Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 336
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БОРИМИРА! Бъди щастлива малка сладуранке !

Нека празникът е изпълнен с много вълнения и приятни моменти!

Честит да бъде и рождения ден на ВИЛИ! Нека всичко бъде така както си мечтаеш- животът да е песен и много да е лесен!

Днес май жегата поотминава, ще се пробваме да излезем след малко пак. Снощи не се спа - Никола се събуждаше на всеки час, много му беше кривичко, днес гледам пробило 8-то зъбче ...Голям зор! Дано сега е по-спокоен.

Честити ходещи крачета на детенцето на мама 26 ! Ама как няма да се похвалиш, та това е голямо постижение.

Желая хубав ден момичета!  Hug

# 271
                  newsm59 newsm38  ura Tada

Честит Първи Рожден Ден на Боримира!
Нека да расте здраво и много усмихнато дете!       

bdbaloni  party002 newsm38  costumed034  Party Time       

Ани, емси, 26 , благодаря ви момичета! Може би все пак не е толкова ужасно подстригано моето съкровище Mr. Green
26, ще видим какво може да се направи по въпроса Mr. Green Mr. Green

# 272
Боримира!

бъди най-усмихнатото дете.

Вили за теб!
Честит Рожден Ден! Бъди най-обичаната мама и съпруга!

# 273
Благодаря ви момичета за хубавите думи Simple Smile

Снимките на всички са страхотни, а дечицата са много пораснали  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИЛИ

ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ. БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА, ПОЧИТАНА И РАЗБИРАНА МАЙКА И СЪПРУГА И НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ И ЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДНАТ.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИМИРА

МНОГО КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
а за мама

Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 274
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета. Как я карате в тия жеги, ние направо не издържаме тук ама няма как. Аз пак позачезнах ама нещо не успявам да се вреждам всеки ден да пиша пък и нета го нямаше ден два ... айде стига съм се оправдавала. Поразгледах снимчиците на празнувалите през тези дни мъничета и отово ще кажа всички са страхотни. Много настроение и положителни емоции се носят. Да е честита първата годинка на всички, на които съм пропуснала да честитя. Много радост, здраве и винаги весело натсроение да лъха от вас дребосъчета. Честито и на Боримира  Heart Eyes. Всичко най-хубаво пожелавам и на вас горди мами!  Hug

Веселушка честит рожден ден миличка макар и на патерица  Blush. Вили честит празник и на теб душа Hug. Пожелавам и на двете ви да бъдете много обичани съпруги, почитани и горди майки. 

Какво да ви кажа за нас скоро нищичко не съм писала за дребните. Преди два дни ни избиха наведнъж вторите две зъбчета и сега сме вече с цели четири броя  Joy. Сами изведнъж почна много да се опитва да говори понякога като му дойде кефа и много повтаря, но рядко му идва кефа разбира се  Mr. Green. Опредлено обаче се очертава от бъбривите и ако е като кака си пишете ме луднала от сега с юдве кречетала порай мен по цял ден  Joy hahaha. С мерките и теглилките даваме смело и безотговорно напред. Преди седмица беше 11,700 кг и 79 см и с тия темпове скоро кака му Еми ще му диша прахта  Joy hahaha, че тя милата ми нежна мадамка е 15 кг. От няколко дни се опитваме да сваляме синеоката мадама Белослава на Албени, но нашата тактика е желязна моят момък реши да не й обръща много внимание и тя почна да се заглежда по него  да му се радва ... абе тя момата може да се навие, ама като гледам майка й с колко зетковци си е заплюла и си я гласи незнам ... снахата ша земем ама тъщата ша си помислим  Mr. Green.   Joy hahaha Ами това е за сега от мен друго не се сещам да пиша. Бай.

# 275
Здравейте от нас!
Рядко пишем, но сме тук.
ПРОХОДИХМЕ преди две седмици и е нещо страшно. Тичаме, и вече все иска да е самостоятелен на улицата и в парка.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛЪНЦА!

# 276
Момичета благодаря ви за милите пожелания и за това, че сте се сетили за рождения ми ден  Hug

Отивам да си наваксвам с четенето та да мога по-често да се включвам  Heart Eyes

# 277
Здравейте мами и вече големи юнчета,
Много много съжалявам, че не ми остава време да се включвам редовно в темите.
Честит Рожден ден на всички малчовци! Да са здрави и щастливи и много да радват родителите си.     bouquet
На мен почти не ми остава време - започнах работа на на 3-ти май. Децата ги гледат баба им и взехме детегледачка да й помага, защото с двамата само аз мога да се справя сама. Имат си по 4 зъба, пълзят и крачат като ги държа за една ръчичка, но още не сме правили питки, защото не смеят да се пуснат. Играят си двамата в кошарата за игра - винаги с една и съща играчка, дори и да имат две еднакви си играят само с едната. Това е - интересна е тази, която другият е хванал. Правят браво с ръчичките и двамата, чао-чао, дават целувки, а Мимето прави и "крила баба" с пръстчето . Напоследък вечер пищи по час-два преди да заспи, но се надявам да е период и да отмине, защото ми се е случвало да прекарам по 2-3 часа с нея на ръце да пищи, да й се спи и да не може да заспи.
Поздрави и целувки на всички малки сладури и каки и батковци! Simple Smile

# 278
  • Бургас
Здравейте момичета! Как я карате в тия жеги?
Пускам една снимчица от рождения ден на Алекс. Това до него, естествено е Йоанка на Елиа /нашата приятелка, така да се каже/. С другите снимки не съм готова, все нямам време за компютъра, но ще ви ги покажа друг път.
Хайде чао от мен и да нацеувате бебоците   bouquet

# 279
Честит рожден ден на всички малки наборчета Hug

Да са здрави, хубави и щастливи Peace
Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вили, честит рижден ден Hug

Любов, любоФ и люБов ти пожелавам Wink

# 280
....все не остава време да ви чета и ми е неудобно като не се включа в разговорите ви.
Вчера МирОто пострига Миши с машинката и сега си имам кадрови войник bowuu ....(който в момента ака до мен Mr. Green)

Вече ходи...на рожденния ден търкулнахме питката и хвана тернометъра - лекар ще го правим Mr. Green
Иначе е глезанчо - иска само мама и баба...с цица се приспива и през нощта я търси ooooh!
На гърне не иска...като го сложа веднага става и го хвърля в другия край Crazy

Вече съм се отказала, че до преди 1 клас ще го отбия  Joy
Не иска да спи в кошата, никак не желае да "кара" триколка...абе въобще ....с два въртела е - да му мисли майка му hahaha

Снимки съм качила - в подписа ми са, ако някой има свободно време да гледа Wink
Искам да ви попитам по колко пъти спят малките на ден - нашия по 3 Crazy

Лек уикенд, изпълнен с много Късмет, СЛънце и ЛюбоФФФ  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 11:40 от ДуЦКа & МУЦка

# 281
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖУЛИ И НИКОЛАС

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ
А ЗА МАМИТЕ ЕДИН СКРОМЕН БУКЕТ

# 282
Здравейте мили мами на пораснали дечица !  Grinning
Благодаря от все сърце на всички , който честитиха рождения ми ден !  Hug
Веселушка , макар и със закъснение честито и на теб !   bouquet
Честито на пропуснатите от мен малки юнчовци , както и на празнуващите днес Джули и Николас ! Да са живи и здрави , щастливи и обичани деца !

След като остарях  Sad започвам да излизам лека полека от депресията , която ме беше обзела и се чувствам по-малко зле.
Нана почти не се храни от жегите ...стигнахме със зъбоникнененто до кучешките зъби , ама май ще ги прескочим та първо   ще поникват пред-кътници и кътници  Thinking хапе много  , суче по има няма 10пъти на ден , а през нощта още повече ...измъчих се здраво и искам да я отбивам , но май само си го мисля , а дали ще го направя кой знае ..нямам сили и нерви да ми реве за цица цяла нощ и аз да не спя , па и тя покрай мене ..после как ще изкараме деня  като няма кой да помага ::та засега и ние като Дидка ще се кърмим до 1-ви клас ..то бива бива пристрастяване ама това на нищо не прилича  #Cussing out
Дидко спи по два пъти на ден мис Каприз Wink
TABBY снимките са хубави ...ама искам още  Simple Smile
Cygnus пиши винаги като имаш време  Grinning

# 283
                                                newsm59 newsm38 newsm67 Tada

на Джули и Николас!
Бъдете здрави мили деца и на личицата ви винаги да грее усмивка!

P.S.ами аз забравих именниците Sick
Честит имен ден на всички, които носят името Петър и Павел! Бъдете здрави и много късмет!

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 16:00 от D3s

# 284
Честита Първа годинка на всички момчета и момичета, които съм пропуснала да поздравя през изминалите дни! Да са живи и здрави и да радват много мамите си!

Дидка, ние спим по 2 пъти на ден в най-добрия случай.

Имаме си вече 12 зъба - дано сега започне да яде.

Повече от 3 мин. не ме оставят да стоя на компютъра и вече ме дърпат.

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 19:54 от Pineapple

Общи условия

Активация на акаунт