Април 2006

• 12 163
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро! Heart Eyes

Благодаря за отговорите за манджите. Ще пробвам да й разнообразя с някои варива- елдата може ли да се дава със сирене?

Леси, Соня вади зъбите с такава Темп. каквато описваш. Според мен е от това. Дано бързо избие.

Вчера бяхме на детски рожден ден. За първи път Соня влезна и игра 2 часа без да се сети за мен. Но и каките вътре много ги гледаха. Много ме кефи така- 2 часа релакс.

# 46
Елда може със сирене - аз така давам. Но имай предвид, че на вкус е най-странното вариво - специфичен остър вкус. В началото я давах с банан, който убива донякъде вкуса, за да свикне.  chef

# 47
Здравейте и от нас  Hug
Днес имаме годишнина от сватбата и ще почерпяяяя

# 48
Честито!  bouquet

# 49
  • София
Честито, Пете, да сте живи и здрави!

# 50
  • Добрич
Здравейте

Пете, честита годишнина  bouquet

Елда- аз също я давам със сирене.

# 51
  • Варна
Добро утро!

Честита годишнина !

Много съм доволна от уикенда. Ходихме на плаж в неделя и Ники се държа чудесно. Беше кротък и се забавляваше на пясъка. Много се уплаши от морето, голям рев падна. Запомни как шуми и изглежда, и още с приближаването надаваше вой. Водата сутринта беше студена, но следобед стана топла и доволно се изкъпах Mr. Green
Ходихме от 9.30 (то докато се набутаме) до 10.30 и от 16.30 до 18.30. Ники беше намазан с фактор 50+ и мога да кажа, че изообщо не го хвана слънцето. Аз мислех, че ще го гоня по плажа, но явно има още мъничко време до този момент.

# 52
Краси,
Ники по бански ли беше, по памперс ли или по гащички!? Thinking
Моят син също изпитва и сега ужас от морето. Почти е невъзможно, да го накараш, да влезе в морето, дори и висейки на врата на баща си. Но това си има и своите предимства! Mr. Green
Макар че при него е по-скоро от това, че е много гнуслив, т.е. гнус го е от това, че ще трябва, да бъде във вода, в която не знае, какво има. Сега водим преговори, да купуваме пояс, но е категоричен, че си иска бебешката лодка, в която се чувства по-защитен. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 09:38 от envia

# 53
  • Варна
Енви,
ние импровизирахме. Обух му едни панталонки, които са му малки, върху памперса. Незнам как ще процедираме за напред, още мисля. На Николай му беше по-скоро студено Mr. Green Как по-точно ги водите преговорите newsm78 Аз мисля да търся пояс с дъно и дупки за краката, има ли токова чудо? и басейн ще се купува

# 54
Вербално ги водим преговорите! Joy
Синът ми е на 5 г. bowuu

Снимките ни от Пленума са добили популярност: Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194062.new#new

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 10:59 от envia

# 55
Здравейте момичета:)
Пете, честита годишнина, много любов и красиви мигове  bouquet
Йо и Миленката бързо да се оправят Hug

И ние сме на морска и яслена вълна.
За първото много не се бях замисляла, но вие сега ми вкарахте теми за размисъл с това изхранване. Пък и Симона е станала такова вълче след това отбиване, че направо не знам. Сутрин мисля да и правя попарка, чай, сирене и масло все ще се намира, сандвичи с кашкавал. Ще видим кухнята на обяд и вечеря дали ще става и за нея, но ще нося и пюрета. А следобед ще яде кисело мляко и плодове.
За яслата е голямото чудене - приели са ни в кварталната със суперлативите. Но всички ни съветват да си седи още година с Мими в къщи. Не знаем какво да правим - детегледачка или ясла newsm78. Бях го измислила, да пробваме яслата, като задържим Мими поне 2-3 месеца и да видим какво ще излезе. Но пък Мими има вече нови предложения за работа и май трябва да решим скоро за да не я изпуснем. Объркано стана май, ама и аз съм объркана Wink

# 56
Пете, честита годишнина!

Ние се изпоразболяхме всички покрай Иво  Rolling Eyes Особено аз. Сега си седим двамата с Иво и се надпреварваме кой ще подсмръкне по-силно. И за друго се надпреварваме, ама няма да кажа за какво е съревнованието  Wink

За храната по време на почивката - ще взема бързоварче, АМ и някаква инстантна каша за закуска и пюренца за обяд. Следобедите - кисело мляко и плодче, а вечер - супичка от стола. Храненето не ме притеснява чак толкова. Всъщност, най- ме притеснява дали ще успея да убеждавам Младен да се маже със защитен крем против слънце.

# 57
                                             Здравейте!
 Съчувствам на всички, които са изкарали гадният вирус, а на тези, които не са им пожелавам никога да не го хващат.
 Вчера над вечер педиатърката ни се прибра в града и дойде да види Йои - диагнозата е подути линфни възли, леко зачервено гърло и висока температура+избиване на 2 зъба. Каза, че е вирусно и да пазим батко му, но как  newsm78 Упорствах да не вземам АБ, но с тази висока температура док настоя да взема и сега Йо е на Сумамед. Днес е малко по-добре, но не смея да го изведа навън. Откакто Люси получи гърч от висока температура на 10 месеца, толкова ме е страх с тези температури, че не мога да спя дори.
 Енви, нашите големи момчета много си приличат - и Люси е много гнуслив, ама баща му не е много доволен от това, защото нали е момче.
 Добре, че подхванахте темата за морето, защото и аз никога не съм ходила с деца на море и идеите са ми много полезни. За яденето съм решила да вземам готови пюрета, нещо не ми се рискува да му давам храна от заведения. Чудно ми е как ще се държат на плажа, с какъв крем да ги мажа, какъв багаж да наглася, на малък хотел или на квартира ще е по-добре  newsm78
и дали няма да е по-добре да отидем не в разгара на сезона, а към неговият край, когато няма де е толкова гъстонаселено  newsm78
Черепахче, мен ако питаш, не бих я дала на ясла толкова малка.

Пете, Честита Годишина, нека семейният ви живот бъде едно море от любов и разбирателство!

# 58
  • Варна
Енви  bouquet
Аз съм си заплес, пък и още не съм до там ориентирана в Априлския пленум, но се старая Wink
Леси аз мазах с тестери на Авен и Дейлонг, свеки ми ги доставя. Сега искам да си взема цяла опаковка, защото пада голямо мазане. Все още незнам какво да взема, защото гореспоменатите са доста скъпи за мен.

# 59
Йои е заспал в 11 и още спи, но сигурно е от изтощение. Така сладко си спинка, че чак ми е драго да го гледам, след два дена безсъние, а пък аз скучая.
Красенка, щом са ефикасни вземай от тях, все от нещо ще спестиш, за да ги купиш. Мен повече ме е страх от изгарянето, особено пък Йоан, като е със светла кожа и е толкова малък. Аз си чудя на Бюбхен дали е добър слънцезащитният крем или някакъв друг, тук при нас няма от къде да взема Дейлонг и Авен.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт