Разделно хранене-част 11

• 15 354
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте красавици  Hug Hug Hug

Вече съм добре Peace Peace Peace

Не бях подходящата компания и затова се потопих за малко  Embarassed
Важно е да приемаме изпитанията като предупреждение и да се учим от живота!
Живота ми преподаде обстойно, за жалост, нов урок ...................
Първо трябваше да го приема, после да го асимилирам, а сега вече ми се съживиха съпротивителните сили и съм почти  Wink на линия  Hug Hug Hug

Слава на Бог - всичко е наред!!!

Тези дни не бях на РХ - не бях на нищо  Confused
Обикновено, когато имам проблеми, ям като разпрана,
този път не можех да преглътна нищо, освен кафе и вода.
Но снощи мойто мило,
ме изненада с любимите ми ястия от китайската храна - та ядох  Mr. Green

Не съм се мерила, ама виждам видима промяна  Wink
Денят за мерене на килцата е утре  Peace
Ще се похваля или ............. оплача  Wink

Стискайте ми палци днес  Praynig Praynig Praynig
нашето тийн диване иска парти за РД на басейн.
То няма лошо, ама поканените са 25 чавенца  Wink
Та сега дирим читав басейн - стискайте ми палци  Praynig Praynig Praynig

Вие как сте момичета  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. Извинете ме, ако ви натоварих  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 226
Здравейте милички. Днес влизам късничко ,защото чак сега се прибирам, голяма хаймана съм станала .Мине, цункам те. Краси, не е разделно, ама карай да върви. Мишенце, Юзерче ,разбрахте ,че Мина вече е по- добре, от самата нея, а моятя хубавица е много добре, сутринта я изпратих в София .С вокалната група, в която пее, ще гостуват в тв7. Днес са на запис ,а излъчването не зная кога ще е ,но разбера ли, ще ви уведомя, да ги гледате. Калида, наистина е доста скъпо удоволствие, но сигурно и в Канада има къде да си починете ,нали? Любопитно ми е да разкажеш как канадците прекарват почивните си дни и отпуските. Герганче, не се срамувай ,всички прегрешаваме ,че си го и признаваме. Ани 33 ,наистина е доста натоварващ този седми клас ,но дъщеря ти щом е отличничка ,ще се справи и с това.Доня Коприва ,прости моята неосведоменост ,но ти всъщност не си ли Лили? Уондърфул, сигурно е така, но ние не можем да ходим толкова рано ,защото Аля е на училище.Сега ви оставям ,че пак ми се отвори работа ,после ще пиша .Чао и цунки   Heart Eyes.

# 227
  • София
Калида, наистина е доста скъпо удоволствие, но сигурно и в Канада има къде да си починете ,нали? Любопитно ми е да разкажеш как канадците прекарват почивните си дни и отпуските.

Мои много добри приятели живеят в Канада
и разказват, че има много сладка шегичка за лятото  Wink
На въпроса
"как изкарвате лятото",
отговаряли
"Ако лятото се падне през уикенда - ходим на пикник"  Joy Joy Joy

Калида - така ли е  Hug Hug Hug

Алексче, пусни ми мобито на Аля - да я докопам  Mr. Green

# 228
  • София
Алекс, разкри я, наистина е Лили.
Мина, важното е всичко да остане зад гърба ти, горе главата.
Калида, все още е студено за високата планина, макар че обувките ми очакват...
Ехххххх, момичета, какво да правя? Тъкмо се харесам и се надуя като балон покрай ПМС. Нямам търпение да смъкне, айде ако не са 8 поне 5кг   Sad. Дали пък стреса не ми позволява да смъкна? newsm78 Както и да е, радвам се, че ви има и че тези с които се познавам ме приемат в сегашната ми форма.
Весел уикенд за всички вас.  bouquet

# 229
Здравейте отново. Мина ,разсмя ме  Laughing.Бифанче, с Лили сме се виждали два пъти. Единия беше през януарската среща ,в караокето, а другия- през април. Само не зная тя дали ме помни Thinking.Не се коси за надуването ,то е временно и се дължи най -вече на задържане на течности Peace. Още нямам вести от моята щерка, в момента записват предаването. Калида, испанските ми гости са в България до края на месеца.Решили са да починат на Златоград . После ще погостуват и на сестра ми в Бургас  Hug.

# 230
... трябваше да го приема, после да го асимилирам, а сега вече ми се съживиха съпротивителните сили и съм почти на линия ...
Мине, през някакъв период си минала, не знам какво е но явно е оставило дълбоки следи при Теб. Желая Ти в следващият постинг да махнеш "почтито", става ли?! Честит Ти нов аватар, житейските уроци са болезнени, но Ти имаш изграден силен имунитет за тях, така че горе главата и дано скоро победителският Ти лик се върне във профила Ти, защото Ти умееш да побеждаваш! Успех с басейна на порасналата Алекс, за кога планирате партито? А за лятото тук, не е много малко, но пък е доста горещо.
Герганко, приятни подготовки за стъпването на БГ земя. Мина бърборина ходила ли си е досега?
Алексче, успех желая на амбициозната Ти творческа дъщеря, да направят най- хубавият запис. За почивките тук, ами често казано има толкова много резорти, планински места за обикаляне, езера, интересни и многобройни нац. паркове, молове че общо взето няма скука, само финанси да имаш.
Юзерче, приятни черешови почивни дни на Вас със София, а колкото до лененото семе, за мен е добра ком- я, защото след обяд се чуствам заредена с енергия.
...едни момчета ми подсвиркаха...луда работа...
Дани Дженкова, защо да е "луда работа"?! Особено като Те гледам на аватара, и си те представям с новата прическа, доволна и щастлива от промяната/ вътрешната усмивка се вижда и отвън/, разбирам мъжете покрай които минаваш. Скоро да чакаме ли да обновиш аватара?! Приятно изкарване на Добрич.
Краси Васи, като гледам по използваните емотикони, явно доста домакинска работа имаш почивните дни покрай гледането на Тони?! А за плод и тестени, аз не смесвам, но Ти все още търсиш и намираш подходящото за Теб. Успех Ти желая!
...Тъкмо се харесам и се надуя като балон покрай ПМС...
Бифанко, Ти вече си свикнала, това е всеки месец все пак. Не го приемай толкоз навътре, ами намери начин да редуцираш стреса в ежедневието, другото си минава своевременно. Хубаво е че имаш добри приятели, те приемат човека, а не толкоз моментната му визия!
Любопитке, свалили си Пилатеса вече? Намерили ли магазина на семенцата където се интересуваше?
Вили, как върви навлизането в РХ? Как е Петята, доволна ли е от престоя на село, започна ли да липсва на Дидката?

# 231
Хай ма на пак wavey
Калида, не мога да си свсля нищо. За съжаление сървара се е развалил и ще се наложи да почакам. И така и не разбрах къде е този магазин smile3518 newsm78
Много моля, ако някой има възможност и желание да ми изпрати пилатес или тае-бо или нещо такова newsm17
Благодаря предварително

# 232
.Доня Коприва ,прости моята неосведоменост ,но ти всъщност не си ли Лили?

Тя Бифаната ти е казала вече, Лили съм, да, просто си смених ника. Бях Lilly, но имах няколко много трудни и тежки месеца във всяко отношение и нещо полудях и се "окопривих" както казва Бифана. В началото го смених ей така за момента, но с времето взе да ми харесва и сега не ми се връща стария Crazy
 кукуруку е моята работа...

Много моля, ако някой има възможност и желание да ми изпрати пилатес или тае-бо или нещо такова newsm17
Благодаря предварително

имам и Пилатес и тае-бо и още някакви неща, но как да ти ги пратя. 8 минутното тае бо е малко, евентуално него мога да ти пратя на кю например.
Ти къде си в Младост 3? Питам защото аз съм бившо младостко чедо, т.е. и майка ми и баба ми живеят там и ако сме наблизо при някое от следващите ми идвания в Младост мога да ти метна каквото имам на един диск и да ти го дам.

Копривена Лейди, честита Ти нова рокля, и дано ентусиазма който долавям в постинга ти не угасва. Единствено Ти желая да започнеш да се харесваш, защото Ти го заслужаваш, Недоволнице такава! Как върви планирането на РД на Калоян?

Калида, благодаря ти. Както винаги си перфектна и в детайлите  Hug
Планирането и подготовката на РД на Калоян върви с пълна сила. В момента баща му боядисва стени, аз само му надувам главата със сметки и кроежи всякакви. Уточних менюто, ще отмъкна идеите на Ками до една  Embarassed . Сега само се притеснявам как ще се съберем толкова много народ в нашия скромен двустаен апартамент, но ще се сгъчкаме някак. Важното е децата да се забавляват, другото са бели кахъри. Организирах и моят РД, организирах си и дипломната защита, която  ми е на РД. Дай ми на мен да организирам...

b]Бифанче[/b], с Лили сме се виждали два пъти. Единия беше през януарската среща ,в караокето, а другия- през април. Само не зная тя дали ме помни Thinking.

Снимка, искам снимка....След като сме се виждали със сигурност те помня, но в момента не свързвам ника ти с конкретна физиономия Embarassed
Дай снимка да си припомня  Praynig

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 00:39 от доня КОПРИВА

# 233
Копривено Момиче, нима не си виждала нашата чаровна разделна Лъвица?! Припомни си я в подписа й, наред с красивата кафеена чашка на Аля я има и нея, макар и потайно прикрита в линк!
Любопитке, виж колко лесно можеш да се уредиш с необходимите нещица?! Необходимо е само да споделиш болката. Сега остава да се организираш с откриването на лененото семе!

# 234
Добро утро Grinning. Лили ,на купона в Градина аз бях до Мина и Лео, а в Хепи пак ,с Мина ,седнахме на една маса с теб и Стрелчето,/ ама помня като слон Mr. Green/. За повече информация- Калида те е уведомила bowuu. А за ника- много ти е хубав и разбира се, че си цвете ,само посмей да не черпиш на Цветница  newsm47.Cега накратко да ви кажа, че Аличка и нейната група са направили записа в тв7 ,но предаването ще се излъчва през юли месец и аз не знdя кога точно, но ще ви уведомя .Както винаги почивните дни сме малко активни, сигурно сте някъде на отдих или заети с ремонтче. Аз за днес нямам планове ,но докакто си пия кафето ,може да ми дойде нещо на ум .Пожелавам на всички интересен почивен ден Hug Hug Hug http://www.vbox7.com/play:bf7567c4  нещо по хард Laughing

# 235
  • София
Добро утро и от мен. Днес ще посетим изложението за екстремни спортове пред НДК. Много ми се ще да заведа любимия на Вегетериански ресторант по случай Деня на бащата. Времето е перфектно, слънчев ден на всички   bouquet

# 236
Бифанче,днес ли е денят на бащата newsm78 ,аз нещо не съм в час Thinking ?Ако е така, да взема да организирам нещо .... Laughing

# 237
  • София
Да, днес е. Третата неделя на месец юни. В Южния парк от 17ч ще има някакви веселби.

# 238
Благодаря за инфото Hug, сега разбрах ,че довечера пак ще имам гости ,така че натам ще насоча усилията си /така да се каже -две в едно/ Laughing

# 239
Ех, ако не беше тази сусамка, щях да ви се похваля, че вчера цял ден бях на разделно. Но нищо човек се учи от грешките си. Не знаех, че днес е денят на бащата. Трябва да си го отпразнуваме някак си.
Алекс, моля те! Моля те! Направи снимки от Златоград, винаги съм искала много да ида там и съм си планирала на ум Тони като порасне да си направим една екскурзийка.
Трябва да свършвам момичета, че да приготвям бебо. Ще ходим на "гости" при баба му и дядо му. 

Общи условия

Активация на акаунт