Умопобъркваници и мистерии - 12

• 25 111
  • 989
  •   1
Отговори
# 720
после отиди на прозореца отсреща, като кликаш върху кончетата ти казва кой цвят на коя цифра отговаря

# 721
намерих го, мерси
дава ми син билет
какво да го правя?
Взимаш го и го слагаш отстрани на вратата където са катинарите. След това слагаш джаджата от сандъка и готово

# 722
отворила ли си я? и ако да - докъде си?

аз намерих от къде се светва:  цъкаш в близък план на бялата врата. след това даваш в ляво, на една от висящите халки се клика, дава я от близо и там се светва

намерих и отвертка под едната седалка, с която под другата отворих една от решетките и от там взех фенер.
и една цифра нула на един от прозорците, зад които се вижда лунапарк.
на друг прозорец отсреща има нещо като червен правоъгълник с едни неща покрая, които се местят, но не мога да разбера как точно

за сега съм до тук

Местят се големите и малките ктъгчета. Първо слагаш големите на съответните цветове, като черното го слагаш на бялата звезда. После малките кръгчета ги местиш на малките бели звездички. Получава се нещо като лилия.
А кода се вижда под едната седалака има листчета като ги отвориш с чадъра ти дава кои цветове съответстват на кода. А кои числа съответстват на цветовете се вижда при кончетата, като ги натискаш
Никаква лилия не става... newsm78 Има ли поредност в подредбата на цветовете или е хаотично.?

# 723
Има, има. Значи, като се загледаш всяка звезда си има цвят, на която слагаш големите кръгове със същите цветове, а малките кръгчета слагаш на белите звездички. и се получава

Аз обаче не мога да се справя с билета и катинарите  newsm78

# 724
отворила ли си я? и ако да - докъде си?

аз намерих от къде се светва:  цъкаш в близък план на бялата врата. след това даваш в ляво, на една от висящите халки се клика, дава я от близо и там се светва

намерих и отвертка под едната седалка, с която под другата отворих една от решетките и от там взех фенер.
и една цифра нула на един от прозорците, зад които се вижда лунапарк.
на друг прозорец отсреща има нещо като червен правоъгълник с едни неща покрая, които се местят, но не мога да разбера как точно

за сега съм до тук

Местят се големите и малките ктъгчета. Първо слагаш големите на съответните цветове, като черното го слагаш на бялата звезда. После малките кръгчета ги местиш на малките бели звездички. Получава се нещо като лилия.
А кода се вижда под едната седалака има листчета като ги отвориш с чадъра ти дава кои цветове съответстват на кода. А кои числа съответстват на цветовете се вижда при кончетата, като ги натискаш
Никаква лилия не става... newsm78 Има ли поредност в подредбата на цветовете или е хаотично.?
Ами тези по-големите звезди светят в опр.цветове, върху тях местиш големите кръгове в съответствие с цветовете. После малките ги слагаш на малките бели звездички.

# 725
Има, има. Значи, като се загледаш всяка звезда си има цвят, на която слагаш големите кръгове със същите цветове, а малките кръгчета слагаш на белите звездички. и се получава

Аз обаче не мога да се справя с билета и катинарите  newsm78
и аз - сложих билета, но джаджата от сандъка не мога да сложа никъде  newsm78

# 726
но къде точно го сложи този билет???

на това като кръст, което е острани до синджирите ли?

# 727
......... и аз - сложих билета, но джаджата от сандъка не мога да сложа никъде  newsm78
И аз така  Confused

# 728
А на мен кончетата ми изписват само цифрата 2...

# 729
гледай да цъкаш точно върху кончетата. и си изписва различни  цифри.  при мен кода беше: 3146, пробвай направо с него ако искаш

# 730
и при мен е 3146, значи на всички е толкова
а билета се слага на едно като кръст, но после  newsm78

# 731
Май няма да я бъде тази игра  Confused

Билета и аз го слагам, но като сменя екрана, той се маха (трябва да го слагам отново)  newsm78

# 732
  • София
на коя игра сте?

# 733
# 734
на никоя за сега. няма с кой да си играя Cry

и си играя сама на тази:    http://oyunlar1.com/online.php?flash=1516

Общи условия

Активация на акаунт