Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 070
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Приемам  Hug Ще чакам и тази вечер и към полунощ пускам анкетата Peace

# 226
Добре. Аз смятам да сложа линк към темата  в подписа си.Така ще я видят повече хора.

# 227
Приемам  Hug Ще чакам и тази вечер и към полунощ пускам анкетата Peace
Момичета, смятайте, че ще стане лудница утре.  Crazy
Фотошопките пускаме 4 анкети за нашия конкурс и декупажния... Да не стане хаос. Praynig

# 228
  • София

Момичета, смятайте, че ще стане лудница утре.  Crazy
Фотошопките пускаме 4 анкети за нашия конкурс и декупажния... Да не стане хаос. Praynig

Пълен цирк  #Crazy Crazy Crazy Crazy
Е, във всеки случай - голямо гласуване ще пада  Joy

# 229

Имам още един въпрос.
На едно място четох, че се слага във фурна съда който е готов, но по нататък пише, че не се пече.
А ако се мие няма ли опасност лепилото да не издържи?

Goldenova, пече се само медиума ,който е за стъкло и порцелан.Ако произведението е лакирано с акрилен лак може да се мие и без да е печено.

Кутията е станала много хубава! Не вярвам, че това е първото нещо което правиш.Чакаме и каната. Wink

Аз имам доста забележки към "произведенията ми", но не се отказвам.
Сега питането ми е: мога ли така да пека каната, щото таз панделка да не и се случи нещо при печенето.
И ако ползвам лак, всякакъв акрилен ли става. Може ли да е за дърво или е специален.
Caprariр, благодаря ти за отговорите и мнението.

# 230
Пропуснах да пусна линк към снимката  Embarassed.
Не е много добро качство . но . . .  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149133&view=1&photo=9

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 00:20 от goldenova

# 231
qoldenova според мен не рискувай да печеш освен ако не си наклепала доста лепило,можеш да я миеш по-набързо, без гъба и със студена вода ( поне моят медиум е така,трябва да се пече но аз все още не съм го пекла и нямам проблеми с миенето). Peace

# 232
  • Пазарджик
Съжалявам, че не можах да се включа, момичета.  Embarassed
Разгледах творбите - много са красиви и ще гласувам с удоволствие, въпреки че се затруднявам да избера само три.   bouquet

# 233
  • София
Много странно  newsm78 Имам ясен спомен, че нощес след като пуснах анкетата, писах и в тази тема и дадох линк към гласуването  Rolling Eyes Влизам тази сутрин и що да видя - няма такъв пост. Дали пък не съм изтрила нещо погрешно  newsm78 Както и да е...

Ако още не сте гласували - може да го направите ТУК

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ   bouquet  bouquet  bouquet

За тези, които не успяха да се включат сега - ще има и следващ път  Mr. Green

# 234
Много странно  newsm78 Имам ясен спомен, че нощес след като пуснах анкетата, писах и в тази тема и дадох линк към гласуването  Rolling Eyes Влизам тази сутрин и що да видя - няма такъв пост. Дали пък не съм изтрила нещо погрешно  newsm78 Както и да е...

Безсънието не прощава никому, Дъждец... Wink

# 235
  • София

Безсънието не прощава никому, Дъждец... Wink

Joy И ЕГН-то  Joy

# 236
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Много ми липсвахте, четях ви само през телефона, но не можех да видя снимки - впечатлена съм от красотите които сте натворили  bouquet
Успех на всички в конкурса

# 237
Радина, добре завърнала се! WinkБягай в другата тема да гласуваш, ако вече не си го направила.

# 238
Извън конкурса едно творение

Това са кутия за бонбони, кутия за дискове и закачалка. bowuu

# 239
А кой изяде бонбоните? Mr. GreenТова са едни от любимите ми бонбони, но много скъпи, бееее...

Хубави са станали!

Общи условия

Активация на акаунт