Разделно хранене-част 11

• 15 356
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!Днес посетих диетичния магазин и си взех кафяв ориз.Исках и морска сол ,но им беше свършила.Вие от къде си я взимате с мелнички,защото на мен ми обясни магазинерката , че е смляна в плик.С ориза мисля да напълня чушки.Да ви кажа не мога да реша как да хапвам лененото семе така , че да е разделно.През деня като съм на работа няма как да си го нося с мен,остава вечер.Но пък вечер само салата с ленено семе ми се вижда малко и ме е страх да не огладнея по-кьсно. 
Мише - Ани33 ти е отговорила - картоф сьс сирене не може,защото едното е въглехидрат ,а другото белтък.
Lst - не се притеснявай сигурна съм , че ще се справиш с всичко.И аз съм минала през този ад-дете,работа и учене. PeaceАз също искам снимки. Whistling

# 196
Отдавна не съм писала,не ми остава много време .Вече сменихме излизанията с Еди ,сутрин сме в морската ,на обяд спи в къщи и аз гледам да си почина малко......
При нас нищо ново ,вчера нещо бях в кофти настроение и си го изкарах на Красимир ,за което съжелих после.Днес вече съм уж по добре (нали отивам на фризьор... Crazy)
В събота смятаме да оставаме Еди да спи  майка ми (много ми е притеснено дали ще реве),ще му бъде за 1-в път да спи без нас.Стискайте палци всичко да мине наред.Иначе като го питам искаш ли при баба да останеш ,хваща ме ръката и вика ''айди'',амам ще го видим как ще се представи. Praynig
И аз се запалих по това ленено семе,но няма как да го смеля.Май ще приватизирам на майка ми кафемелачката Laughing(пробвах го така да го ям върху салата ,но нещо не ми допадна).
Това е от мен .Лека вечер на всички.  bouquet

# 197
Хай и от мен  Hug,
Да споделя,че и при мен резулата е повече в сантиметри, отколкото в кг,както е и при теб РосиК  Аз съм от 2м.на РХ(като имам и издънки от които newsm77) и съм само2кг.надолу,но затова пък влизам във всички стари дънки,което си е постижение
Алекс не съм пробвала рецептата с булгур,защото 1/2 ме изненада с една пъстърва . А относно новата ми позната с Диетичния магазин -  когато науча нещо ново с радост ще го споделя с вас. Лененото семе и сусамовото, което взех оттам смесвам с 1/2 кисело мляко+1л.кафява захар и хапвам следобяд като прибавям някакъв плод.Днес беше кайсия,надявам се да е било разделно.Поне беше вкусно. Калида даже хич не съм само на плодове, а си имам поне три нормални хапвания, като гледам до 17ч.да са въглехидрати, след това белтъчини и салата.
Аз пък си завърших деня, по-точно вечерята с голяма порция сладолед Grinning, имах нужда-в дупка съм, мисля позитивно,говоря си разни хубави неща, самотерапевтирам се тъй да се каже, но сладоледа свърши по-добре работата.
tonimirkaНе се притеснявай на всеки се случва , аз в такива случай се успокоявам ,че ще минат 8часа от прегрешението и то не се брои,защото и моите грешки са вечер.
Това ме подсеща,че тази вечер съм на дегустация на бели вина и май ще има прегрешения...
Желая на всички много хубава и разделна вечер и много Hug Hug Hugна всички !

# 198
момичета благодаря за посрещането и съветите...спрямо сладоледа... абе имам много да уча за РХ..ама аз съм упорита..и може и да се справя...

# 199
Момичета къде се загубихте?Алекс когат съм на работа не мога да си пусна колоните и да чуя поздрава ти /гледам само клипа/, а сега когато съм в къщи теб те няма  smile3518
Дании Дженкова - мисля че писах по назад , че има и натрошено ленено семе и не е нужно да го мелиш.А в линка който Мишето даде има няколко начина за смилане и начукване.
Вили - мисля ,че най-добре ще е да опиташ да намалиш сладоледа до 1 път седмично,но ти си знаеш. newsm51
Ви4ито - чакаме нова и интересна информация от твоята приятелка.
Отивам да правя чушки с кафяв ориз като ги опитам ще докладвам как са станали.

# 200
 Hug Добро утро!

Само минавам да ви поздравя-който е тук де, като гледам присъствието е много слабо. Сигурно заради хубавото време. Аз съм в чудесно настроение. Довечера ще излизаме, утре на плаж с весела компнаия, изобщо очертава се страхотен уикенд. Лст, поздравления! Дано успееш да се се реализираш в специалността, която си завършила!

