЕта Hug Йоана, Румяна и Валерия  ura

Бъдете здрави и добрички мили, юнски душички Hug

# 232
Пепи, ЕликсирчЕ

Кога ли ще ми остане време да се включа и аз в темичката ooooh!

# 233
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН малките госпожички Йоанна, Румяна и Валерия! Да сте здравички и много усмихнати !

Мама Еlia - да ни прати снимки- вярвам и съм убедена, че принцесата й е така красива днес пък и с морски тен - жалко ,че е вече заета !  Хайде искаме снимки, момичета  Hug

Ех,че хубава принцеска има Mimik - хем красива, хем и много умна, толкова много неща прави сама вече, аз си знаех,че момиченцата са по-напреднали, ама тя направо ни разби, да продължава все така !  Heart Eyes

Еmsy - съжалявам,че са помрачили настроението ти, винаги в най-специалните моменти човек изпада в такива дупки, недей да се връзваш - каквото си направила сигурна съм ,че е било перфектно, пък и най-важното направила си го единствено и само за твоето съкровище, така че   bouquet БРАВО! То и при мен имаше един такъв момент преди рождения ден, и аз ревах ,но пък после не настроих за купон и изобщо не ме интересуваха онези,дето много мърморят / сещате се кои са ... #2gunfire/

Много зачестиха тез срещи със съучениците, Любе много си въодушевлена - явно купонът е бил на 6, направо ти завиждам - искам и аз, ние с нашия клас не сме се събирали въобще ....

Вчера като излязохме в градината май видях Анни- дали си била ти - виртуална приятелко - познах момченцето с новата прическа ,ама незнам  newsm78, бяхте седнали до Aлиби ...

Снощи при нас беше голям вятър, толкова поражения имаше, цирк Балкански  се разпадна, добре че нямаше жертви - доста родители с деца са били на представлението, слава Богу ! А жега,жега - дори и в морската градина не полъхва, задух голям, стоим си в къщи на хладно ...
Днес заведох Ники да го баят - че много се стряска и плаче без причина...

Сега ще поизлезем навън, а после на биричка у дома ....

# 234
 Здравейте мамчета и пораснали вече юнски дечица  bouquet  bouquet  bouquet!
Много ми липсвате, но за съжаление не ми остава време за формчето Cry Cry Cry.
Благодаря ви за милите думи и за поздравите за рождения ден! Много мило ми стана, че не сте ни забравили!
Сега искам и аз на свой ред да честитя на всички мъници рождените дни със закъснение и да им пожелая да са живи и здрави и да имат много безгрижни детски години!

Ние вчера кръстихме Руми, на Драгалевския манастир и сега си имаме едно пораснало християнче Simple Smile Simple Smile!
Иначе Руми още не ходи, но се опитва да се пуска от време на време и тупва по дупе.
До скоро сладурки и да нацункате бебчовците! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 235
 Ето и една снимка - хем да ни видите токатата, хем да почерпим за рождения ден:

# 236
Диди, честито то християнче! Да ти е жива и здрава мъничката! Hug

Ани, a witch, благодаря ви момичета! Почвам да се пооправям, за съжаление на празника не се забавлява никой от нас!
Утре мисля да отида до въпросната личност и да я питам очи в очи не я ли е срам да постъпва така с нас! Ако не се разберем, слагам край на тази роднинска връзка! То бива лошотия, ама прекалено се е събрала в един човек! #2gunfire

# 237
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на мъничките кукли Валерия,Йоанна и Румяна!Много здраве,усмивки и свалени господа!Момичета   bouquet
Да ви се оплача и аз ние май сме с шарка ама със сигурност ще знам утре като отидем при док  TiredЧе и племенничето ми и то има същите пъпки.Нервни сме,горещо ни е ,зъби ни никнат сега и таз шарка  ooooh!
Емси Hug е***  и ги пускай да пасат такива,как може да ти развалят празника  ooooh!
Мимик,Диди б,Янанголеми сладури имате
Дидке хайде бе мила къде се губиш,драсвай по някои ред  Hug
Честито християнче на Диди б
Любе браво на теб,тъкмо щях да питам има ли някоя мама дето още кърми,щото мойто  уж се беше отказало ама тез зъби на подлудиха  Rolling Eyes
Ще ви пожелая Лека нощ

# 238
Привет!  bouquet  bouquet
Да се разпиша и аз ,че няколко дни ми беше развален компа,но вече всичко е наред Peace
Честит първи рожден ден на Валерия,Румяна и Йоанна!Както и на пропуснатите от мен рожденници!  bouquet
Още не съм разгледала снимките ви,но утре и това ще направя,че сега ще обърна малко внимание на мъжлето Heart Eyes
Нашият режим е такъв...към..6-7.00 кърма и заспива пак
                                               10.00-ставаме и до 10.30 закусваме
                                               14.00-обядва
                                               15.00-заспива и аз покрай нея спя Embarassed
                                               16.30-се събужда за кърма и пак заспива
                                               18.00-става и закусва нещо малко,плод.....
                                               21.30-вечеря
                                               22.30-заспива
Така я караме и съм доволна,добре се наспивам и аз Grinning и на обяд не пропускам да си поспя.Сега в жегите друго не ми се и прави Laughing
Излизаме чак към 19.00
лекаааааааа  bouquet

# 239
  bouquetЧестит 1-ви Рожден ден на Йоанна, Румяна, Валерия!  bouquet Бъдете все така, здрави, весели и засмени! Пожелаваме Ви едно щастливо детство и никога да няма сълзи във Вашите очи Hug

Момичета, разгледах всички снимки и установих, че от Юнчетата по-красиви "нема" Heart Eyes То какви госпожици, то какви господа ... "мани, мани-ии" Simple Smile Да са ни здравички, бонбоните Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт