Април 2006

• 12 161
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
За морето и почивките като ходим, процедирам така взимам АМ и малко пюрета.
Сутрин на закуска с нас на шведската маса, взимам една купичка слагам сухар, масло и сирене и топла вода от тази за чаят и хоп закуската е готова, или импровизирам със зърнените закуски, които предлагат.
На обяд в някое ресторанче, или крем супа, или картофено пюре или пюре готово.
Следобед кис.мляко с бисквитки, или крем .
Вечер пак някоя супичка и АМ.

# 61
Мерси момичета за пожеланията  Hug
и аз за морето се чудя на пясъка по бански, по памперс или голичък  #Crazy

# 62
  • Русе
Привет момичета!
Пете, честита годишнина!  bouquet Още дълги години да се радвате един на друг, и да дочакате правнуци и пра-правнуци...

И Преслав е с температура... #Cussing out  Днес не отиде на градина и е заточен при свекитата. Сега се чудя да ходя ли да ваксинирам Диди тия дни, както планирах, или да изчакам да видя дали е лепнала и тя вируса. Оффф, в момента ми е много критично да я удържа здрава, защото сондажът и е насрочен за 25-ти. Бацилите в носа не измират и според антибиограмата са станали резистентни на почти всичко #2gunfire. Това на което не са, от известно време е изчезнало в аптеките...Няма да и давам повече АБ пък! Crossing Arms

Баткото го заведохме на море на 1г.5м. - и какъвто е злоядец, отказа да яде почти всичко - изкарал е на кисело мляко, снежанка, варена царевица, тук-там някаква друга салата, картофи соте...бях се побъркала! Twisted Evil За сметка на това като видя морето, моменталически се изстреля вътре и повече не пожела да излезе..., а аз мразя да се кисна в морето, мога изобщо да не се топна с дни...Отделно ме побъркваше като хукне нанякъде без да се обръща  Close...И Диди има такива наклонности, не искам да си представям какво ме чака..., но пък най-верятно ще се разминем с морето тази година  Sad. Иначе той си беше голичък почти през цялото време(мазах го с нещо българско с каротин, не помня марката, и не е изгарял), ама за момиче  newsm78...не ми се вижда много добра идея. Имаме памперс-бански на Huggies, ако се наложи, и такава лодка с дупки за краката...оставаше и на море да отидем... Whistling

# 63
Янче, аз пък бих те посъветвала, да пробвате със Симона на яслата. Докато не пробвате, няма да си наясно, как и дали ще  й понесе. Тя ти е много самостоятелна и мисля, че няма да има проблеми. Виж наесен, колко много априлчета ще тръгват на ясла! Не е за пренебрегване и това, че яслата е елитна, т.е. очаква се добре, да се грижат за децата. Виж това с Мими е деликатен момент - ако може да си  я имате, като резервен вариант би било идеално. Peace

Леси, радвам се, че пак си ЛЕСИ!  Hug Нашият тати пък умира от кеф, че синът ни е гнуслив, т.к. и татито ни е същият. Mr. Green Относно въпросите ти за морето виж в "На път..." - сега там са много актуални теми с твоите въпроси. Wink
Имам предвид това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170760.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105865.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197445.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196232.0

Иленка, дано Преслав бързо се оправи!  Praynig И аз тъкмо се чудя, дали да водя на Диди наборката на ваксина, т.к. е със сополи, а пък искам, да е преди морето!?  Thinking Утре ще пратя татито, да го обсъдят с доки. И на мен ми е писнало, да планираме нещо, което да се провали или отложи, заради детски болести! Close

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 15:32 от envia

# 64
Здравейте!

Днес цял ден не съм в кондиция, уикендът беше много натоварен и съм като изцеден лимон Tired
Вчера кръщавахме Преското, кумовете ни бяха на гости и беше много приятно, но и уморително за мен Tired

# 65
  • София
Филипа, честито ви християнче. Simple Smile

Тъкмо щях да питам за тези памперс-бански. Чух за тях, но не съм ги виждала. Иленка, удобни ли са за такива бебешори като наште?

Утре сме на ваксина. дано я понесе добре, че скоро се отървахме от последните сополи.

# 66
Филипка, честито ви християнче!   bouquet Да е здрав и добър!  Heart Eyes Ще покажеш ли снимки?

Чужбинските ни мами липсват!? Sad

# 67
  • Варна
Филипа, честито ти христянче   bouquet

Аз имам алпинист в къщи, катери всичко! Дивани, маси, просто не спира. Местих мебелите, за да може да стига само до прозореца (има вече апликации от ръчички по него), защото иначе бяха застрашени и други неща, удачни за гълтане!

Леси, с тези кремчета даже тен няма, пак си е беличък. Аз имам един друг на Виши, ама е 25 фактор, май ще е нисък за дечко newsm78 Свеки е аптекарка, че хвърля по нещо. Като гледам как е тръгнало май тя ще почерпи един крем. Родителите ни са в далеч по-завидно финансово състояние. Явно това е да си млад Mr. Green

# 68
Фил, Честито ви християнче  bouquet
 По-често да се отчиташ ей. Вярно че не сме на бременелска вълна, ама можем да сме упора в тежките моменти (дано да ги няма) и да ни радваш с хубави новини.

На всички ваксиниращи - леко и безпроблемно Simple Smile
Иленка, бързо оздравяване на Прес Hug

Енви, Иленка, удобни ли са тези лодки. Стават ли за малките? Днес ходих да ги гледам в склада до нас, пише над две годинки. Или се презастраховат производителите newsm78

# 69
Фил, честито християнче Heart Eyes

Аз мисля да взема на LA ROCHE слънцезащитен крем, 60-ти фактор, досега само с такъв съм го мазала и съм доволна, пък и му понася добре ... аз също съм в дилема за банските, мисля да пробваме памперс-банските, трябва да видя само къде има такива ...

Янче, много деликатен въпросът с яслата и Мими ... аз също не знам кое бих предпочела ... Я кажи ти как си след отбиването, оправиха ли ти се гърдите?

Енви, супер си Hug сега ще прегледам темите.

# 70
  • София
Ако знаете каква тишина и светлина е тук - няма въртолети, няма полицаи  Mr. Green....

За слънцезащитните кремове - взех на Avon 40 фактор, отзиви + цена -> прекрасни. С моето шоколадово момче май много се изхвърлих с този 40-ти фактор ама нейсе. Взех и крем за след слънце, има Пантенол, вит. С, ала, бала...

Янче, мисля, че с възрасттовата граница на тези пояси, лодки производителите се презастраховат. За яслата - моето мнение също е да я пробваш Симонка сега и да задържих Мими още месец - два. Щом отзивите са добри, защо да я бавиш, яслата е добра школа.

Рени, и ние сме на ваксина утре. Колко ги мразя само тези ваксиниии!
Всъщност, най- ме притеснява дали ще успея да убеждавам Младен да се маже със защитен крем против слънце.
  newsm78 За това бях забравила да се притеснявам  Mr. Green Ст е бял като сирене и мрази да се маже с каквито и да било кремове  Confused

# 71
  • Русе
Оооооо, честито кръщене на Преско!  bouquet

Рени, ей такива са нашите. Повече памперс, отколкото бански, обаче не се надуват като се намокрят както обикновените, и са с широки ластични ленти от двете страни. Но както казах, баткото го пусках дибидюс, а си имаше и съвсем обикновени плувки.
Черепахче, не сме я пробвали лодката още, не мога да кажа колко е удобна... Thinking

# 72
  • Boston, MA
Филипче, честито кръщене на Преско!

Пете, честита годишнина!

Черепахче, сериозна дилема... Може би е по-добре да остане с Мими още една година, след между 2 и 3 години за мен имат сериозна нужда от повече деца наоколо.

МисЗ, много сте красиви бе! Пу-пу-пу! И на теб честита малка християнка! Лекса е страшна слаудрана, каква е ухилена! Оздравя ли, яде ли?

Иво, Йои и Преслав бързо да се оправят (и други болни, ако има).

Нашия шоколадко го мажем с детската Мустела с СПФ, но вече е порядъчно загорял (явно не достатучно го мажем  Embarassed).

# 73
Здравейте бързописки!  Grinning Само да се обадя, защото нас нещо ни върти пак шайбата...

виждам че сме яхнали морска вълна - звучи страхотно, само дето ние и тази година най-вероятно ще гледаме морето на картинка  Sad по финансови причини...

Иначе аз ползвам слънцезащитен на Виши 50 или 60 беше за малката и съм доволна.

# 74
Черепахче, то и аз не съм съвсем на бременна вълна с тоз щъкащ непрестанно човек Grinning
А и все още мисля, че това не се случва сякаш с мен.
Иначе до края на месеца ще ходя да ми правят серклаж, шийката ми така и не се е възстановила след раждането на детето и пропуска един пръст Confused

За слънцезащита аз ползвам Дейлонг, много съм доволна, krassenka, парите си струват Peace

Общи условия

Активация на акаунт