Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват бременност, промени в тялото по време на бременност, грижи за домашни любимци, планове за срещи, здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват промените в тялото по време на бременността, грижи за домашни любимци , планове за срещи , здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието.
-
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията за избора на бебешка количка?

Илонита 

Цезариус ще пътува в кабината, той нали е мъничък да го слагате в багажното - макар, че ти си човек с връзки ще го уредиш на топ място 
Mutsy -то е наистина много тежко, сама ще се убедиш!
Нещо ме гони параноята пак....
и аз и казвам така е но досега нямах корем и за това и тя ами то не е хубаво и бебето да расте много 4е после как Ще излезе, нямам думи незнам какво да кажа направо, беше безмислено да и казвам 4е искам оЩе един допълнителен ехограф преди средата на август, заЩото бебето е малко по малко според ФМ, тя дори не благоволи да я поглдне
Много съм агресивна към подобни изказвания! Разообрана храна - ДА! Повече витамини, минерали - ДА! По-малко мазно - също разбирам! ... но всичко това си е за теб, а не за теглото на бебето - ти дори да не ядеш нищо, ако гените му са такива, то пак ще се роди 4 кг., но ще ги е "изяло" от теб!
аз не съм пуснала снимка с моя щото не му се вижда добре джоба - почти в профил съм! Ама голям цирк с тия джобове 
. Преди последния преглед и аз бях започнала да си мисля какво ли не. Да ти кажа и каката не я усещах много. По тази логика и бебоците трябва да са много кротки.