Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват бременност, промени в тялото по време на бременност, грижи за домашни любимци, планове за срещи, здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват промените в тялото по време на бременността, грижи за домашни любимци , планове за срещи , здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието.
-
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията за избора на бебешка количка?

Като се похвалих на колегите, какъв бански съм си взела и те ме предупредиха да внимавам да не ме подгони някой мъжки кит, че за китовете съм била привлекателна женска!
, а на мен ми стана толкова смешно, че не успях да се разсърдя даже.... 

Лекаря ми беше категоричен, че не мога да ги задържа, ама аз децата си не давам
Ама и аз трябва да си взема, че убедих мъжо да си спретнем една бърза почивка след изпитите ми, та да разтоваря малко (на 3-ти или 4-ти ще си печем дупетата на морето за няколко дни). А после пак за повечко...

Пък и той центъра там е от няколко стаи т.е. в един апартамент, не мисля че могат там да правят операции. Иначе кабинета се намира точно срещу входа на Александровска болница....но не знам как да обясня как ще ви бъде най-удобно да стигнете....с градския транспорт ли да ти кажа или имена на улици?
Взеха ми всички видове изследвания - стерилна урина, нестерилна, кръв, за антитела, за желязо...направо едни изследвания, едно чудо.
Лекарката ми ме похвали и за морето, каза че даже е препоръчително и много хубаво за бременни жени да плуват.