Стари кучета, не спете, а в новата тема се разпишете!

• 18 870
  • 429
  •   1
Отговори
# 60
Светли, не искам да ти зву4а като стара проповедни4ка от кърма4еския Joy( щото не съм такава), но нали знаеш 4е коли4еството изцедена кърма не е равно на  реалното люколи4ество което имаш newsm78.Не се притеснявай от това. Ако искаш да кърмиш, наистина слагай по-4есто на гърда и кърмата ще се регулира според търсенето.

# 61
Здравейте и от мен стари кучета, надявам се, че ме помните и няма да излаете по мен и да ме прокудите  Mr. Green
Чудех се аз от едно известно време къде изчезнаха познатите лица (аватари) от Проблемното, а те къде се били свряли.  hahaha
Хайде, ще знам вече че сте тука и ще ви хвърлям по едно око на снимките и раздумките, че да не опусна втори път Голямата Форумска Среща  Mr. Green А дай боже скоро да мога и аз да показвам снимки на малко смачкано човече и да преливам от щастие и тревоги покрай него.   bouquet
Момичета  Hug

Междудругото: Стеф, крайно време беше бе, слънце. Само с теория не става - практика му е майката  Mr. Green Heart Eyes

# 62
Бан-че, липсваш ми  Hug

# 63
  • Варна
Междудругото: Стеф, крайно време беше бе, слънце. Само с теория не става - практика му е майката  Mr. Green Heart Eyes
newsm78
Нещо пак съм изостанала с инфото ... Стеф, да нямаш нещо за честитене бе, душа?  Hug

# 64
  • BABYLAND
newsm78
Нещо пак съм изостанала с инфото ... Стеф, да нямаш нещо за честитене бе, душа?  Hug
   Решили са да бебеправят. / ма и аз се изявих като видна клюкарка  Blush/

# 65
  • На един клон
А така!
Нещо и сватята ме съмнява в тоя ред на мисли...На фронта ли си ма,Херко???
Светли,остави ги тия милилитри,давай му цица непрекъснато ,зарежи временно режими и щуротии.Освен това количеството на кърмата а и апетита се променя през денонощието.
Ще взема да ти пратя на ЛС нещо от Бу.

# 66
Куко, 4акай да те питам 4е се сетих newsm78, ти кърмиш ли още?
Ина4е си права за тия неща на поискване.Свтли, не се шашкай- насреща сме за каквото имаш нужда Hug
Аз приспах моя дзвер Twisted Evil.Ходихме на РД на гаджето и сега...героите с а уморени Crazy.Аз локнах една бири4ка на връщане Embarassed, ама с една няма да мина Mr. Green, така 4е- наздраве! Мойто мъж е на РД и той, та ще е битов алкохолизъм в тесен пиянски кръг- аз и компютъра hahaha

# 67
Наздраве Велмарче beer3
можем да си правим компания ако искаш Mr. Green
И аз сам самичка пред компа,но на водичка Laughing,но за теб взимам бири4ката веднага Grinning Joy Heart Eyes cheers

# 68
Еййй кви бироманки се извъдихте всички #Crazy
Мен Какито ми скриваше погледа, дорде беше бременна и все срещу киселини биричка използваше за цяр Mr. Green
Аз пък пустата бира хич не я обичам, но виж в тези жеги си пия узо с много лед и вода, а също и гръцка салата Laughing Ейй, размечтах се посред бял ден Wink
Бан-че, привет мила радвам се, че си добре няма ли да тръгвате за Хамериката? Wink

# 69
Цветунски, рано ни е още - на 24 август чак. Вече нямам търпение, още повече, че нямам никаква друга отпуска и съм закотвена на жълтите павета до тогава.  ooooh!

# 70
  • Някъде там...
Хм, аз таковата дали съм старо куче?!  Crazy Или ша ме гоните...  Crossing Arms

# 71
Хм, аз таковата дали съм старо куче?!  Crazy Или ша ме гоните...  Crossing Arms

Ха-ха-ха, ти си старо жабче Mr. Green Тва майтап, как ще те гоним бе, ако ще те гоним от някъде това е Проблемното, скоро да си го напуснала Naughty

# 72
Жабок, идвай насам, тука е купона  Party

Да се отчета и аз с отпуските: от 7ми юли сме в отпускааа  newsm44 Може и да не ви се стори много привлекателен нашия избор за почивка, ама сме решили да идем в Кюстендил на кални бани с мъжкото  newsm37 Да поремонтираме старите кокали, че требе да сме млади, нали ако сътворим едно дребосче има да ни разиграва  ooooh!

# 73
Решили са да бебеправят. / ма и аз се изявих като видна клюкарка  Blush/
Човек без работа се вика туй Mr. Green
Светли, събрахме се в един град най-сетне с моя момък, та дойде време за секс Crazy
Само дето първо трябва да правим една генетична консултация...

Гриз, калните бани винаги са ме привличали като идея (аз като едно видно прасе...), винаги съм искала да пробвам, че и полезно било Blush Всъщност, за какво точно е  полезно - аз имам проблеми с кръста и колената, ама не знам дали съм за там newsm78

# 74
Ми Стефи, ако проблемите се дължат на някакви артритни, ревматоидни или подобни болки, мисля, че калта и минералната вода ще ти се отрази много добре  Peace Предния път като ходих, имаше един куп баби, които сякаш бяха отишли да си поживеят  Laughing Всяка вечер ходиха по кръчмите, че и хоро играеха  Shocked А аз се чувствах изцедена като парцал от процедурите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт