......та ако утре и кажеш какво мислиш,поне ще ти олекне...и повече не си създавай такива ядове.....да не напомням пак за игнор листата.......ама откак ползвам тоя метод бая нерви си спестявам...а и напоследък доста хубави хора срещам....явно преди не ми е оставало верме да ги забележа/покрай проклетиите на някои стари познайници,дето вместо да си оправят живота ти пълнят съзнанието с техните си глупости/Сонка,кърмя и още как
...ама през деня давам само ако се приспивам-навън вече не...че то не,че остана много за виждане,ама стига съм се прочувала с цици/искам вече с акъл
/...но нищо другия път ще наваксам Да се похваля,обаче,че ние вече се къпем прави под душа...и направо се рахатясах/няма кофи,легени,...само слагам едно столче пластмасово-да се държи за него/.........а и явно му харесва....та сега не реве/той и преди не ревеше,ама къпането го поднасяхме с кратка артистично-музикално програма/...и тия дни го правим по N на брой пъти......
Диди,много хубава торта/ама дай още снимки,да се насладим и на рожденничката и на хубавата и мама
/И честито ти християнче/сигурно е било хубаво кръщенето в манастира/Зори,като се понаспите и се поразхалади...пък да се видим...че то както растат тия сладури,няма да познаем Ани-то като я видим/пък знаеш Сами и е фен/
ДуЦКа & МУЦка,много късо си писала ,бе
...аз чакам и за новия ник да кажеш две думи..и за Мишито и Шошко.............да се похвалиш нещо..........Ани,май е била страшничка бурята.......а ти защо не се представяш като разпознаеш съфорумка/най-много да не е тя,друго страшно не се сещам/.......макар,че аз останах с впечатление,че Анни са в Монтана ....или се лъжа
...и пиши има ли ефект от баенето?/аз уж съм реалист...ама пък знам от опит,че помага...или поне не пречи да се пробва/Мимик-тез очи отсега са заявка за много попарени мъжки сърца....да му мислят ергените.........

a witch,като ходихме на Априлци неможах,ама тръгна ли другаде непременно ще се обадя.....или направо на Каварна/ама с това кърмене незнам да не ми се объркат плановете....че то както и да го мисля поне един ден трябва да прескочим/.......ох,пък и от другата седмица почваме с ремонтите...та да не ми се размине виждането с вас/ама това не си го и помислям,че ще си умра от яд/
Пак се улях с писане...нали?
Оставям ви с пожелания за лека и спокойна нощ и един хубав,слънчев и не много горещ ден утре
/то вече днес,ама няма да забелязвате/

!
Мили , малки слънчица бъдете живи и здрави , щастливи и добрички!

Стефи е пораснал много и чакам още снимки! 

, казах и да се подготвя със снимки и хубав разказ
дадох си парите за този дето духа.... 

....само и само за пари мислят, за нищо друго. Връщат маиките с деца по 5 пъти докато стигнат до същинския проблем, само за да си платиш 5 пъти. Както и да е. ИМаме някакъв вирус от който ни боли гърлото, съполи и от очите ни излиза секрет, който чистя на всеки 30 мин, имаме налепи по него, държим 39С ве4е 5 дни, не искаме да ядем, нито да пием .... а навън за капак е 40С и мен ме е страх да не ми се обезводни детето. Наближава рождения ден, а аз не мога да се подготвя, защото тя се е вкопчила в мен и не дава нищо да пипна, а и не може да спи. Утре отивам при доктора и ще се караме, че не ни направиха изследванията които трябваше, а ни казаха да изчакаме да видим дали ще и мине от само себе си. Вече не знам дали и зъбче не ни никне

Някой знае ли как се постригва малко сладко чудовище?