Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 336
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Емси,аз още днес щях да ти пиша да и теглиш една благозвучна м**на на роднината....и не си го слагаш на сърце Stop......та ако утре и кажеш какво мислиш,поне ще ти олекне...и повече не си създавай такива ядове.....да не напомням пак за игнор листата.......ама откак ползвам тоя метод бая нерви си спестявам...а и напоследък доста хубави хора срещам....явно преди не ми е оставало верме да ги забележа/покрай проклетиите на някои стари познайници,дето вместо да си оправят живота ти пълнят съзнанието с техните си глупости/
Сонка,кърмя и още как ooooh!...ама през деня давам само ако се приспивам-навън вече не...че то не,че остана много за виждане,ама стига съм се прочувала с цици/искам вече с акъл Mr. Green/....но снощи заради това кърмене съм пропуснала затварянето на две дискотеки/а ако знаете как ми се ходеше Crossing Arms/...но нищо другия път ще наваксам Mr. Green.А,за пъпките-я опиши...че то и наш Иво е целия в едни ситни......ама аз си реших,че е от претопляне/макар,че много странно избиха/...а пък той си е мрънкалив и топъл....обаче аз пак бързо реших,че са зъби/че първия кучешки вече е налице-сега пробиват останалите три/...и го лекувах с хладки бани/мале,каквато съм ще ми преболедува детето шарка и няма да разбера Embarassed/....
Да се похваля,обаче,че ние вече се къпем прави под душа...и направо се рахатясах/няма кофи,легени,...само слагам едно столче пластмасово-да се държи за него/.........а и явно му харесва....та сега не реве/той и преди не ревеше,ама къпането го поднасяхме с кратка артистично-музикално програма/...и тия дни го правим по N на брой пъти......
Диди,много хубава торта/ама дай още снимки,да се насладим и на рожденничката и на хубавата и мама Wink/И честито ти християнче/сигурно е било хубаво кръщенето в манастира/
Зори,като се понаспите и се поразхалади...пък да се видим...че то както растат тия сладури,няма да познаем Ани-то като я видим/пък знаеш Сами и е фен/
ДуЦКа & МУЦка,много късо си писала ,бе Thinking...аз чакам и за новия ник да кажеш две думи..и за Мишито и Шошко.............да се похвалиш нещо..........
Ани,май е била страшничка бурята.......а ти защо не се представяш като разпознаеш съфорумка/най-много да не е тя,друго страшно не се сещам/.......макар,че аз останах с впечатление,че Анни са в Монтана ....или се лъжа newsm78...и пиши има ли ефект от баенето?/аз уж съм реалист...ама пък знам от опит,че помага...или поне не пречи да се пробва/
Мимик-тез очи отсега са заявка за много попарени мъжки сърца....да му мислят ергените.........  Crazy
a witch,като ходихме на Априлци неможах,ама тръгна ли другаде непременно ще се обадя.....или направо на Каварна/ама с това кърмене незнам да не ми се объркат плановете....че то както и да го мисля поне един ден трябва да прескочим/.......ох,пък и от другата седмица почваме с ремонтите...та да не ми се размине виждането с вас/ама това не си го и помислям,че ще си умра от яд/
Пак се улях с писане...нали? BlushОставям ви с пожелания за лека и спокойна нощ и един хубав,слънчев и не много горещ ден утре Heart Eyes/то вече днес,ама няма да забелязвате/

# 241
Здравейте и от мен и Нана! kaffeetrmker_2
Честито на всички празнуващи сладурковци , който съм пропуснала , както и на тези , на който честитя навреме  Grinning! Flowers Four Leaf CloverМили , малки слънчица бъдете живи и здрави , щастливи и добрички!
Весели игри и незабравимо детство!  Flowers Sunflower  party006
Честито и на мамите !Бъдете горди за това че сте подарили на света тези безценни съкровища! Flowers Bouquet Two Hearts

Анни! HugСтефи е пораснал много и чакам още снимки! smile3509
Сонка , честити ви ходещи крачета!  Hands Clap
Искам да кажа че всички юнчовци на снимките са страхотни и много хубави деца !Вярно е , че нашите гарджета са си най -хубави пък , та кой каквото ще да казва ! Crossing Arms
Да изклюкаря  Embarassedче на Иванна партито беше много хубаво  и чакам Таби да се включи със снимков материал photo
Таталинка е добре , праща поздрави на всички   remybussi , казах и да се подготвя със снимки и хубав разказ  Wink
Жегите са непоносими ...сънят е мисия невъзможна за който и да е от нас -нито аз , нито Нана , нито татко и спи .Сваряваме се здраво , спасение от комарите няма въпреки всичките му там мазила и машинки ...не че ме е яд...направо съм бясна  #Cussing out дадох си парите за този дето духа.... ooooh!
Емси не зная какво ти се е случило , но не  позволявай празника ти и спомените ти за него да се помрачават от разни роднини или телефонни разговори .Изключи дразнителите от списъка си с  познати и ограничи контактите си с тях.
И аз до неотдавна си късах нервите с разни дребни хора с техните дребнави забележцици , претенции и оити да се налагат всеки път  , но след като спрях да им се дразня и да им обръщам каквото и да било внимание ми стана много леко на душата ....друг е въпроса че отдавна е трябвало да го направя , ама карай  Whistling
Не знам доколко този съвет ще ти е от полза , но дано да е.
Мимик , твоето дете за пореден път ме изуми с уменията си.
Е , мами чао от мен и по-малко лепнещ от жега ден ви пожелавам!   smile3531

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 08:43 от Вили1

# 242
  • Бургас
Привет
Влизам набързо да ви благодаря за прекрасните пожелания за моето малко момиче.

Честит рожден ден на всички празнували и днес празнуващи малки юнски усмивки.Нека да са здрави,уни и много много щасливи.

Аз ще разказвам утре,че днес продължаваме с тържествата и снимки тогава ще пусна,а сега само 2 да ви задоволя поне малко любопитството.
Целувки и лек ден на всички.

# 243
Здравейте момичета,

Не сме се появявяли отдавна, но редовно ви чета. Надявах се да ми остане време вчера да ви почерпя виртулно, но от бебешкия купон... За това пък ще се отчетем със снимки  Wink
Благодаря на всички за милите пожелания.  Искам да честитя на патерица рожденните дни на Румянка и Йоанка които празнуваха вчера с нас, а също и на техните мами и татковци.  Честит рожден ден на Божанка. Нека всички да растат здрави, щастливи и добри деца  Hug
Ето и снимките от нас:
Лери и мама

Лери и гостите

Айде другите като линкчета, че да не му дойде много на сървъра
Лери дава на мама от тортата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75139&photo=53
Лери в количката за кукли
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75139&photo=54

Поздрави от нас и весели купони Joy

# 244

Честито на празнуващите!!! Много здраве, щастие и късмет им желая да ги съпътства през целия им живот!
bouquet

Сонка, и аз се бях уплашила от едни пъпки по тялото и лицето, че са шарка, но се оказа хранителна алергия. Та от една страна си отдъхнах, пък от друг ас ивикам, по-добре да я изкара по-малък, че не знам ...

Любе, спомням си я тая игнор листа. То един и същи човек ме тормози и време да сложа край наистина.

А за къпането, ние от 3 дена се опитваме да го къпем във ваната /тя ни се пада под душа и не можем да я избегнем/ и ревем до скъсване. От какво се плаши толкова не мога да разбера?
Сега слагаме и коритото във ваната и пак реве.

Вили,  Hug!

По-късно пак ще се включа, че се събуди и дано успея да кача снимки най-сетне, че срамота!

# 245
  • Варна
Здравейте момичета  Hug Затъжих се за вас... Ние сме добре, Криско вече крачи стабилно, но трябва да го държа за ръчичка. А желание за ходене и пакости има за трима. Все още се страхува да се пусне, но усещам, че ще е скоро. Като прибавим към това неспокойните нощи покрай един очакван горен зъб и картинката ви става ясна. Сега ще изчакам да мине полунощ, за да честитя рожденния ден на снахичката, че Крис през деня види ли ме на компютъра и започва с хленченето.
Това е от мен засега, надявам се тези дни да намеря време докато спи и да прочета страничките назад и да разгледам новите снимки.

Честит рожден ден на нашата любима Тея, да е здрава, щастлива и все така красива!

Роси, честита ти рожденничка, много радост да ти носи! Очакваме следобедния купон с нетърпение, ще се видим там.

Честит рожден ден и на Дари и Мартин, да са живи, здрави и много щастливи!

# 246
Привет на всички!
Първо да честитя на всички малки юнски мъничета, които се превърнаха в дечица и да им пожелая щастливо и безгрижно детство, а на мамите  bouquet и поздравления за добре свършена работа.
ОТдавна не съм писала, но първо бяхме на едно езеро за около седмица, а там няма компютър, а после като се върнахме, взехме че се разболяхме....и още сме така. Направо ми е писнало от тия доктори тук , искам да ги  #2gunfire....само и само за пари мислят, за нищо друго. Връщат маиките с деца по 5 пъти докато стигнат до същинския проблем, само за да си платиш 5 пъти. Както и да е. ИМаме някакъв вирус от който ни боли гърлото, съполи и от очите ни излиза секрет, който чистя на всеки 30 мин, имаме налепи по него, държим 39С ве4е 5 дни, не искаме да ядем, нито да пием .... а навън за капак е 40С и мен ме е страх да не ми се обезводни детето. Наближава рождения ден, а аз не мога да се подготвя, защото тя се е вкопчила в мен и не дава нищо да пипна, а и не може да спи. Утре отивам при доктора и ще се караме, че не ни направиха изследванията които трябваше, а ни казаха да изчакаме да видим дали ще и мине от само себе си. Вече не знам дали и зъбче не ни никне newsm78.
Надявам се другия път като се включа само да се хваля  Rolling Eyes
Ето ни и нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101595&view=1&photo=49

# 247
Честит 1-ви Рожден Ден на Божана!

И да поздравя и днешните рожденици Мартин, Дарина, Тея!
 Hug Много здраве, щастие и усмивки да има на малките ви личица.  Hug

# 248
  • Бургас
Здравейте на всички мами и бебета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАБОРИ И БАШНАБОРИ!

Все нямам време да вляза, камо ли да пиша.
Честито на всички проходили бебчовци!

Алекс вече проходи от няколко дена. Днес дори ще бягам с питката  Laughing
Рождения ден мина много добре, но ще ви пусна снимка от плажа за сега. Другият път обещавам да покажа и снимки от купона.

# 249
Честит рожден ден на Дари,Тея и Мартин!Да са живи и здрави и много щастливи деца-да растат умни и красиви и много да се гордеят мамите с тях!Специално за Котето,Саси и Танюха-

# 250
 newsm59 Тея, Дари и Марти!
Бъдете здрави и много усмихнати деца! newsm38  ura Tada

# 251
Здравейте мили момичета!
Незнам защо ми излезе стария ник newsm78
Аз вече съм си в къщи след ремонта и се надявам да мога да се включвам по-често тук!
Днес ви черпим за нашата първа годинка скромно,но от сърце newsm38  party023 beer2 beer3 beer
Пожелавам на малката ни принцеса да бъде жива и здрава и да расте щастливо и послушно дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито и на Дари  и мама Саси и се надявам скоро да се запознаем! Hug

Искам да ви кажа ,че ми липсвахте и да благодаря на всички ,които са се сетили за нас,както и да честитя със закъснение на всички,които вече са пораснали и да им пожелая да са много зравички и послушни!
Не съм чела нищо назад ,но се надявам да наваксам,а утре ще кача снимки от купона,на който ще видим гаджето Криси за който вече много се затъжихме Heart Eyes Hug
Весел ден на всички!  bouquet

# 252
Ох, а ние днес бяхме на фризиор, но уви не сме подстригани!
След първия отрязан кичур, Марти се разплака зверски. Миличкия много се уплаши, а момичето което трябваше да го подстриже беше много мило и внимателно. Та все още сме с дълка коса:) и си мисля да опитам аз малко да го приведа във вид, но ме е страх да не го обезобразя Sick Някой знае ли как се постригва малко сладко чудовище? smile3553
Другата новина е, че все по-смело крачи и май скоро ще правя питка newsm32
Хубав ден на всички!

# 253
 newsm67 newsm38  Gift
Честит рожден ден на МАРТИН, ДАРИНА и ТЕЯnewsm38  Gift newsm67
Нека щастие искри в очичките винаги , бъдете много,много обичани!

Привет на Котето - добре дошла след ремонта в редиците ! Очакваме да ни разкажеш как сте .

Дано всичко е наред с малката на мама 26- сигурно са зъбчета, че и ние бяхме и сега сме пак така, пък и жегите, бързо да отминава периода - ама тази Далия много джиджана  Hug!

Честито прохождане на Алекс - много сте доволни на плажа, искаме още снимки ! Страхотно мама е оформила снимчиците !

А Elia обеща снимки - няма да се разминеш само с тези ,искаме и от купона !

Emsy - мила, споходила те е моята неволя - голям ад се оказа вече къпането за мен, а преди така се забавляваше, като види корито и банята пищи та се къса - сега се къпем в кухнята  Laughing,какво ли още ще измисли ...

D3s - ами то си е голямо преживяване за малките подстригването, отначало се притесняват, но явно им трябва време да свикнат с обстановката и ще им мине страха, аз не смея да го подстригвам сама, страх ме е, пробвай пак , нали го подстригват с ножичка ,а не с машинка, вземи го да е седнал в скута ти и да си играе с играчки, ние така направихме първия път и аз му говорех в същото време .

Адската жега продължава, до кога ли, ние си се събираме у дома и си играйкаме с наши приятелчета, още не му се ходи на мързеланкото, а и ми омръзна само да ме питат и да се чудят защо не е проходил, като не му се иска ....
Някой спомена на кърменето, продължаваме и аз незнам до кога, сега в жегите ми се струва,че даже суче повече, ама че батко  Grinning

# 254
Ани, точно така направихме. Беше седнал в мен, имахме и играчки....събухме си обувките, играхме си с гребенчета...уви!

Общи условия

Активация на акаунт