Умопобъркваници и мистерии - 12

• 23 489
  • 989
  •   1
Отговори
# 855
http://www.minijuegos.com/juegos/html/index.php?id=5646

нямаше ме за малко, сега я продължавам
Никой ли не играе с мен!

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 11:59 от iowanka

# 856
Аз играя ма нещо не ми върви.Ти до къде стигна?

# 857
Аз играя ма нещо не ми върви.Ти до къде стигна?

До реденето на топчетата зад картината, побърках се. Казвай да помагам, ако си преди това!

Наредих топчетата, затвори се сейфа, и......нищо!

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 13:08 от iowanka

# 858
  • София
какво играете?
започвам това http://www.bbc.co.uk/history/interactive/games/death_rome/index.shtml
грешка  Rolling Eyes това http://sandbox.deviantart.com/?fileheight=400&filewidth=600& … /c/9/Industry.swf

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 13:15 от Коте Боте

# 859
Кажете само, моля ви, как свършва проклетата игра с топчетата Praynig

Излязох! Започвам новата!

# 860
освободих балона в първо ниво

# 861
  • София
освободих балона в първо ниво
аз освободих дясното въже, но като освободя и лявото балонът се пука  Sad

# 862
1. освобождаваш зелената кутия, не като я пускаш с крана, а има едно спусъче над балона...до лявото въже
2. пак взимаш зелена кутия и едновременно с пускането й, освобождаваш лявото въже...просто бързо действай Peace
-----------------------
сега се мъча с 3 ниво, ама нещо не схващам какво се прави

# 863
1. освобождаваш зелената кутия, не като я пускаш с крана, а има едно спусъче над балона...до лявото въже
2. пак взимаш зелена кутия и едновременно с пускането й, освобождаваш лявото въже...просто бързо действай Peace
-----------------------
сега се мъча с 3 ниво, ама нещо не схващам какво се прави

Как се взима кутията?

# 864
1. когато човечето влезе в кабината, чукваш м/у него и ръчката, която движи крана...той се спуска и взима кутията....
2. после чукваш на ръчката и местиш кутията; нея сваляш с изстрел от едно нещо, което е над балона и после пак същото упражнение с кутията, но двете въжета се освобождават едновременно Peace

# 865
1. когато човечето влезе в кабината, чукваш м/у него и ръчката, която движи крана...той се спуска и взима кутията....
2. после чукваш на ръчката и местиш кутията; нея сваляш с изстрел от едно нещо, което е над балона и после пак същото упражнение с кутията, но двете въжета се освобождават едновременно Peace

Защо не ми се спуска крана?!?!?

Аха, разбрах, жегата ми се отразява!

# 866
    Привет играчки - бързачки  Heart Eyes
Как се zoom-ва по принцип в игрите .....при мен беше така -дясно копче на мишката и там пише... а сега  се появява само  setting   втори ред нещо си .....above...

# 867
Е, не успявам едновременно! Twisted Evil

# 868
защо ми се пука балона  Sad ??? първо кутиите ли трябва да пусна или дясното въже да отрежа?

# 869
Стелина, втората кутия пускам ли я, или пак я стрелям?

Общи условия

Активация на акаунт