Разделно хранене-част 11

• 15 351
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • да има едно лесно - на мотора
Реге  Hug Аз също я търсих, но не съм досетлива  Embarassed
Забравих - Ани , честито на отличничката и майка и  Wink - дано и догодина е така . Тя 7 клас ли ще бъде ?

# 211
Благодаря ви Hug
Росик да 7 кл ще е,мъка и притеснение,но здраве да е Wink.Реге,не се притеснявай мила,най-важното е детенце да има желание да учи,а щом е прочела тази голяма книга...
Аз продължавам с моите задачки Mr. Green,много Hugи  love001на всички.

# 212
ani33 , честито и от мен!  bouquet
Успех догодина!
Аз днес съм затрупана с работа и затова само Ви чета.

# 213
Здравейте!
Много се радвам, че вече от една седмица нямам проблеми с разделното хранене. Минаха почти 6 месеца, докато усетя и поискам РХ да ми стане начин на живот, а не принудителна диета. И така ми е добре.
Aleks, миналата година ходихме на море средата на юни( на Китен) и нямаше много хора. Плажът беше чист, морето също, беше страхотно. В почивната ни станция също беше уютно и чисто.
Поздрави на всички!

# 214
Искам да попитам от къде си теглихте пилатес или гимнастиа? Нещо нищо не намирам. Обикновено тегля от сървара на Лан мрежата, но временно са я спрели Sad

# 215
Аз влизам за да ви кажа лека нощ smile3524.
Утре сутринта с Криса заминаваме на гости при мама и тати свекър(ва) Mr. Green.
Мъж ми пак ще ходи за риба,одъртя вече милия Mr. Green,се там го влече.
Аз днес изкарах на череши,корема ми сякаш съм в 6 месец Joy,много се подувам от тях,ама ги обичам.Ще си взема и за гостито,че са много хубави нали "кривата" ми 1/2 ги донесе Mr. Green.
Хубави почивни дни ви пожелавам Heart Eyes,ще съм на линия в понеделник Hug.

# 216
Здравейте мацки!
Цяла седмица не съм влизала във форума и ми домъчня за вас. Опитвам се да съм разделна, но 100% разделна бях само вчера. Всеки ден имам своите издънки... Embarassed

Ето днес например бяхме на един рожден ден на едно приятелско детенце, ами изпих чаша вино и си хапнах по 2 малки  парченца панирани сиренца и кашкавал и пилешко месце. Устоях на тортата, даже не я опитах, но все пак...

Иначе от няколко дена въведох скарата в употреба. Всичко мятам на нея.
Пека месо, зеленчуци, всичко за което се сетя.

Снощи ядохме печени картофи, печен лук и мнооооога салата, днес пекох дроб в було(стана страхотен), картофи и лук, купила съм си и тиквички.
В началото на седмицата бяхме на вилата и там всичко на огън на двора си пекохме. Ммммм тиквичките на скара са велико нещо.

Бифанке
, купих си рокля, онзи ден с майка ми пазарувах за рожденните дни и се зазяпах в една много сладка рокля, не точно това, което исках, но като я облякох и се оказа, че това е МОЯТА РОКЛЯ. И майка ми много я хареса и ми я купи за рождения ден подарък. Само дето малко ми очертава талията и корема, а там имам основно какво да крия, та това ми е още един стимул да смъкна няколко килограма.

Мъж ми като ме види облечена в нея ще каже "На свинче-звънче"... Embarassed

дааа трябва да се отслабва, няма начин...

При РХ се отслабва бавно, но все пак, колко бавно?????

# 217
  • София
Ако продължаваш да разправяш, че си свинче и да ме комплексираш   #2gunfire, няма да си играя повече с тебе  Crossing Arms

# 218
ще си играеш пък Crossing Arms

# 219
Мартеа, приятно изкарване на сватбата и да се забавляваш, чули?!
Ками, не дей да плачеш много, а да нагушкаш малкият голям мъж и да ги изпратиш с дядо, това ще е репетиция за тръгването на яслите от есента.
Мади, много късмет и хубаво време и приятни емоции желая на Неса на лагера, а ти мамо, избърши сълзите, усмихни се и не мисли лоши неща. Детенце ще си изкара страхотно, ще видиш!
...но се замислям за лятото, така или иначе успешно мога да го комбинирам с РХ...
Шарли, поздравления за добрата идея. Само че суровоядството не е само плодове и зеленчуци, отнякъде ще Ти трябва и протейн да набавяш, зълва Ти включваше ли кълнове, ядки, семена? А за зеленчуковият фреш, кое те притеснява- съчетаването на моркови и цвеклото ли, според мен няма проблеми?! А за мидите, и аз понякога хапвам но максимум 3-4. А в суровоядството се натъкнах на възможности за приемане на риба, месо в суров вид, Ти какво мислиш?
...Или ще се запиша в някой спортен салон...
Софи, това е варианта, Алекс Ти го писа преди. Така ще се заразиш от оптимизма на другите и желанието за трениране ще е налице. А за лененото семе, нямаш ли начин да го смелиш?! просто обвивката му е доста дебела и почти не се разгражда в стомаха, варианта е Ти да се храниш бавно и да се опитваш да сдъвкваш всяка семчица, но понякога това доставя удоволствие.
Верче, пожелавам Ти скоро да си имаш нова колежка, за да се разпредели натоварването в работата. Плануваш ли морски почивки за Деян таз година, но семейно след лагера в Приморско?
Ани33, приятно изкарване при свекърите! И поздравления за успеха на Криската, но зад всеки неин успех се крие упорството на нейната Мама, нали?!
Режиьорката, честит Ти нов аватар- бяла, финна и красива Тонимирка! Джуниъра сигурно много се гордее с касивата си съпруга, а има защо!
Любопитке, питаш за зеленият чай, ами купувам си го от китайските магазини, обикновен е, не е Сание. В БГ предполагам има пакетиран, но Шарли ще каже, защото и тя е в зеленият отбор/ Шарли, сподели опит, моля!/.
Вичито, приятно изкарване на концерта и да се забавляваш максимално.
... Пробвах, веднъж направих 50 бр. коремни преси...
Краси Васи, Ти много силово начало си си направила след раждането, с операция и на първи опит 50коремни преси, че то дори и нормално раждане да беше с Тони, пак болки щяха да се появят. Леко, бавно, постепенно увеличавай бройките и различните натоварвания и ще стане. За зъбите и емайла им, консултирай се със стоматолог, но не мисля че след като нямаш други кариеси, пломби има проблем. А за ядките, хубава храна са, но богата на мазнини и протейни, така че внимавай в кол- вата. Успех с РХ!
ЛСТ, честита Ти нова визия! Успех на проф. поприще. Много интересни рецепти! Докъде стигна с плануването на годишнината?
РеГе, много хубави постове напоследък- щастливи, усмихнати, освободени, доволни! Желая Ти приятно изкарване на дискотеката и след това на плажният уйкенд и поздравления за постиженията на Грета, "Пипилотката" е забавна но доста дебела книжка.
Вили, питаш за сладоледа, ако е просто изцедено кисело мляко с някакви подправки и плодове/ което е много хубав разделен десерт/ става за следобедно освежаване и пак остави по- голяма часова разлика, поне 3ч до следващото хранене.
Алексче, питаш за ходене до БГ, няма да е таз година, доста скъпо удоволствие ще е, ще го оставим за следващата. А Ти посрещна ли си чуждоземските гости?
Юзерче, опита ли броколите? Питаш за лененото семе, аз Ти писах как аз правя, по 2с.л. със зел- ците на обяд и след това ми е другата храна, със сигурност това препоръчително дневно кол- во съчетано само с зеленчуци не е достатъчна и засищаща храна за самостоятелно хранене, поне за мен. Как станаха чушките с кафявият ориз?
Дани Дженкова, как стана новата прическа, Ти какво променяш, цвят или цялостен имидж? Успех с плановото оставяне на Еди при баба, а на вас с Краси приятна самостоятелна вечер.
...Минаха почти 6 месеца, докато усетя и поискам РХ да ми стане начин на живот...
Уондърфул, това е най- добрият избор, изпитаният и дълго избиран. Радвам се че вече си избрала РХ и му гласуваш доверие!
Копривена Лейди, честита Ти нова рокля, и дано ентусиазма който долавям в постинга ти не угасва. Единствено Ти желая да започнеш да се харесваш, защото Ти го заслужаваш, Недоволнице такава! Как върви планирането на РД на Калоян?
Бифанко, съвсем не е леко да си с частен бизнес, права си, но това не означава че трябва да загърбиш здравето си все пак. Да изкарате с 1/2 на по 20гр фъстъци не е оправдано. Какви са плановете за почивните дни, ще се качвате ли на Алеко?
...стремя да не ми умират нервни клетки заради хора, които няма да го оценят...
Волна морска РосиК, правилно решение! Но не мисля че подчинението не виждат толерантността и разбирането което проявяваш, може би по- скоро проверяват границата на търпението Ти, но Ти си толерантен и умен човек, който много добре знае кога и как да каже "стига", нали?!
Дими, Деничката, Ивичко, Джоя, Герганко, Пинкито, Светли, приятни почивни дни Ви желая!

# 220
Здравейте, здравейте,
Всеки ден чета тук, но рядко се включвам защото само наполовина съм разделна в храненето и ме е срам, но да не се впускам в подробности. Скоро ще си бъда в България  и много ми се искаше да съм във форма, но уви нещата не са така.  Сега очаквам пътуването с нетърпение и мислите ми са само положителни.
Поздрави на всички и весели почивни дни.

# 221
Добро утро и от мен.Еди реши днес да се събуди в 7 часа,мен ужасно много ми се спи ,но да не се оплаквам....Баща му се върна в 5 часа от дискотека и сега го чакаме да се събуди и да ни води в Добрич #Cussing out
Калида ,освежавах само цвета на косата ,направих си нови кичури и после ми
изправи косата фризьорката ми и резултата е съвсем друг.Даже като се прибирах вечерта от салона едни момчета ми подсвиркаха #Crazy(луда работа)
Реге,смятам да водя Еди на плаж ,но може би към юли месец.Водата все още ми се вижда студена.Миналата година го водих също ,още нямаше една годинка и за съжеление се разболя веднага.Еди много се радва на плажа и май ще е от децата ,които не можеш да ги  извадиш от водата.
Весел и усмихнат уикенд на всички  bouquet

# 222
Калида -кафявия ориз не се различзва на вкус от белия и 1/2 дори не разбра , че яде такъв.А за лененото семе още първия път като ми написа разбрах ,че слагаш по 2 суп.л. на салатата и след това ядеш нещо въглехидратно.Нали така?Това разделно ли е ?А броколи още не съм опитала.Исками се прсни , но не мога да намеря освен замръзени.
Ани33 - честито и от мен!Дано и за напред жънете такива успехи!
Алекс- мерси за горещия поздрав! HugКак е Мина?
Герганче - да не ни забравиш като се прибереш в Бг .
Реге - мерси за поздрава.Много хубав текст има песента.
Ние със София заминаваме на село да си наберем череши и тя да поскача малко на въздух.Приятни почивни дни на всички!

# 223
Добро утро и от мен  bouquet
Калида, радвам се да те видя! Благодаря за съвета!
Аз всеки ден правя по някоя грешка в храненето Cry Нещо все ми убягва
Ками, не плачи за детенце. Все пак то отива при баба и дядо. Спомни си и ти как си се радвала, когато си ходила при своите баба и дядо , колко свободна си се чувствала. А и там въздухъте е по-чист от Софийския. Погледни от хубававата страна на нещата.
Алекс, как е твоята красавица?
Мина, къде изчезна?
Регенце, предполагам, че вече си на плаж...Приятно плажуване piasyk
И понеже ме е старх да не пропусна някой...  love001 newsm51 Hug
Приятен weekend на всички  love001 dance dazzler1

# 224
Включвам се набързо, за да Ви поздравя всички и да Ви пожелая приятен ден!
Иначе с РХ криво - ляво се справям. Днес закусих ябълки със сусамка. Не погледнах, но се надявам да е разделно. Сега отивам да  prostor  clean и т.н.

Чао, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт