Стари кучета, не спете, а в новата тема се разпишете!

• 18 870
  • 429
  •   1
Отговори
# 90
  • BABYLAND
ЛЕИЧКЕ, на Славун му целуни МАМАТА!  Mr. Green

# 91
Леичка, да се топнете и за мен, че тази година няма да стигнем до моренце... аааа и мидичка да ми донесеш Praynig  Hug

# 92
Здравейте на всички и от мен! Не съм ви забравила  Naughty Нямахме нет цяла седмица, та след скандалче по телефона дотърчаха да ми го оправят  Mr. Green Ми налага се да съм лоша понякога  Laughing
На отпускарите, приятна почивка, хубаво време и само хубави емоции!
Целувам всички форумски бебоци и техните майки  Hug Heart Eyes
Иначе ние сме добре! Бебка расте. Гоня я по спалнята и дебна да не се изръси на пода  Crazy За моренце се надявам, ама от татито зависи дали ще има време от тая пуста работа!
Прегръдки и всичко най най най на всички!   bouquet

# 93
  • Sofia
Момичета имам удоволствието да ви съобщя страхотна новина  newsm44....

Та наша Тедка Николова днес
е родила прекрасно момиченце Вяра - 3350кг и 47см
Да им е жива и здрава, много радост да им носи,
леко да се гледат и бързо възстановяване на мама.

# 94
Малииии, ей т'ва е яка новина  Grinning Grinning Grinning
Божке, кога се мина толкова време, сякаш вчера лентичката й беше в 10 г.с.  Blush

Тединко, да ти е живо и здраво рожбето, а ти да се възстановиш бързо  bouquet

# 95
Честита дъщера, Теди.
Да е жива и здрава, да има прекрасно безоблачно детство, изпълнено с хитроумни бели. Grinning
На теб - бързо, леко и безпроблемно възстановяване.

# 96
  • На един клон
Оу,Морена,имаме различия в инфото,хаха.
По наши данни Вяра е 3200 гр.,49 см.  newsm78
Обаче на ТЕБ няма да ти противореча.
Но на Херата бих противоречала,явно няма друг начин да я видя,освен да си навлеча гнева и.Сватьооо,айде явявай се ,че Неда се заглежда по млади рокери вече... Ще ти пратя снимка да се убедиш!

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 19:14 от Кукимявка

# 97
  • Sofia
Куки, такова ми е съобщението на гсмто от Теди, пък де да знам.... ма то не е най -важното. Grinning

# 98
  • Варна
Чудесна новина  Party Да са живи и здрави и двете дами    bouquet

# 99
  • На един клон
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203908.new#new
Е,Моренка,явно твойто инфо е по-модерно,така че вервам ти.
Друго нещо ,кажи за нея как се чувства,че ме е страх да и звъня.

# 100
  • Стара Загора
Долу ръцете от снахата ей.... Twisted Evil Да няма баннати и разчленени мъжи синове Twisted Evil Crossing Arms
Браво на Тедката...много се зарадвах аз днес като се обадих и Митко ми каза, че е родила Heart Eyes
3 200 - 3 400 кг...на кой му пука..важното е момата да е лична /в което не се съмнявам/ и да има повече жени за Слави, че Неда както е заглеждат май ще се вихри нЕкъв бой ми се чини Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 20:58 от Хера

# 101
  • Sofia
Ми Куки като звъннах.. малко преди да пиша тук, ми вдигна таткото, Тедич си дивертнала разговорите към него, щото, както той ми обясни беше в реанимация още, та се разбрахме да и' звъня утре към късния след обяд. Но е нормално всичко  и към 11.15 е родила. Това е дето знам. Grinning

Херич ти харем ли му гласиш на СлаДун? Laughing

# 102
  • Стара Загора
Херич ти харем ли му гласиш на СлаДун? Laughing
От много глава не боли Mr. Green

# 103
  • BABYLAND
Ха честита щерка на Тедуната! Жива и здрава, палава и сладка да им е!   Утре явно ша й звъним всите... Графииииик, график требе. Joy

# 104
Честита дъщеричка на Теди! Да е жива и здрава, да ги радва много, а Теди и Митко да я даряват с цялата си любов! Леко възстановяване на Теди и скоро чакаме снимки на малката от Митко Wink
П.С. Все повече ставаме празнуващите именни дни на 17-ти септември  dance Давайте все в този дух и после ще си правим общи купони!

Общи условия

Активация на акаунт