Вънка страшна жега стана,ала бебо е добре в НОЕМВРИЙСКАТА си мама:)))

• 13 495
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
"Темичка поредна отворете - ноемврийски мами посрещнете!"
"Ноемврийски мами бърборани - страшни сладурани!"
"В ноемврийското коремче има мъничко човече - рира, скача и се радва, то на мама се обажда!"

Това пък роди моята главица докато стоя и се чудя какво да правя.........нямам работа и вече изперквам Simple Smile

# 271
"В ноемврийското коремче има мъничко човече - рира, скача и се радва, то на мама се обажда!"

"В ноемврийското коремче има мъничко човече - рита, скача и се радва, то на мама се обажда!"

Май съм на правила греша  Whistling

# 272
Сладурка ами не знам,аз не съм мръднала от тогава на снимките дето ги пращах.Само корема ми расте .Иначе съм висока 172,но то има редица фактори... плътност на мускул,на кости и т.н и т.н   няма как да се съди за фигурата само по килограмите  Party

Ох... в Плевен е страхотна жега,както винаги и аз не смея да си покажа носа навън днес.А и с мойто ниско кръвно   ooooh! ...ще хвана да припадна и аз някъде.

Valenciq Simple Smile аз направо не мога да си повярам на ушите и очите,като чета! Ама може пък и така да излезе,щом пък чак толкова много мърда,че не може да го фокусира ехографа и се вижда размазано  newsm78  и мойто бебчо мърдо много,но по-скоро му се виждат ясно движенията,а не се размазва. Идеята започва да ми допада  Grinning  Защо не идеш на 3Д ехограф?

# 273
"В ноемврийското коремче има мъничко човече - рита, скача и се радва, то на мама се обажда!"
  newsm10

# 274
относно изтръпванията да ви кажа мойта докторка днес  също ми каза магнезий или магне б6 ,но най-добре е да се взима след 18 г.с.

# 275
  • София
И според мен тези мускулни съкращения е добре да се спрат с магнезий, но лекарите си знаят най-добре.

За заглавията- все ми е тая, стига да пише ноември  Laughing

# 276
  • Плевен
Вчера отворих дума за тиквички и всички сладки мами им се прияде,между другото ги правих като Дес и станаха супер пробвайте другия път.Prosto_az не бих и предположила че си толкова кг. на снимките изглеждаш много слаба,но имаш късмет че си висока,аз със моите 155см. накрая ще се търкалям сигурно с този корем

# 277
  • Варна
Jutoo ако си фен на Манго виж там - имаха интересни неща - аз си накупих пола панталона с трикотажен колан като за бременни.

Valenciq Simple Smile аз направо не мога да си повярам на ушите и очите,като чета! Ама може пък и така да излезе,щом пък чак толкова много мърда,че не може да го фокусира ехографа и се вижда размазано  newsm78  и мойто бебчо мърдо много,но по-скоро му се виждат ясно движенията,а не се размазва. Идеята започва да ми допада  Grinning  Защо не идеш на 3Д ехограф? [/b]

Ходих. И тама така ме подпитаха . А като четох за близначетата темите- ко да кажа newsm78? Доста са им видели че са по две или три чак след 20 гс. А дане говорим и за други дето чаааааааааак 6-7 месец.

Но поне ще се оттърва наведнъж  Mr. Green идеята все повече взема да ми харесва. Ще гледам да не се настройвам че ако ида другия месец може да ме разочароват.

# 278
vi утре ще ходя за резултатите от БХС около 11 ч.

# 279
Valenciq Shocked какви близнаци,какво чудо чак сега Shocked Някой беше казал,че са големи колкото котенца вече...така е,как няма да ги видят,че са две???? Олеее...Ти сега ме ужаси,вече нямам търпение за 3D-то...

# 280
Valenciq и на 3D същото?! ааа, вече си много подозрителна  Joy леле, представям си се на твое място, сигурно щях да обиколя де що ехграфи има, ама аз имам близнаци в рода та съм малко луда на тая тема  hahaha

# 281
ама аз имам близнаци в рода та съм малко луда на тая тема  hahaha
и мене това ме притеснява...

# 282
момичета помагайте как да сменя акушергинеколога, който ми прави жк?
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire       
тази просто ми иде да я убия!!!!!!
трябва ли да чакам да мине 1 месец от първото направление дето ми даде джипи-то за да взема второ за смяна??   

# 283
  • Плевен
Много ще се радвам ако наистина се разбере че са близнаци,стискам палци,все пак това си е супер приятна изненада.Ако се случи на мен ще полудея от щастие

# 284
Ако се случи на мен ще полудея от щастие
и освен това после още ще полудееш май...предтсави си два броя-едното реве от глад,а другото се е наакало.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт