Нашто септемврийско чудо мама рита лудо

• 14 848
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
  • морето и сините вълни :)
ОК Алис-време беше да се появиш на среща....ти на беше позабравила
значи станахме Алис,Дундаланка,Людмила,Саморасличе,Ани-Бани,Бабйтка,Бенич

Само да запитам каква е темата на лекцията в четвъртък Mr. GreenАз все още немога да кажа дали ще дойда,или утре или в сряда ще ви кажа.....Но има вероятност и аз да цъна  Hug HugТ яи саморасличето ще дойде сигурно,,,ама нещо се е изгубила тез дни от нета Hug Hug

оххх как ще се завлека до поликлиниката незнам-тъй да ме е домързяло,че едвам гледам Confused Confused Confusedа й ще вземе да ме изплющи някой дъжд-като з акапак на всичко Joy цял ден се кани да вали и то ще вземе да завали баш когато тръгна-то все така стаава hahaha hahaha

# 91
  • у дома с любимите си хора
Ани-бани,аз съм в болничен за 30 дни.Проблемите идват оттам,че ме уволниха бременна,осъдих ги,върнах се на работа за ден и след това болнични.Обаче не искат да ми внесат дължимите по закон осигуровките за перода,през който не съм била на работа,а уволнението е незаконно.И следователно болничните ми ще са неправилно изчислени,защото се вземат 80% от дохода за  6-те месеца,предхождащи издаването на болничен лист.И тъй като не са внесени за база ще си вземе МРЗ от 180лева.Освен това не искат да платят разноските по делото,дължат ми пари 50% от майчинството за 3 месеца за Вики,който при освобождаването ми от работа нямаше 2 години.А трудовата ми книжка е в плачевно състояние след експеримента им да впишат,че съм възстановена на работа и стажа като цяло.Това последното ще се оправи предполагам,защото пуснах жалба до Инспекцията по труда след като чаках 3 седмици да ми оправят трудовата книжка и  я получих в настоящият и "красив вариант".
Да не говорим,че по 50 пъти на ден се обаждат да ме проверяват дали съм вкъщи,разкарват ме до офиса ,правят проверки за това дали случайно болничните ми не са фалшиви,постоянно ме обиждат и кълнат детето ми и нероденото бебе.Та такава е ситуацията при нас.

# 92
Ха добър ви ден и от мене  Hug
Сладка мама, ЧРД   bouquet да сте здрави и мнооого щастливи!  Heart Eyes
Моренка, честито племенниче  Hug
Вилиан , в много кофти ситуация си  обаче единствения вариант тука - изпълнително дело за разноските и неспирни сигнали до Инспекцията по труда, НОИ и т.н. и в същото време се оглеждай за нова работа след година ... имаш право да искаш инфо от НОИ на каква база са ти изчислили обезщетението и оттам да си правиш сметката какво ще предприемеш срещу тях...
Кали и Тиара, за и против секциото по желание, че и аз имам такива клонения ...  Rolling Eyes

# 93
Ани,темата в четвьртьк ще е интересна,а именно "Имунизации в кьрмаческа и детска вьзраст".Смятам ,че е актуално за нас ,тьй като от тази година има много промени в имунизационните календари ,а информация никой не ти дава newsm78

# 94
Айди и аз да се отчета днес.
Първо честит рожден ден на Сладка мама много усмивки любов и сладко бебче на есен  bouquet
Моренка, честит ти племенник Hug много радост да ви носи мъника.
Вилиан кви са тез нерви я я остави таз работа че не си струва заради нея да се тормозите с бебо сега вие сте най важните пък ако не можеш да я оставиш работата го дай малко ларш кви са тез шефове твойте ненормални кат се държат така давай и ти smile3512.
Пете да се пазиш миличка къде и ти таз настинка в туй топлото време newsm78.
Ко друго аз снощи бях бясна на моя мъжо напрау първо ми идеше да намятам квот ми падне по него пък после кат видях че няма смисъл и ревнах.
С таз работа неговата днес приключват обекта ( тъпия кауфланд праиха ) ама много нерви и зор то последните 1-2 седмици от 8 сутринта до към 10 11 яко бач бяха и снощи кат завършили и ми се прибира към 9 и аз вече умряла от глад ( щот нали уж го чакам да хапнем заедно ) eat и нашия един отрепан вид има викам си брех ко стана #Crazy newsm78. И вика ми мали пих 3 бири и ма хвана beer мноууу ми е гадно айде да спинкаме и замина в банята да се чипка и аз  Shocked Shocked. Излиза нашия и аз '' Ко бе ко става кви ми ги говориш за ко ти е гадно ки са тез бири '' ( той и само вечеря принципно та и от туй май му беше смотано ) ... а нашия нищо мълчи ми и след малко пак айди да лягаме гадно ми е и аз кат се нацупих и му викам ми лягай и така.
Изнесох се уж в хола да спя   sleepuu ама то сън не ме лови. И ко ко изпуших една цигара че ма хвана бяса и съ разревах та да ми мине. И а да заспя и наша мишка кат пробяга тука и аз гепих си възглавницата и по дскок подскок по мебелите и избягах при него Flushed. Той нашия така беше откъртил и се разпльоскал на цялото легло аз го сритвам той само мрън мрън и не ми праи място  Sob. Хлеле по едно време се измести и аз скок и го сбутах с дупето да се махне Hands Clap. По едно време през ноща май му мина и го гледам вре се такъв гуша ме и аз ко ко омекнах пак кат домат.
Пък таз сутрин май гузен беше и закуски някви праил и аз кат станах изненадана. После иде си по едно време сутринта и викам - ко бе нали днес комисия що си идваш.. пък той - ми зле ми е още нещо корем ме боли гади ми се и стоя хапна малко пи хапче и замина пак на рабута та ся ще видим ко ша го правя кат се прибере.
Иначе днес един гушав го раздаваше само ме издебва да ме гушне и да ме цуне - нищо не разбирам вече ама айде.
Та така занимах ви с мойте глупости да бягам да доготвя ся че с един гювеч съм се хванала...
Уффф от толкоз оплакване забраих Мише честита ви придобивка със здраве и много усмивки да си я ползвате.
Гушам ви мами и ви цунам до по късничко Hug Hug Hug...

# 95
значи - за училището в четвъртък - който ще идва - среща 9,15 на входа на фестивалния

за неделната среща - аз бях писала, ама пак да кажа - не мога, защото маман ни кани на ранчото на череши и няма да сме в града

# 96
Ама БЕБЕ--ще ти дърпам ушите.Как ще пушиш бе........недей тъй бе мацко #Crazy #Crazy

И а знякой път ме хващат бесовете на мъжо и почвам да викам кат луда и се навикваме двамата едно хубоу поскараме се и после двамата гузни и са Цалуваме Joy Joy Joy

Ми така сса те отношенията-семейна му работа еййй Joy Joy Joy
Ам анедей да пишиш моля те.Аз преди докато не бях бременна и аз като се сдърпотаме нещо и айде изпушвам светъ накпрао ...ама ся ми пуше главата......Никви цигари Naughty Naughty

# 97
Бебе   Joy Joy а бе ти акъл имаш ли бе  Joy ми като си гладна - сядай кво го чакаш  Shocked той може и в 24 ч. да се прибере, пък ти го чакай гладна  Mr. Green и тука пак си в грешка - крайно време е да го научиш, с подобаващ тон и дисциплина  Mr. Green, той да спи в хола, без значение кой е виноватия  Twisted Evil  ама май сте отскоро заедно, та не смееш да викаш  Mr. Green я по-тежко го давай  Mr. Green

# 98
Хелоуууууууу и от мен. Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДКА МАМА.

За срещата още не мога да потвърдя тъй като на сина ми му предстои една лека операция и в сряда ще се уговаряме с доктора кога ще я правим.С една дума ако бъде тази седмица няма да мога да дойда,но пак ще пиша. Rolling Eyes
Хайде за сега чао, че ми едно притеснено и не мога да мисля за друго.......... ooooh! ooooh! ooooh!

