Отговори
# 210
Добро утро, момичета.
Днес мислено съм с Мечето. Стискайте палци и вие....

# 211
  • Карлово
Да, вярно, че днес е петък.
Мече, силно те прегръщам!

# 212
  • София-там нейде в западната част
добро утро  Hug
мече с тебе сме  Hug Grinning
микки аз май още не съм излизала на кръчма вечерно време и да я оставяме на баба й да я приспива ... ама май ще трябва скори  Mr. Green
тити новини от теб добри чакаме  Grinning
ето и статията http://www.biberonbg.com/info/izbuhvane.htm пускам линка към ния на който му е интерресно там има и други полезни поне според мен за първото юношество,страховете и т.н.
отивам да си занеса дипломата и снимки  Grinning

# 213

тити новини от теб добри чакаме  Grinning

ъ?

# 214

И аз се зачудих  Joy

=^._.^= Довечера ще преспим в Сливен на път за морето. Без Ния ще ходим да гледаме някакви къщички, но ще спрем на видим родителите на мъжа ми.

Мече  Hug

# 215
  • София
предполагам  desytka  има предвид това Wink

ме4е   bouquet след петък ще ти кажа нещо хубаво.

ме4е  Hug

# 216
  • София-там нейде в западната част
 newsm78  ъъъ даммм но сега виждам че съм го прочела погрешно и си мислех че ще кажеш на всички  Mr. Green Joy  сори ... еми тя есрит как лесно сваля 132гк. пък сега за една буква ще го правим на проблем  Grinning  Joy

ме4е   bouquet след петък ще ти/ви кажа нещо хубаво.

# 217
  • София
Привет!

Мече, надявам се всичко да мине добре и скоро да се усмихваш пак!

Еспри, браво за добрите резултати!
Деситка, поздравления за решението! Какво ще учиш?

Стоя си вкъщи, намазана с крем против херпеси, подсмърчам от алергия май, духам носове и давам антибитоци, вече и на двете деца. И Илия бил с ангина. Да му се не види! Вчера дадох 75 лв в аптеката.
Привечер ще идем в парка, пък. А август-септември на море. Така ми става по-весело.

Четох, четох за подправките и останах неразбрала - защо не давате червен пипер? Аз давам всички подправки, без пикантните, разбира се. Всъщност Роси яде почти обща храна, с намалени количества сол и без някои продукти, гъби например.

# 218
еххо, къде ще сте бре? Ще звъннеш ли?
има вероятност да отидем до Сливен в неделя и ние, целта на пътуването е консерво-снабдителна, но още не сме решили.

# 219
мече , стискам палци  Hug и като мине днес , zабрави тоzи ден. нали си чела митологията. просто не поглеждай наzад  Hug
и аz си милех, че тити има новини   Laughing

# 220
неведнъж съм казвала, че не ме четете внимателно  Laughing

# 221
Мече, стискам палци и горе главата. Пак ще се усмихнеш, сигурна съм.
Кити, е болна. Тази сутрин се събуди със сополи. На обед вдигна и температура - 37,4. След обед сме на доктор. Ама аз съм много скапана - ходи 4 дена до обед на ясла и вече е болна. Как ще се оправям не знам. Болничен можело само 7 дена да си вземам. После с комисия, ама тя ги отхвърляла повечето. Не можел и Димитър да си взема, защото детето било същото.Как ще става акъла ми не стига.

# 222
  • Карлово
Бубе, нещо не си разбрала за болничните, може 7, без прекъсване, после пак 7, ако прекъснеш дори и един ден. При това от личния лекар. От специалист може до 20 дни без комисия

# 223
Мики, това което писах, ми го каза личния лекар. За прекъсване не знам. Не съм питала - питах, ако се разболее и не и мине за 7 дена какво правим и тя каза, комисия.

# 224
  • Карлово
Странен отговор, Бубе, тя би трябвало да е наясно с болничните. Аз съм в час горе-долу, защото вчера разпитвах личния, че май ще се наложи бременността да я карам в болнични, не в майчинство, че финансово е по-изгодно. Но нека и по-опитните с болнични за деца да кажат. Ама ти не го мисли де, тя Кити ще оздравее бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт