Отговори
# 150
аз пък гледам репортаж по dw-tv за розобера в казънлък и направо се ядосвам ужасно. само цигани снимали, само каруци, черги разни, бараки  Twisted Evil и само повтарят България ,та България. е....и лицето на България. по-добре да не ни дават.
предлагам днешната дискусия да е на тема- лицето на България в чужбина  Mr. Green
бубуто ме беше питала за фулмастрите какви са, ама аз чак сега се сетих да отговоря  ooooh! ето ги, само че нашите са 20 цвята, 5 ароматни http://www.crayola.com/products/display.cfm?product=48. изпират се от всичко засега.

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 13:39 от Юка

# 151
ма моля ти се, има си клюкарник за такива теми Simple Smile

еххо, Ния поне казва "мойто". Деян нищо не казва, просто изтръгва лопатката от чуждата ръчица. А като го отстраня от "горещата зона", реве с глас и сълзи. Почна да се инати диването.

# 152
забравих да ви разкажа разговора ни с кейти днес. цял ден реве, една такава мрънкаща, хич не на кеф. аз вече доста ядосана я питам: казвай де, боли ли те нещо. тя ми отговоря: да. какво те боли- зъбче  Shocked хвърли ме в размисъм дали наистина разбира чак толкова.

# 153
.......Почна да се инати диването.

Хихихи, крайно време беше и вие да се присъедините към нашата група Simple Smile няма само моето и още няколко други деца да се инатят я  Mr. Green

Юка знам ли какво точно има в тези мънички главици  newsm78 може пък наистина зъбче да я боли. Ния не отговаря на подобни въпроси. Само като си удари главата и казва "Гуата" и идва да я цункам. Аз обаче се възползвам от това и понеже няма страх от нищо като искам да й кажа, че ще падне и ще се удари и казвам, че ще падне и ще си удари главата и тя разбира. Иначе ако не кажа главата ми се хили като зелка насреща Simple Smile

# 154
майче, това с преварената кърма ако го споменеш в кърмаческия, нали се сещаш  Mr. Green

казах, казах - знаещите не противоречат. така е.
но за 24 часа успяхме да натикаме на камен едва 200 мл, така че отсвирвам всякакво варене и си кърмя детето, пък к'вото ще да става...

# 155
  • София-там нейде в западната част
ей еххо това за пързалката все едно аз го писах само дето Ема не казва "мое" ами "НЕ"  ние сме на фаза отрицание на всичко и всички  Mr. Green ... за сега дава от своите играчки и следи с интерес като се прави размяна тоест нейна играчка за играчка на друго детенце но надали ще ни се размине "мойто"  Mr. Green
Ема също предпочита да драска на магнитната дъска и за момента пастелите и маркерите повече ги ядем  Whistling май приключихме и боди арта засега де  Flutter продължава да си реди кубчетата,разглабя играчките и да обича музиката танцува почти на всичко дето има някаква по-ритмична мелодия-мобилен телефон,трамвай Mr. Green от тези старите и дрънкащи,куклата й бебе,което плаче и разни такива  Joy
тази нощ за първи път от доста време мрънка близо два часа  Tired събуди се към 12.30 часа и не можа да си заспи самичка отиох и се гушнахме и така откарахме два часа ,Ема заспиваше и слез няколко минути започва да се върти и мрънка не помогна абсолютно нищо от познотите ни методи и накрая и двете сме заспали неусетно ... прилича ми много на момента в които ни изникваха първите кътници  Confused но не съм 100% сигурна ... иначе си е жизнена,весела и няма абсолютно никакви други признаци или притеснения

# 156
Момичета, благодаря ви от все сърце за подкрепата  Heart Eyes  Много е важно да има кой да ти каже мила дума в такъв момент. Знам, че е правилно, но болката е ужасна. Дано наистина скоро отново имам добри вести, макар в момента да не вярвам в доброто развитие на нищо подобно.

Тити, ще чакам нещо хубаво след Петък, да знаеш   bouquet

Нана също е страхотен собственик и реши ли, че нещо и харесва никой не може да припари до него, че даже и посяга да се бие, което е ужасно и нямам идея от къде е видяла да посяга така, като ние и пръст не вдигаме срещу нея. Заради любовта ни към люшки и пързалки, които окупираме с часове, сега слагаме в двора, та поне децата по парковете да имат шанс, ама така като гледам май собственическата вълна е повсеместна, та само предаваме щафетата  Wink

Юка, наистина децата изведнъж ни казват страхотни неща, които дори и не предполагаш, че има в речника им. Яна така като плачех дойде  при мени така нежно започна да ме гали и да ми нарежда "Нямар мама, няма....."  Уби ме в този момент  Shocked А казват, че едно дете трудно може с точност да определи какво го боли, така че ако се увериш, че на място използа "зъбче", то виж дали не и венеца или друго в близост. Ако изобщо я боли нещо, а не си търси внимание де  Rolling Eyes

Микки, честита бременност на теб   bouquet Пожелавам ти най- прекрасната и лека бременност и слънчево и здраво братче/сестриче. Прости ми, но съм пропуснала да те поздравя.

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 18:43 от me4eto

# 157
микки и от мен най добри пожелания.
аз датските снимки още не съм видяла, но пускам няколко от Тенерифе, от май, и няколко местни  Wink http://community.webshots.com/album/557521678QbQBwQ?vhost=community

# 158
да ви бодна един въпрос за раздумка Simple Smile - как протича при вас миенето на детските зъби? Срещате ли съпротива? Деян се затичва към банята с въодушевление, иска си четката, .. .оттам нататък нищо, нито ми я дава да му я пъхна в устата, нито прави сам нещо с нея. Преди поне я гризеше, а сега само я размахва и евентуално я подлага под струята на чешмата. И ми се радва като четкам моите зъби.

# 159
  • Sofia
Здравейте мами,

Като говорим за диването,Йоско е класика в жанра.ГОЛЯМО ДИВАНЕ Е!!!Тръшка се,инати се,прави по 200 бели на час.Същински Емил от Льонеберя и то още от сега.Simple Smile
Тази нощ скочи в 4 и вилня до 7.Сега спи.Реших да чистя,то пък спряха водата.Ама ,че късмет!
След всички апартаментни перипетии,най после стигнахме до обзавеждане.Надявам се септември октомври да се пренесем.Simple SmileСтискайте ми палци,да стане всичко бързо!:-)

# 160
  • Sofia
С миенето на зъби,никакъв проблем,дори му е приятно:-)

# 161
петра ту се кефи да си мие зъбите, ту не. сега не се кефи.
освен това се страхува, когато ми вижда устата с пяна - започва да квичи, да ме сочи и да си бърше устата с настървение  Mr. Green

затова пък започна да си върши работата в гърнето, а също и на детската тоалетна чиния, когато я поставим там. лошата новина е, че все така не може да говори и ззатова и не ни казва кога какво й се прави. но пък започна да си дърпа памперса/гащите, когато се напишка или наака, така че напредък има  Wink

# 162
  • София
петра ту се кефи да си мие зъбите, ту не. сега не се кефи.
Същото може да се каже за Калина. Чат пат дава да и ги мия, гледайки от батко си.

Много говори, но само пред нас. Срамежлива е и това ме дразни, просто не е моя манталитет.
На 22 юни заминават при майка ми. УРА-ура-ура.

# 163
Esprit хайде стискаме ви палци за мине всичко благополучно и бързо с апартамента Simple Smile То и ние септември живот и здраве трябва да сме си в новия апартамент.
В тази връзка се сетих за една смешна случка от онзи ден. Нали имахме годишнина от сватбата и цял ден говорим за настилки и тем подобни. Мъжът ми ми звъни и ми казва, че ще мине след малко през моя офис да ми донесе мостри за едни лилави мокети. Отварям аз вратата и чакам мострите, а той нашия с един огромен букет цветя Simple Smile
Тити изобщо не мием зъби. Четката много обича да я размята насам, натам. Умира ако успее да я навре в нечия друга уста. Слава богу тренирахме се вече и се опазваме от подобни посегателства, че току виж някой зъб от нашите заминал. От време на време успява да я напъха в устата си, обаче не дава да я движиш напред назад по зъбите. Аз си мислех, че ние сме единствените, които не мием зъби  Mr. Green
Племенниците ми които са на 1 годинка в Холандия позволяват зъбите да им се мият всеки ден  Shocked упорита, майка имат и много правилно постъпва момичето, ама......

# 164
   Добро утро
При това     Nature Sun With Face   може би сте вече навън.
За съжаление не съм от най-редовните.Как успявате да се справите?
Все не ми стига времето.
Отивам да прочета и назад ,ако малкото човече ми позволи.
Преди поне се заиграваше сама
    Аха видях че сте тук
 Зъбки още не мием ,но с интерес наблюдава как си
Явно дечицата са палави ,само дето ме е страх за секунда да я оставя.Имаме си обелено коляно,синина на челото.
Като излизем не дава да я държа за ръка ,а пък тича.
Трепем всякакви буболечки.Първо кляка ,гледа ги , после става и хоп с крак ги мачка

Общи условия

Активация на акаунт