# 99
Е това се казва работа ВИЛИАН.Имаш мойте поздравления-най -накрая някой да си потърси правата в таз скапана държава и да си осъди работодателя.....В случая сега можеш да си пуснеш дело и да го съдиш за това че не ти внася осигоровките Hug И При всички случай ти си права Mr. Green...Пускай жалби яко и хич не го жали.....аз имах такива страхове за мойта работа но ми се размина от нерви.Но ако беше станало нещо-дупе да им беше яко...

Само мога да ти кажа че никой няма право да ти звъни във вкъщи д ате проверява той д ане ти е бавачка тоя бе...... Naughty NaughtyЩом съм болничен значи докторът е преценил че трябва да съм в болничен-той да си го проверява колкото си иска болничния.Ама можеш да му кажеш че няма нужда да  си губи времето да го проверява болничния щото НОИ я върши тази работа и то много добре....И ако е грешен болничния ще ти го върнат Sick Скивай го смао колко е прос тоя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire твоя работодател..Кажи му че е кух та дрънка на кухо яко Joy Joy Joy И при всички положения колкото и да си мисли че е невинен и ще те избачка по някакъв начин,няма как да стане Joy Joy JoyНаемаш си добър адвокат подавай жалби в бюрото по труда ..ако трябва и до по висши инстанции стигни  #2gunfire

Праят с ена тарикати само.....само ти пожелавам всичко да свърши колкото с еможе по скоро.Ти за трудовата книжка не с епритеснявай те могат да ти издадат нова,никъде не ти се губи стажът така че споко

Чудя се на мъжо ти как не ги е оправил още  .......малии до ся да беше станал въргалът яко #2gunfire #2gunfire

Отивам на консулт майчета после ще докладвам bowuu bowuuЩо за слон съм станала

# 100
Леле, Вилиии  ooooh!
Какви са тези ИЗРУДИ БЕ  #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Направо нямам думи  Shocked #Crazy
То мойто бял кахър ....  аз затова стоя и трая тука, не че шефовете ми са гадни, напротив!
Те са разбрани хора и затова се осигурявам на висока сума след като шефа ми разреши!
Ами заради таз пача - дет' се води управителка под тях!
Ама поне имам тяхната закрила и си правя и прокарвам моето през нея!
Директно се оправям с тях!
По принцип аз превеждам всеки месец осигуровките на персонала и знаейки, че това лично ме засяга те са ми първа грижа в началото на всеки месец !!!
Затова съм казала на заместничката ми, че това ще е първото нещо, за което ще мисли в началото на месеца, защото я засяга и нея като част от персонала!!!
Но пък такива кофти преживявания съм нямала да ти кажа, Вили .....  ooooh!
Направо не мога да повярвам, че има такива хора!
Как може да кълнат и нероденото фъстъче и детето ти  Shocked
ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !!!!
ТОВА НЕ СА ХОРА !!!!!!!!
Като те видят, че си в такова положение, където нито можеш да започнеш нова работа, нито нищо, а единственото, което можеш да направиш е да се възползваш от това, което ти предоставя държавата и като зависиш пряко от работодателите .... много мръсно е така да процедират!!! Още повече, че са ти удържали пари за осигуровки за сметка на персонала от заплатата !!!!!!!!!!!!!!
ШЕ ГИ СЪДИШ НЕ, АМИ .... ПУШЕК ШЕ СЕ ДИГА  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Целта им е да напуснеш!!!!
Да им теглиш една!
Обаче аз на твое място щях да ги разкатая с Инспекцията на труда, щях да ги съдя до дупка !!!!!!!!!!!!!!!
ЕБАСИ МРЪСНИЦИТЕ ЧЕСТНО  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Пак набрах .... съжалявам момичета, обаче много се ядосах!
Бъди силна, Вили !!!!!
Колкото и да ти казваме да се сдържаш и да си спокойна, знам, че е трудно !!!!
Но все пак си наложи, че бебчето си е добре! И тези кълнящи свраки вредят само на себе си! Защото Господ забавя, но не забравя !!!!
Действай си спокойно, но не се предавай!!!!
ЦЕЛУВКИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 101
  • гр.Варна
Вилиан, трудно ми е да си представя, че може да има такива "хора", но в никакъв случай не поставям под съмнение думите ти!
Кураж, миличка, и по-вече спокойствие.
Сигнализирай Инспекцията по труда и НАП-а и им гледай сеира.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Задължително си извади изпълнителен лист за дължимите суми и ако горните две инстанции не ги принудят /в което се съмнявам/, то отивай отново на съд.
 Само, ти бъди по спокойна и не хаби нерви заради тези "хора".

Стискам палци всичко бързо да се оправи и да си получат заслуженото!

Относно проклятията... нямам думи! Колкото и грубо да звучи, припомни си поговорката:"Който копае гроб другиму, сам пада в него!"

УСПЕХ!!!! Peace Peace Peace

# 102
Вилиан,
Имаш и мойта подкрепа, мила! Много ме кефят хора, които си търсят правата, само така! Опитай се да не си го слагаш толкоз на сърце, и аз мисля като Feminine, че тези клетви са на тяхната глава. Мисли си за дребосъчето и за прекрасните моменти, които те очакват.  Hug

ЧРД на sladka_mama!

# 103
  • Бургас
Здравейте,
направо невярвам как може да иматакива хора. Жена в такова състояние е такава хубава гледка и радостна новина. Вместо да се радват, че ще има още деца, те я уволняват.
Имаш моята пълна подкрепа. Людмила ти е казала какво да правиш. Кураж, не се отказвай, но и не го взимай много навътре, защото не е полезно за бебо.
Хайде до скоро

# 104
  • София
Здравейте,

Честит празник sladka mama, много щастие ти желая!

Моренка, честита ви радост в семейството!

heureuse, вярно голяма лекция си написала за антибиотиците. Едва ли има майка, която да иска да си трови детето с лекарства. Аз бързо надуших моята педиатърка, че не става и започнах да ходя при една друга винаги, когато се разболееше детето сериозно. Тя също е от тези, които избягват изписването на АБ и винаги пускат изследвания, а не стрелят на сляпо. Но въпреки това детето при всеки пипнат вирус стигаше до усложнения и ако не на първия преглед, на следващия вече си беше за АБ. Не знам защо така му се скапваше организма, но винаги правеше бронхит, веднъж прави отит, има и една ангина. Отделно всяко разболяване минаваше и с бронхиален спазъм. При това положение нямаше как да избегнем гадните АБ. Надявам се третата сливица да е била една от причините и сега, когато я няма да не стигаме до такива усложнения. Друг е въпроса, че когато го гледам вкъщи, детето не се разболява с месеци. Преди да тръгне на градина за 2 години беше пил АБ само веднъж, даже съм сигурна, че и за тогава му е бил излишен. Но в градината мърдане няма. Особено зимата е някакъв ад. Прескачат се вирус след вирус и моя все си хваща по някой и пада жертва. Сега се моля за следващата година да е понатрупал силици и да бъде по-здрав.

Tiarra, vesela, искам секцио, не защото го намирам за по-добро от естественото раждане. Първия път родих нормално, абе гърч си е, но е нещо, което природата е измислила, а няма нищо по-хубаво от това. Причината е, че се сдобих с едни гадни хемороиди, които след раждането лекувах 6 месеца, че да ме оставят на мира в някакво що годе нормално състояние. Който е имал тази гадост знае, че това не се лекува. До ден днешен си ми правят проблеми от време на време и мога само да ги поддържам, но не и да ги излекувам. И тъй като съм сигурна, че при нормално раждане няма да ми се разминат, само при мисълта за тях и съм настръхнала. Не се навивам на тоя гърч втори път.

Общи условия

Активация на акаунт