Стари кучета, не спете, а в новата тема се разпишете!

• 18 870
  • 429
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Здравейте, мацки!!!
Аз почнах работа преди почти месец и нямам време да се обърна! Но е голям кеф, само дето малката ми липсва, но няма как. Тя си джитка на ясла, гот и е и съм спокойна!!!

Липсвате ми, айде да се видим из София, че надали ще мога другаде скоро.

Целувки на всички "нови", "стари" и " още по-стари" кучета и жабчета  Mr. Green Joy Hug

# 77
  • На един клон
А Кукумявките???

# 78
КукимяФките не са това, което са.  Simple Smile

# 79
Кукумявките са спешъл, за тях цяло отделно съобщенние  Mr. Green Mr. Green
 HugЗа теб мноооооооооооооооооого цунки и гунки!!!!!!!!  Heart Eyes

# 80
За Кукумявките специални гушкациииии  и мушкациииии Mr. Green

# 81
Ааа без такива, Слончетата са по-спешъл, да не говорим, че имаме и разни Розички и Цветенца  Naughty
А по повод отпуската - моята ще е от 16 юли, цели три седмици  Whistling никъде няма да ходя - ще се отдам на почивка вкъщи с книжка в едната ръка, дистанционно в другата и купа сладолед до мен Simple Smile

# 82
  • BABYLAND
Меганче,  Hug Вчера ти пратих специални поздрави по ДЖЪМПЕР. Поздрави и ДЖУЛИС от мен, моля те.  Heart Eyes
   А като я знам КУКАТА как си пада по цунки-гунки си я представям сега разложена от кеф и удоволствие. КУКИИИИИИ и аз те цункам златенце!  Mr. Green

# 83
Изобщо не знам за какво си говорите в тая тема ooooh!
Ама бая зоопарк сте събрали Mr. Green
Притесних се, викам да взема да се разпиша, да не ме отлъчите от глутницата.

... простете старческото ми слабоумие /хормоните ми ебаха мамамата/

# 84
  • София
Здрасти пак и от мен Grinning Утре е големият ми ден! Тръгвамеее на мореееее newsm44  car003  grinning039 Обещах на Херката да се отбия да я видя и да нацелувам Славуна Mr. Green Да не би затова да се е покрила smile3508

# 85
Еййй Леичка супер Hug
Много хубаво време ви пожелавам, да си починете и да се насладите на почивката. Laughing
А Слави го нацелувай и от мен Heart Eyes, майка му да не се крий, ами да вземе да пише ко прай, че да не я баннем нея накрая Mr. Green

# 86
  • Някъде там...
Леичка, приятна почивка на моренцето. Аз пак ще го гледам през крив макарон тази година, инак планувам 2 седмици да не ходя на работа, но да съм в Софето.

И въобще приятна почивка на всички отпускарки!

Не знам за вас, но жегите направо ми разказаха играта.  ooooh!

# 87
Леичка, суперско да си изкарате на морето   grinning039 family newsm01 И Слави да нацункаш, и да скастриш майка му, задето хич я няма онлайн  Twisted Evil

А аз утре съм на тимбилдинг в Копривщица   Mr. Green

# 88
Какви са тия тимбилдинги  в Петък, питам аз?
Това е най-важния ден за форума! АААА, не може така!
Може, ако ме вземеш и мене  Crazy

Леа, много хубаво време ти пожелавам! И да прекарате незабравима отпуска, пълна с хубави спомени  luvbed  grinning039

# 89
Аа, Верка, за Леа хубаво време, пък за мене бан, а?  Laughing Айде, от мен да мине, който иска да заповяда и той на Копривщица - чудно ще си изкараме, хем по фирмено, хем по форумски  Peace

Общи условия

Активация на акаунт