# 201
Здравейте!  bouquet
И за набързо минавам да ВИ пожелая хубав ден newsm51
Само да питам:Кой беше споменал за диетичен магазин, в който ти мелят на место лененото семе и сусама и продавачката била много любезна и наясно със здравословното хранене?
Целувки на всички Hug

# 202
Здравейте и от мен Hug,права си Реге присъствието е слабо  Grinning,но то е нормално за сезона. Аз и днес няма да мога да отида до плажа Sad,имам малко домашна работа и ходене до пощата. Да ви се похваля-току що се прибра детенце,и веднага излезе де,завърши с пълно 6 Grinning.Надявам се и догодина учебната година да е така успешна,очертава се една доста трудна година  Thinking за нас.Днес основно ще съм на черешки  Wink,леко съм притеснена не съм свалила кг. от доста време  Tired.
Пълен с хубави емоции почивен ден Hug

# 203
  • Варна
Здравейте bowuu, нагъвам черешите и чета темата-много си извъртях режима-вече съм почти изцяло РХ,"почти изцяло" означава, че закусквам кис.мляко с плод-на парфенце, което извадено от хладилника направо е божествено.

Като втора закуска си дояждам с плод-череши засега и така...карам си режим, с който да ми е леко на стомаха, дали ще свалям ....кой да ми каже, но поне не ми е тежко, не ме  смушква жлъчката и ми е прибран стомаха-това най ме радва Laughing

Играя си Билито, правя си допълнителна тренировка с тежести и си карам живота-както виждате нищо необичайно, необикновено, различно.....като влак по релси.Което ми убива мотивацията напоследък и за това и не пиша толкова често Confused

Приятен ден на всички Heart Eyes

# 204
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден Дами  Hug
РХ- заедно с ВМ-НВ - това е моята истина ( особено сега , когато е топло ) -  дори и картоф варен ядох  Simple Smile Чувствам се се прекрасно . Имам си душевни терзания  , но те са служебни и се стремя да не ми умират нервни клетки заради хора, които няма да го оценят . Само се питам - защо колкото си по- толерантен с подчинените си , толкова те се качват на главата ти . Простете за спама  Praynig

# 205
Благодаря ви, момичета.  bouquet
Снимка май скоро няма да пусна фотоапарата се счупи и , ще се наложи да чакаме до август за нов от САЩ, но съм обещала и в една друга тема да пускам снимки, та може и да взема  на някой да щракна, а и детенце става на 6мес и ...определено трябва фото.Аз си работя по специалността, преди три години завърших бакалавърска степен и не ми се разправяше повече, и след година кандидатствах за магистър/да си взема степента, кой знае човек/.Но си имах един изпит и миналата година бременна не можех да се тръскам в колата и не се явих, та чак сега.Аз от няколко дни съм на вълна тиквички, много ги обичам.Във форума попаднах на една рецепта за тортиля с тиквички/обожавам я с картофи, но е неразделна комбинация/, та нея в понеделник, вторник така ми пригладня , ама не какво да е а хляб, та на обяд препечена филийка с масло и шаренка сол , а в късния следобед пекнах една тиквичка в микрото за 10 мин на пълна мощност и с препечена филийка така сладко си ги хапнах.Снощи на оризче и за салатка пак печени тиквички.Днес ще обядвам с едно кисело млекце, че го сънувах даже.Снощи след като детето заспа сготвих една картофена крем супа с гъбки и ако остане време довечера ще опека с картофки с масло и червено пиперче/много са вкусни/-форумски са.Понеже дойде времето на таратора, но тъй като аз обичам да го хапвам към някое основно /в комбинация-ориз, картофи, грах, месо/, и се сетих, че навремето моята баба правеше таратор без мляко, само с вода и оцет, но задължително с пресен чесън  перата и копър.Получава се много свежа лятна чорбица и може да се комбинира с всичко.В наше село на туй чудо му казват Сало  chef.Имам много други интересни рецепти, малко , по-малко ще ви ги пускам.

Успешен и стремителен ден, както казва една тв водеща. Peace

# 206
Здравейте милички  Grinning.Днес се включвам по- къснор защото ми се наложи рано да изляза по спешност. Юзерче . не плачи ,дай да те гушна  Hug.Дани Дженкова ,драго ми е че пак си сред нас Peace. Аз така и не успях да науча децата си да остават при бабите. Опитвах ,но те ревяха като магарета за мен и накрая се отказах ,все си ги мъкнех като ремаркенца навсякъде Laughing. РосиК ,и аз съм била в подобна ситуация и стигнах до някои изводи, но явно и ти  мислиш същото  Peace.Ани33 ,борбата ти с рибата ми напомни едно мое подобно преживяване, но с жив шаран .Цялата махала се притеснила за мен ,защото аз при всеки досег с горката риба, пищях  Embarassed. В крайна сметка се преборих, но бях на ръба на изтощението, психическо най- вече. От тогава моята половинка нe ми дава да чистя риба Mr. Green. Вичито ,един съвет от мен за булгура ,не го яж само накиснат, не е вкусен, свари си го както се вари жито и тогава си направи салатката. Мишенце ,има едни билкови капсулки, мисля че се казваха "Лаксена", от името личи ,че съдържат билката сена .Когато се лекувах при др .Людмила Емилова ,бях двадесет дена на плодове чай и мед и тя ми препоръча точно тях, за да се изчиствам .Но те не бива да се пият непреkъснато. Мисля, че с подбиране на подходящи храни може да се регулира този проблем Peace.А за чая "Сание "знам ,че най -добре действа ,когато се изпие вечер, преди лягане и на сутринта вече да действа. Верче ,радвам се че ви действам по този начин Hug. Честно казано, и вие ми действате едно успокояващо  Grinning.Шарли, аз много обичам миди но те са тежка храна и не бива да се прекалява с тях ,а аз точно това правя и после...  Днес пак ще имам гости, мисля да обезкостя едно пиле, да го мариновам и да го изпека на барбекюто. Като направя и огромна салата- ето го разделното и вкусно меню, пожелавам ви весел ден и няма да пропусна удоволствието да ви поздравя с песничка  http://www.vbox7.com/play:57f89d11

# 207
Ани33 ,как можах да пропусна да те поздравя за отличничката   bouquet  bouquet  bouquet.В кой клас беше ,че забравих? Регенце много ми харесваш такава, ама аз май съм ти го казвала вече Laughing. Laughing HugЗ. Юзерче ,имам специален поздрав, като се прибереш ,да си го изслушаш  Hug. http://www.vbox7.com/play:6eedae42

# 208
Ани, поздравления за отличничката! Много се надявам и моята Грета да ме радва с шестички, както сега през първата й година. Но да си призная беше й трудничко, а и аз нямах много време да се занимавам с нея. Догодина като нямат занималня много се чудя дали да не й наема учителка за по 2 часа на ден или да впрегна майка ми, но тя пък живее далеч от нас  newsm78. Ще я мислим пак септември. Засега съм много доволна, че вече прочете Пипи Дългото Чорапче, която си е доста дебеличка  smile3501, а на нея четенето й беше основния проблем.
Алекс, поздрави и на теб. В настроение съм да, защото най-после дойде лятото   love001 и е петък. Много приятна песничка. Аз съм напоследък на такава вълна-дискотечна музика за настроение а и се подготвям за дискотека довечера  newsm68. От известно време слушам радио Витоша. Шефът беше малко в депресия и покрай него слушахме БГ радио. И аз бях изпаднала в някаква дупка и изобщо много зле ми се отразяваше. Не че не е хубава българската музика, нищо лошо не искам да кажа, зет ми е музикант все пак (група Лора), но много тъжни песни пускаха   smile3518, чак си поплаквах и накрая казах на шефа "Стига толкова" и смених станцията. От няколко дни се ослушвам за една песничка, която харесвам, да й чуя името или поне кой я изпълнява, пускат я много често. Засега безуспешно се ровя в DC-то и vbox-а да я открия случайно, ама то трудна работа освен, че започва с This is the end, друго не знам  Rolling Eyes. Някой да се сеща?  Praynig
Тонимирка, и аз наблягам на черешите. какво ли ще правя като им мине времето newsm78. Току що ходих до пазара да си взема. Купих 2 кг, че да има и утре за плажа.
РХ- заедно с ВМ-НВ - това е моята истина ( особено сега , когато е топло ) ...  Simple Smile Чувствам се се прекрасно .
Аз пък разбрах, че моята истина са плодовете. Просто не само че не мога да живея без тях, но и стомахът ми ги понася добре в огромни количества. Вчера случайно стана така, че вечерта не ядох и си останах на обедните черешки. Ами днес ми е едно леко и весело, направо се чувствам друг човек и кантарът е благосклонен  Laughing
Дани, приятно разкрасяване във фризьорския салон и го свиквай Еди да се отделя от теб, защото после ще е още по-трудно, а рано или късно това ще се наложи. Ще го водиш ли на плаж?
Мише, ЮзерчеHug Още не съм намерила време да го търся това ленено семе, обаче щом е семе би трябвало да се комбинира само със зеленчуци и това би ми направило вечерята малко оскъдна, а?
Софи, мъжът ми пак беше в Търново тази седмица  Rolling Eyes, ама ми съобщи вечерта преди да замине  Crossing Arms, т.е нямах никакво време да си поискам ден-два отпуск. Снощи като му направих забележка по телефона за това, обеща ми за следващия път. Как върви с Фемимодела. Има ли реултати?
Много много положителни емоции през почивните дни!!!  Heart Eyes

# 209
Ех, казах ви днес ми е хубав ден. Намерих си песничката. Ама колко съм си досетлива  Blush. току що я пуснаха пак по радиото и накрая на песента като повториха няколко пъти "fairytale" и ми светна, че може да се казва така. Поздравявам ви и ви  Hug!
http://www.vbox7.com/play:8696c788

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 13:30 от ReGe

Общи условия

Активация на акаунт