Разделно хранене-част 11

• 15 359
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Привет за днес от мен  Hug,
минавам набързо да се отчета и да ви поздравя. Ще се разхождам с една дружка,за да търся дрешка за концерта на Ф.Киркоров в неделя .
Да се похваля, че днес намерих супер зареден магазин за всякакви диетични храни и много компетентна дама,кояо ходи на курсове по здравословно хранене. Но нямах много време,а толкова неща ще науча от нея, сигурна съм.На първо време си купих ленено семе+сусамово семе.(та ги смля в магазина)Съвета й за тях е да се смесят в 1/2 буркан мед и сутрин на гладно по 1лъжичка на гладно+1чаша хладка вода. Купих си още истинска кафява захар(тръстикова), пшеничен зародиш, и морска сол - финна(гръцка) в солничка. Но скоро пак ще я посетя, защото нямаше овесени трици,а исках да взема и ще я разпитам подробно да сподели опит.
о-късно ще ви прочета внимателно, обещавам! kaffeetrmker_2
Бързам да тръгвам, засега чао и много  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 181
ReGe и моят шеф подобно на твоя е много разбран човек, за това и изкарах там 5 години. Бяхме се разбрали като имам работа да стоя ако трябва до сред нощ и събота и неделя да работя, а като няма да си ходя когато реша, ако му потрябвах ме търсеше по GSM-а. Супер е когато човек има такава свобода.
Калида имам подкрепата на мъжа ми, даже той иска да захранваме след 6 навършени месеца, а аз се притеснявам за хемоглобина на бебо и си мисля да го захраним след 5 навършени месеца с по-малки количества.
Алекс Благодаря за загрижеността! Добре сме с Тони (да чукна на дърво  smile3538 )! Просто му мина периода на спане и сега почти не ме оставя, даже и в момента мрънка да го взема. Свикна да заспива в мен и някой път иска даже да спи в мен.
Мишето за проблема с WC-то ти препоръчвам киви и печени червени чушки.
sharli Нямам нито един кариес. Проблемът със зъбите ми е, че доколкото забелязвам емайът нещо изчезва и започват да се рушат. И най-вероятно, ако ида на зъболекар да реши да надгражда някой или там каквото се прави, което означава, че ще го изчовърка още повече. Но със сигурност ще ида да ми сложат поне диагнозата, а пък може и да не е толкоз тежко положението колкото ми изглежда.

Как ми се тренира и на мен, но заради секциото не бива да се насилвам много. Пробвах, веднъж направих 50 бр. коремни преси, но цяла нощ ме пареше операцията.
Не се притеснявайте за мен следя темичката, нищо че се включвам по-рядко и набързо.
Иначе съм си навила на пръста, че вече се заемам сериозно с РХ. Не мога да махна само пържените картофки, но като не ги смесвам с друго пак си е РХ. Трябва само да се запася с ядки, защото когато нямам време да готвя си хапвам ядки. Нали са неутрални?
Чао за сега!   love001

# 182
Здравейте, момичета.
Не съм се мяркала от доста време , за последно ви четох, когато темичката беше на 2 страница, но не се включих.Най-после може да се каже официално , че семестриално съм завършила магистърска степен, остава само да я защитя.Та това лято и дипломна работа ще подготвям и ремонт ще прявя, бебе ще гледам и накрая от всичко нищо няма да направя, шегувам се разбира се.Аз заковах кантара на 84кг и от там не мърдам.Александра е много живо дете и хич не се заиграва сама и бързо и омръзват новите игри.Общо взето ние сме я научили така-постоянно сме в движение, ходим насам-натам, гостита и е свикнала с разнообразието.Щях да забравя, имам страхотна нова прическа и някой-съседи ме познават по детето, толкова по различна изглеждам, като се замисля, сменям коренно различно главата си поне на три години веднъж.Сега косата ми е до средата на гърба, силно филирана, с дълбок бретон/никога не съм имала такъв досега/.Не можех да се позная, а пък силно гримирана, все едно съм излязла от пълна промяна.

Мишенце, аз преди седмици купих булгур, за една салата, но като го накиснах с вода да поседи, после го увкисих и накрая го хвърлих, изобщо не ми хареса така приготвен, и се чудех как да го направя, ще пробвам вместо ориз, със зеленчуци например.Ако си изпробвала някоя рецепта пусни я на лични, моля.

Приятен ден!

# 183
Да, Алекс, пастата е за зъби. С нея мия зъбките и на Йоанна.
Калида, че то лято без море може ли? Simple Smile Ако почна скоро работа(все още ходя на интервюта), няма да мога да си взема отпуск за лятото и да ходим на море за 10 дни. Но пък събота и неделя ще отскачаме до морето.

# 184
Здравейте момичета и от мен,

Минавам само за малко, защото всяка свободна минута сега е за Неса. Нали в събота заминава на лагер. Все още не мога да свикна с мисълта, че ще сме разделени за десет дни... На всичкото отгоре в работата нещата не са добре и гръбнака пак ми създава проблеми...

лст, честито за завършването и за новата визия  bouquet

Целувки на всички

# 185
  • Варна
Аз пък си завърших деня, по-точно вечерята с голяма порция сладолед Grinning, имах нужда-в дупка съм, мисля позитивно,говоря си разни хубави неща, самотерапевтирам се тъй да се каже, но сладоледа свърши по-добре работата.
И освен това не съм гузна, че го ядох.Целия ден храната ми беше разделна, дори мазнините вече съм намалила и съм по-скоро РХ, отколкото ВМ-НВХ.
Приятна вечер Heart Eyes

# 186
здравейте   Hug чета ви и ви се възхищавам..   bouquet опитвам се да спазвам правилата на РХ...ама да си призная малко ми е трудно...но важното е че се старая...

имам едно питане...понеже не съм изчела всички теми, а и не ми остава време за това се осмелявам направо да черпя ВОДА от извора...  bowuu сладоледа като комбинация от продукти, може ли да се яде при РХ ...че в тези жеги..много се изкушавам да си похапна..ама първо да попитам...  newsm78

# 187
  • София
Ето ме и мен. Когато няма - няма , но има ли....
Излязох в 8ч. се прибрах в 22ч. Нека някой ми каже, че частния бизнес е песен  #2gunfire Баня, вечеря и сега сколасах. Днес по обяд така ми се прияде, но лошото е , че ако искаш да хапнеш на бързо се намират само баници, тутманици, дюнери и др. от тоя род  Sick Заради това си купих кашу, но... минах през обекта на скъпия и той завалията нали постиме умрял от глад, та си разделихме едното пакетче. Така за цял ден съм яла 20гр. кашу и сега спагети с чесън и лют червен пипер- обичам ги. Е сега ако не ги сваля тезе 8 кг  #Cussing out

# 188
Добро утро момичета  GrinningДнес се очертава прекрасен ден,слънчо още от сега се е усмихнал и ми повдига настроението  Laughing.Бифанче ,ще ги свалиш тези кг ,но внимавай ,защото така свалени, бързо се качват. Може би трябва да си носиш плодове. Wily ,сладоледът не е разделна храна, но ако много го обичаш ,хапвай си, без да прекаляваш ,но на гладно. Мади ,ако за първи път се разделяте ,така е, много тежи ,но пък детето ще си прекара чудесно.Уондърфул, и аз много обичам морето, но всяка следваща година се разочаровам от това, което предлагат там .Плажовете са претъпкани мръсни, в хотелите и квартирите -същотото. Ist ,чудесна новина, браво на теб Peace. А за новата ти визия- дай снимчица и ние да ти се порадваме Hug. Краси, радвам се, че с бебо сте добре, така е, младо майче ,децата като се появят ,нямаме личен живот. Вичито ,чакаме образователната лекция с голямо нетърпение  Grinning.Мишенце, доколкото знам, чаят Сание е за проблеми с тоалетната ,а другия зелен чай е тонизиращ, изчиства токсини и тнт... Ани 33 ,казвай как се получи рецептата . Калида, а вие ходите ли някъде на почивка , прибирате ли се в България?  Софи, Шарли, РосиК , Hug Hug Hug

# 189
 Добро утро и от мен  bouquet
 Тонимирка,аз ям сирене и кашкавал заедно Peace-просто не мога да си направя любимите броколи само със сирена,друго си е да сложиш и малко кашкавалче да се запече WinkПо принцип сирената и киселото мляко повече присъстват в менюто ми отколкото кашкавала Confused
  Krasi vasi,внимавай обаче с ядките/според те по-скоро са белтъчна храна Thinking,и не ги смесвам с нищо друго/-много са калорични,голяма са ми страст,но силно ги ограничавам Crazy,защото нямам мяра в количествата Embarassed
  Lst,искаме снимка Praynig
 Поздрави на всички HugДнес имам много задачи,надявам се да успея да ви посетя по-късно пак Peace

# 190
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден красавици  Hug

Много положителни емоции ви желая .
И нещо да попитам - про Дюкан знам, че падат сантиметри по бързо от килца. Ама май и при РХ е така - поне при мен - защото кантара показва почти същото , обаче дрешките ми хлопат  newsm78

# 191
  • София
Добро утро!
Как сте разделнички.
Аз нещо вчера се изложих, но днес с нови сили продължавам РХ.
Мади , и Деян в момента  е на лагер от детската - на Приморско. Вече четвърти ден са там и на 21 се връщат. За сега са много добре, времето е хубаво, всеки ден са на плаж.
wily , добре дошла при нас. Сладоледа е най-добре да го ядеш на празен стомах и да изчакаш поне 3 ч. преди да ядеш плод или нещо друго.
aleks Hug, пак си в добро настроение - много положително влияеш на всички ни.
 RosiK , при всички е различно. Но според мен дрехите показват по-точно от кантара. Wink

# 192
  • Варна
Здравейте момичета. Върнахме се с Ива от разходка и тя веднага заспа та имам време за форума. При мен нещата са нормални, без нарушения. Снощи мъжът ми направи невероятни миди с които си развалих суровоядния режим, но пък си бяха чисто разделни така, че не го смятам за проблем. Днес до тук съм пила едно кафе на вън и сега си направих един зеленчуков фреш от моркови и червено цвекло, което ме подсеща да попитам дали това е голямо нарушение на РХ. Гладно ми е, но пък не ми се ядат плодове.
Прегръщам ви всички и ви пожелавам един страхотен ден  bouquet

# 193
Поздрави и от мен  bouquet
Алекс, пия и двата вида чай и то от доста време, но ефекта е 0.
wily, добре дошла Hug
Вчера сготвих една запеканка, но май не беше много разделна-броколи, тиквички, червени чушки, гъби и малко картофи. Върху всичко това настъргах кашкавал и малко синьо сирене. Това разделно ли е?
Лек и спокоен ден на всички Hug

# 194
Здравейте мацки Hug
Мишето не е разделно,само заради картофките,те не се съчетават със сирене Peace.Алекс,голяма борба падна с тоя калкан,мразя да режа риба.Аз просто го запекох със сол и малко мазнина,получи се страхотно, напоследък ми харесват запечени рибки,хем здравословно хем по лесно и вкусно Mr. Green.Росик,и аз съм забелязала,че сантиметъра намалява,но кантара не отчита  Thinking.
Днес ми е много мързеливо,ту пред телевизора ту пред компа,ужас скоро не ми се беше случвало.

Хубав,спорен,весел,усмихнат ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт