Нашто септемврийско чудо мама рита лудо

• 14 827
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Ето ме и мен Simple Smile
Честит Рожден Ден Сладка Мама-да си жива и здрава и само радостни мигове.Весел празник!  bouquet

Моренка,Честит ви племенник!Много здраве и радост Hug

Ади сан,Лейче,благодаря за информацията.Ще ги правя тези дни и ще пиша къде може за да знаете.
Аз в сряда съм при д-р Марков!Дано всичко е наред с бебоците Praynig

# 76
  • морето и сините вълни :)
Добро утрооооо.То обяд стана вече newsm08
Тоя път се оспах направо smile3532

Първо честит Рожден ден на Сладка мама nbirthday newsm67-пожеланията си ги знаеш нали Hug Hug Hug за септември Hug

Малиии момичета направо съм като разглобена-вчера си легнах към 12 и таз сутрин се озъбих в 7 да си пия хапчетата и после откъртих наново та чак до 10 smile3501
Е тъй не бях спала никога

Охххх тоя метод с бутилките го ползвах когато имах 38,5 температура.Но едвам издържах с тез неща под мишниците и ги махнах.Ти Пете имаш малка температура според мен  и няма нужда от тоя метод с бутилките newsm12

Препоръчвам ти да си вземеш осцилококцинум,Парагрип(това също е хомеопатично лекарство което е и за смъкване на температура,първия ден ще вземаш през 3 часа по 2 таблетки да смучеш под езика,на втория ден ще смучеш сутрин обед и вечер по 1-на.Абе ти ще видш на описанието.Много помага.И давата пъти се излекувах такова нещо и с осццилококцинума.И двете са на фирмата Боарон и са много добри newsm10 newsm10)

Инъче з агърлото едни прополки -и си огън.мнного са добри пак с тях се лекувам  newsm10

Ама да ти кажа май и мен вчера ме понаболя гърлото та да видим какво ще стане newsm17,дано отшуми

Момичета аз днес съм на Лекар-да ме видят колко кила съм станала -сигурно и аз съм ги заформила вече +14... newsm47 newsm09 

Такаааа за варненската среща сме Бабайтка,Ани-Бани,Саморасличе,Бенич....

Айде другите мами- newsm47  Hands Clap не се ослушвайте като в небрано лозе newsm19
ще ходиме на кръчма moresmile beer cheers да одарим по една cheers
айде лек ден от мен и вечерта след консулта ще с еотчета каква слоница съм станала Tired Face

# 77
  • Бургас
Ето ме и мен   Grinning

Честит Рожден Ден Сладка Мама-да си жива и здрава и само радостни мигове.Весел празник!   bouquet

Моренка,Честит ви племенник!Много здраве и радост!

Хубав ден от мен!

# 78
  • гр.Варна
Здравейте бременлийки!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКА МАМА!  bouquet  bouquet  bouquet
Желая  ти да си много щастлива , влюбена и жизнерадостна!
Спокойна бременност и здраво, сладко и пухкаво бебенце на есен!

Честит племеник и на Моренка! Нека е жив и здрав и много радост да Ви носи!

Варненки, направо сте за  #2gunfire! Още докато видях поканата за срещичката казах, че съм твърдо ЗА, а сега въобще не ме броите в списъка! Лошо, ама много лошо!
Предвид състоянието Ви, прощавам Ви! Hug Hug Hug

Лека и усмихната седмица на всички!  bouquet

# 79
Добро утро и от мен!

Сладка мама, честит рожден ден. Да си все така сладка!  Hug Hug Hug
Моренка, честит ти племенник! Да е здрав най-вече и много да ви радва всички!

За антибиотиците и аз да се изтрещя - през целия си живот съм пила на 2 пъти - веднъж заради един ужасен абсцес във венеца, когато нямаше начин да ми се размине и веднъж при цистит. Твърдо съм против да се пият антибиотици. И ще гледам да бягам от тях и за бебо. Все пак организмът привиква към тях и с израстването става устойчив на влиянието им и непрекъснато се налага да се взимат по-силни и по-опасни.

Това за температурата на Анири с бутилките го препоръчваше и моят дядо, който беше лекар и той не даваше да пием никакви антибиотици и лекарства като бяхме малки и само така ни лекуваше. И кърпи, напоени с оцет.

Та така. И аз много обичам сладко, ама бегам от шоколади и такива неща, а ги замествам с плодове. И ми е мнооого добре. Сега ще ви споделя какво направих аз с един череши, дето в събота от вилата ги брахме.

Та значи обезкостих черешите, разбих кисело мляко с мъничко захар (може и с мед), колкото да не е кисело. Забих черешите вътре, сложих желатин и ги плеснах в хладилника. И фалшифицирах сладоледа Simple Smile Може и без желатин, а да го забутате във фризера за няколко часа да стегне. И такааа.

А, как ме е яд за софийската срещичка, колко много нови хора ще има, с които няма да мога да се запозная! Ама нищо, организаторките се ангажираха да спретнат още една в края на юни, та да се видим.

Да се похваля - след шока, който изпитах с трите килца отгоре за десет дни, сега кантарът тръгна надолу  newsm78. Сигурно с много вода съм се запълнила и от това така качих. Сега още съм +6 килца и съм доволна и се чувствам добре Simple Smile

И още да се изфукам Simple Smile Вчера си купихме холната гарнитура за новото къщи и съм мнооого щастлива!

Та таквиз ми ти работи от мен. Целувки и до скоро писане  Hug

# 80
 има ли мами от варна, които ще ходят на училището в четвъртък от 9,30?
ако има - да викат  Mr. Green да се уговорим евентуално

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 07:56 от кокошчица

# 81
  • София
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug

Аз докато влезна да ви почерпя виртуално и вие вече сте ме изпреварили, много сте мили и много ме трогнахте!   bouquet Да ви се връщат и на вас хубавите пожелания!

Миналата седмица не съм се включвала, че се бяхме отдали на семейна морска почивчица в Приморско. Много добре беше, отрази ми се стархотно. Вярно, че си седях само под чадъра и с тениска, но то само мирисът на море ми действа супер... А малкия много се изкефи, пясък, къпане (което аз пропуснах, че водата ми се видя много студена, ама тя май винаги така ми се вижда... и не обичам особено да плувам, та не съжалявам).

От днес пак съм си на работа, та чааак до отпуската ми по майчинство, живот и здраве. А ми се иска поне още 2 седмици на морето, страхотно е...

Но, поне днес имам празник и като за след отпуска не ми е гадно. Ще празнуваме до петък.  Laughing

# 82
  • гр.Варна
Мишоче, честита придобивка! Със здраве да си я ползвате!  bouquet  bouquet  bouquet
А що се отнася до кремчето-това е крем "Валентина". Наистина е прекрасен и лек! Особено зимата, често си го правя, само, че с компотче! Да ти е сладко! Grinning Grinning

# 83
Моренка, Честит племенник!   bouquet

# 84
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Момичета,

Относно софийската срещичка - опитвам се да се свържа с някого в "Уго" на телефона, който са публикували в сайта си, но не ми вдигат. Доколото знам, там не правят резервации и не ми се разкарва напразно, за да ме отрежат. Затова си мисля да отидем без резервация? В сайта им пише, че градината има 100 места (аз съм ходила и действително имат няколко големи маси, но статистика за броя на местата не съм водила Wink), т.е. доста е вероятно да нямаме проблеми с настаняването и без резервация. А ако все пак настане сакатлък, можем да седнем вътре, колкото и да не ни се иска - там със сигурност ще има места по обедно време. Та, казвайте как да действаме?

Да прибавя и адреса (ул. Неофит Рилски 68) и карта за местоположението на въпросното Уго.

И казвайте как да действаме!!! Hug

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 12:35 от Анири

# 85
Хальо, мамита  Hug
Моренка, много целувки на малкото племенниче  Heart Eyes
А на Сладка Мама едни сладки моменти от сега нататък с едно сладурче сладичко и здравичко  Hug
Мен пак ме тресат нещо тез хормони и пак насмотах таз администраторка  Mr. Green нещо пак се опитва да ме преметне и да мърмори след мен, и ....  #2gunfire
Иначе за срещичката неделята ....  newsm78 не го знам моя хубостник дали няма да се цупи.... прай ми некви изказвания, че неделята ше приготвям багаж  Shocked та.... ше видим.... ама от понеделника съм фрий и тъгаме по училища и срещи  Hug Hug Hug
Люскаааа, как без теб, бе  Mr. Green

Целувкииииииииииииии   bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Люска , и мен ме забравиха Варненските мами да ме отразят, че ще идвам на срещата, а аз още тогава си казахм че съм за с двете ръце и двата крака, ама карай бременски мозъци  smile3532. ТА ТАКА И ИДВАМ НА СРЕЩАТАААААААААААААА, ако някой не е разбрал  newsm44 , аз я чакам тая среща с такова нетърпение. Последните дни нямам възможност много да пиша и сега набързо четох от тук от там, дано ми остане време да изчета края на предната и тази темичка. Ако мога пак ще пиша, целувки на всички   love001 

# 87
  • у дома с любимите си хора
bebe_to,чудесна темичка.Поздравления!Много ми харесва оформлението.
Аз пак не съм се включвала от сто години,ама само ядове и разправии,сълзи от безсилие.Ще го уморя това бебе преди да се е родило още.Изобщо не мога да кача килограми-сигурно от постоянната психо атака от страна на шефката!За мой ужас ту качавам,ту свалям килограми и днес в  26г.с. съм качила от началото на бременността до момента само 1,3 кг.Нямам апетит ,границите на кръвното ми са толкова близки,че съм като в колапс.На прага на превъртането съм.Днес мъжът ми/един изключително спокоен и уравновесен човек/ ходи да се разправя в офиса и щом и него са успели да го ядосат до степен"едвам се удържах да не я спукам от бой" - можете да си представите за какво иде реч.
Само тук в нашите темички мога да се разтоваря малко.
Миртичка,ще ходиш ли утре на лекцията?Ако имаш такова намерение можем да се уговорим/на лични-да не занимаваме другите/.
Засега това е от мен!Желая на всички добро настроение и много,много усмивки!

# 88
  • морето и сините вълни :)
е айде аз съм Блейката блееща..дето въ ЗаБраЙхххх-въйййй ще ме убииите напрао

АЙде за варненската среща се събрахме Дундаланка,Людмила,Саморасличе,Ани-Бани,Бабйтка,Бенич.......

Коки-ще идваш ли бе мацко...без тебе накъде сме ние,,,аиде казвай и не му мисли много много

Вилиан-що не и тъковаш  ма...та на таз твойта ОфффффСЪЪЪЪЪ #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз за ко мислиш съм болничен,хем и заради контракциите ама и заради тормоза от висшите....затуй си седя вкъщи и си натискам пърдюхата дебелка....И съм качила сигурно към 14 кила (днеска ще видим) ooooh!

Излез болничен бе мила-ти найстина нищо не си качила-то само бебето тежи сег атолкова и околоплодните води още толкова и матката ти половин кило.Е ти значи слабееш вместо да дебелееш.Ще те хване анемията недей така...Мисли за теб и за бебо сега не ги мисли тея тъпунгери шефовете си

# 89
Привет мамита Hug
Пьрво поздравления за новата темичка Hug
Аз докато се наканя да се включа и сте я приполовили.Ама няма как ,че през почивните дни все гледаме цялото фемили да забягваме на някьде .Изкарахме си чудесен уикенд Laughing
Сьботния ден целия релаксирах до един басеин,а децата и татенцето им се сбрьчкаха от киснене Joy А в неделя на едно лозенце с голяма софра и приятна компания Party
Е ,днес вече сьм на линия и да започвам с поздравленията  bouquet
Честито на Сладка мама ,много здраве и положителни емоции!!!
Честито и на Моренка ,да ви е здраво и щастливо племенничето!!!
Относно срещичката на варненки,пишете ме и мен,та нали аз бях инициаторката ,че се затьжих вече за вас Peace
Кокошчице ,аз вече бях писала ,че си тьрся компания за училището в четвьртьк така ,че ако искаш ,а и ако има и други мами може да се уговорим Hug

Общи условия

Активация на акаунт