Отговори
# 195
  • София
Аз си помислих, че е нещо от рода "Не правете като тях" и реших да те захапя, обаче ти си дипломатичЕСКА.

Щуротия на която ни учеха мен и сестра ми. Ние тичаме, хващаме се за двете страни на слиповете на баща ми и той с ръце на чатала бяга да се скрие към банята, а ние висим от двете му страни.
Днес ни е фирменото парти за 1ви юни и ще има веселба, надявам се. Снимки също.

# 196
  • Пловдив
а за преследването на голата мама - повече от ясно е  Mr. Green знае кое са сланинките на мама, кълките на мама и особено обичаното пъпче. Сега като ходя с гол корем постоянно, пъпът ми е непрекъснато изтезаван.
и при нас е така; в4ера казвам на Росен " хайде да се обличаме и да излизаме" и ми носи от купчината събрано пране сутиен и ми го подава с усмивка Joy; да не говорим, че като ме види по сутиен иска да пипне ( това го е научил от баща си  Embarassed)

А на мен ми е гадно, защото от седмица спорим с Пламен по един въпрос, за което аз смятам, че нямаме финансова възможност да го осъществим и трябва да се лишим от важни неща, а той е съгласен, но впреки това иска да стане; снощи се сдърпахме, после се сдобрихме; днес и на двамата ни тежи, но никой не прави отстъпки Crazy, а не ми се иска винаги да пренебрегвам себе си , заради роднини. Та се чувствам пренебрегната и ми е гадно Sad
Сори за оффа, ама много ми тежеше

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 16:14 от aneleto

# 197
Аз си помислих, че е нещо от рода "Не правете като тях" и реших да те захапя, обаче ти си дипломатичЕСКА.

е, усещам те отвреме-навреме, но пък и ти никога не си ме питала как се казвам  всъщност Mr. Green

# 198
За нас книжките са #1. Само ми ги носи и вика'мамо чети'. Много обича да ме имитира и каквото знае повтаря след мен. Радвам се че й харесват -това е добър знак за бъдеще, надявам сее.
тити като пита за хапането--аз и баща й ,а и от както сме тук - и цялата рода  сме в синки от хапане-така ни се радва детето . Уж започва да те гушка и после те захапва като взима само малко месце и направо ooooh!..... само като й видя зъбите и лошо ми става. hahaha
За миене и дума да не става, отдавна съм купила но така и не дава. С интерес ме наблюдава и умира от смях ,, но се страхува от пяната. Тя не може да плюе и ме е страх да ме би да гълта пастата, а на Аквафреша пише изрично да се плюе. Абе няма да я тормозя от сега.

# 199
привет и от нас!
за зъбките- мием ги с четка на колгейт, детска някаква. пастата е още ненедент. давам й, тя изсмуква пастата и после започвада хапе четката. и дума не може да става аз да й пипам четката, а камо ли да й търкам зъбите. попадна ми една брошура на чико с нова линия козметика. имат и пасти за зъби с аромат на банан и ягода. мисля да й взема от тях после. дано не се изплакват обаче, че няма да стане.
хапането- най-редовно ни хапе, но само мен, баща си и баба си. най-близките й хора в пристъп на любов. на чужди хора не посяга. аз бях се притеснила, но сега виждам, че явно им е някакъв период на тия малки скорпиончета. 
подправки- откакто сме на детска кухня мисля, че вече всичко яде. когато аз й готвя не използвам черен пипер, чубрица, червен пипер. зелени подправки слагам всякакви.
приказки- къде ти толкова търпение да ме чака да чета. взима ми я от ръцете и започва тя да обяснява кое как.
от няколко дни е научила имената на цялата рода наоколо- поне 10 човека и ни вика по име. включително и мен, и татко й. онзи ден се прибира баща й от пазар и тя му вика- ей боби, дай бони -бонбони-  hahaha а днес излизам аз от банята и ми вика- мамече, токът спря  Crazy

# 200
  • София-там нейде в западната част
Гневът е съставна част от порастването
Няма страшно. Избухванията в ранна детска възраст са нещо нормално. Ако нещо не се получава така както едно дете си е представяло, то го завладява яд и разочарование и си излива гнева на предметите около него или в най-лошия случай върху децата край себе си. Как едно момче или момиче ще реагират, е по-скоро въпрос не на пол, а на темперамент. Някои хленчат и плачат, други удрят веднага. Просто не могат да овладеят чувствата си.

това е от една статия но ще я пусна цялата от вкъщи че в бачкането имам само като част от документ и не помня от къде съм я сваляла в момента ...Ема понякога хапе и понякога бие,не го прави често и определено ако нещо не и изнася или трябва да се защити и също не посяга на непознати  hahaha
днес се записах и наесен ще уча  Grinning тъй ми изби съчмата  Joy ... две години в колеж задочно

# 201
  • Sofia
Здравейте мами,

Днес бях при диетолога.Три седмици след като вече не съм на диета.Свалих 13 килограма и 6 сантиметра от ханша и 6 см от талията.И съм ги задържам за сега,с предписания режим на хранене.Много съм доволна от Ипократис Пападимитракос:-)
  Grinning

# 202
аз пък свалих 4 кила и не знам колко санта отвсякъде за последните 2 седмци. ако поболедуват още малко децата, ще сваля и 7-те дето са ми трън в очите отпреди петра  Mr. Green
'ма ти кажи диетата и за колко дни направи туй чудо със себе си. и при кой ходи. и аз искам да се включа в редиците на диетуващите - не ща да слабея от стрес  Rolling Eyes

# 203
  • Sofia
аз пък свалих 4 кила и не знам колко санта отвсякъде за последните 2 седмици. ако поболедуват още малко децата, ще сваля и 7-те дето са ми трън в очите отпреди Петра Mr. Green
'ма ти кажи диетата и за колко дни направи туй чудо със себе си. и при кой ходи. и аз искам да се включа в редиците на диетуващите - не ща да слабея от стрес  Rolling Eyes

За 5 месеца свалих 132 килограма,бавно и постепенно.Ходих при Ипократис Пападимитракос.Сега е във фитнесцентър Тринити на улица Хаджи Димитър.Зад 133 гимназия

# 204

За 5 месеца свалих 132 килограма,бавно и постепенно.
есприт, ти ме уби  Mr. Green

# 205
  • Sofia

За 5 месеца свалих 132 килограма,бавно и постепенно.
есприт, ти ме уби  Mr. Green

13 kg това съм свалила:-)) 2 е по погрешка:-)  newsm78

# 206
Хора, днес Поло направо ме изтощи физически и сега се чувствам като "изсмукана". Цял ден се инати, не иска да яде, не иска да му сменям памперсите, мрънка и какво ли още не... Вече и мозъкът ми ще вземе да дава заето...
Еспри, как може да сбъркаш? Досега обяснявах на мъжа ми как за 5 месеца си свалила 132кг Crazy Той обаче не ми се върза. Laughing
След малко ще хапнем по един "роял делукс", че ми писна от диети, то затова и вече давам заето bambam smile3538

# 207
Привет и от мен!
Ние сме в Сливен от няколко дни.
Децата лудеят на воля.
Сега ще ви изчета и ще вляза в час с новостите.

# 208
  • Карлово
Здравейте!
Вчера имаше буря тук, и днес-ни ток, ни вода, ни нет Sick Обаче пък снощи бяхме семейно на кръчма, без Мартина. Ей такова чудо не ми се беше случвало откакто се е родила. Не бяхме излизали заедно, все по отделно, аз с колежки, той-с колеги. Превърнала беше етажа на баба си в нещо невероятно, не знам дали и ураган би могъл да нанесе такива поражения. Mr. GreenАма да свиква, дойде ли бебето, ще е чест посетител у баба си.
Отивам да чета назад.

# 209
  • Карлово
Добро утро! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт