Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 336
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
D3s,имам познати които подстригват докато спят дечковците/постилат чаршафче под главичката и действат/,ама аз не бих пробвала...че Иво и като спи е едно шило.........
Ани,ние нали пък си пищяхме от коритото....после имаше хър-мър и от легена/седнал в него,с един куп играчки...цялото домачадие изпълняваше песни и танци на анродите/,обаче откак почнахме да се къпем прави/за да не падне му слагам едно пластмасово столче -да се държи за него,понякога и сяда...и пускам слушалката в употреба.........засега е във възторг-да видим докога Thinking........./и затова тия дни сме през час в банята/
Коте,радвам се приключихте с епичния ремонт....,че ни липсваше осезаемо......Чакаме снимки и да вдъхнеш кураж на тези дето тепърва почват/очаквайте и моето зачезване другата седмица......а кога ще свърши караманелата с къртене и бутане-не се знае........ Mr. Green/

# 256
Срам,не срам пак аз ще се разпиша-но днес Веселушка наистина има рожден ден Laughing/ако може да се вярва на началната страница/:
Желая и много здраве,късмет,поводи за усмивки и много любов!

Последна редакция: ср, 27 юни 2007, 02:24 от Анонимен

# 257
Честит рожден ден на мама Vesseluchkа! Пожелаваме ти много любов, здраве и щастие!

# 258
Веселушка, да си жива и здрава! Много късмет, любов и щастие ти пожелавам от все сърце!

Най-сетне успях да кача снимките  от рожденния ден!

Ето тук, на който му се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93128&view=1&photo=57

Аз изчезвам че много реве и не ми дава да пиша

# 259
emsy , снимките са чудесни! Но аз съм много впечетлена от тортите, който си правила newsm10

# 260
Честит Рожден ден и от мен на ВЕСЕЛУШКА!!!
Наздраве за теб ! Бъди щастлива и се чувствай 100% жена винаги !

Emsy - и аз разгледах снимките, много ми хареса ти и семейството ти, а Боби е един малък сладурчо - май е успял да си удари брадичката милото... И ние се радваме на таз кола, ама по ни харесва да я търкаляме и да й въртим гумите.

Какво стана D3s има ли някакво развитие с подстригването, дано му мине страха .

Да ви разказвам аз - снощи се къпахме в мивката на кухнята - така му беше удобно, че чак не разбра кога съм му измила и косичката - а иначе ревече до пукване, и ние като Люба се налагаше да се правим на маймуни само да не разбере какво става  Grinning. А кажете ми ....

# 261
Здравейте мили майчета Simple Smile Така като гледам не съм липсвала на никой  Wink Wink Wink ама за сметка на това вие ми липсвахте  Peace

Ние сме добре. Иванна на 1 годинка е 76 см. и 8650 кг. Имаме си само две горни зъбчета, но за сметка на това се изправя сама без да се държи никъде Simple Smile

Искам да честитя празниците на всички, който съм пропуснала до сега и да им пожелая много здраве, щастие, късмет и безгрижно детство Gift Gift Gift А на мамите и татковците да бъдат много щастливи и обичани  newsm51 smile3525 newsm51

Приготовленията на Иванна за рождения ден започнаха още от 19 юни и приключиха на 24 юни. Беше една красива и незабравима емоция за всички нас Simple Smile Направата на тортата за 20 юни, поръчката на тортата за партито на 23 юни, пазаруването за празника и покупката на подаръците всичко това беше невероятно. Иванна много се радва на вички гости и подаръци и след партито си ги разгледа една по една всички нови играчки, а с новите дрешки я наснимахме за спомен Simple Smile Украсата и надписите бяха дело на татко Иван, а подредбата на масата за децата и за големите гости на мама Хари  Wink Всичко мина добре и след партиро Иванна спа 3 часа ама без да се помръдне, а като се събуди същите емоции покрай новите играчки Simple Smile За нас с татко й емоцията беше много голяма и все още не ме е отпуснала цялата еуфория  Party Пожелавам на всички да изживеят такъв приказен празника като нас и всяка година да бъде все по- хубаво и незабравимо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ЕТО И СНИМКИТЕ ОТ КУПОНА

Първите 3 снимки са от 20 юни, а останалите са от партито на 23 юни
ОСТАНАЛИТЕ СНИМКИ На който му се гледа приятно разглеждане  Peace Peace Peace

Лек и спокоен ден на всички от нас   bouquet  bouquet  bouquet

# 262
Разбира се,че ни липсва Таби  Hug.
Много весело и ентусиазирано звучиш, а купонът е бил на висота. Сега разглеждаме снимките с моето момче Никола и той така се радва на децата, показах му и красивата Иванна,която така сладичко се бе омазала с тортичката , а той крещи от удоволствие. Чудно парти! Още по-чудни и красиви са усмивките на всички ви! А тортите са разкошни, много,много хубаво!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 263
Ани, ами аз.....вчера....самичка...абе ето тук има снимки със и без коса Sick
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148143
Много ми е мъчно сега за къдриците и дългата косичка, съвсем различно детенце стана.... Cry

# 264
emsy , снимките са чудесни! Но аз съм много впечетлена от тортите, който си правила newsm10
D3s, благодаря ти, направо ме засрами! Аз толкова много им се ядосвах и двата крема не ми станаха, а за украсата нямах време, но и гостите ги харесаха!

Ти си се справила блестящо и с тортичката и с подстригването! Марти е един малък разкош!

Ани,  Hug! Снощи докато вечеряхме, той се изстреля с проходилката директно вън през две стъпала / в къща сме, приземна/ и резултата е голямото ожулване по муцунката. А колата не е наша, но много и се радваме, всъщност се радваме на всички бу-та, а в събота ще ходим да му търсим бричка.

Табби, чудесни снимки!   bouquet

# 265
D3s много ти е хубаво момченцето сега.... Сега го показах и на мъжа ми - и той казва,че е голям симпатяга - сега е много по-добре, нека да прилича на едно малко мъжле . Важното е,че ти си се справила без чужда помощ -идеална фризьорка  Hug!

Еmsy - няма как ... ние прискрипахме пръстите скоро ,че пипаме в чекмеджетата, без рани няма да се разминеме, и вие ли не ходите още...
Прохладна вечер на всички ви!

# 266
Днес направо окупирахме темата! Embarassed

Ани, почти ходим, но все още разчитам на приспособления като проходилка и колан за прохождане, най-вече за да мога да се видя малко свободна да хапнем, да свърша нещо.

Все забравям нещо да напиша... нашата лекарка каза, че растящите зъбчета отстрани /не първите две, а другите/, са признак на липса на калций и витамин Д.

Лека нощ от мен!

# 267
АНи от БУргас, благодаря  bouquet
Таби, на някои липсваме, на други не..., но всички сме добре дошли тук  Laughing
 D3s , заплювам си ви Joy
Честит Рожден Ден на Боримира на didi_p. Да расте весело детенце и да радва мама и тати.
Все забравям да се похваля , че от 10-тина дни ходим. Обича много да я гоня...започва да крещи и да се смее Joy
Чушчице, благодаря за съвета. ДОктора каза ще чакаме до другия вторник, че му се струвало че каквото и да сме имали започнало да минава. Немам думи вече.....
Ние обичаме да се къпем в коритото, но ще пробвам метода на Люба, че ни е крайно време да се къпем в голямата вана,
Емси и ние имаме същата люлка, но нямаме дърво, където да я закачим Laughing

# 268
Честит рожден ден на Боримира на didi_p! Да расте много щастливо и усмихнато дете!

Честит рожден ден на Вили! Бъди много щастлива и всеотдайна мама, както и до сега! Много здраве, късмет и любов ти пожелавам от все сърце!

# 269
Честит рожден ден и от мен на Вили!Да си жива и здрава и дано имаш много поводи да се усмихваш!

Общи условия

Активация на акаунт