Обличате ли се в ежедневието със черни дрехи?

• 13 342
  • 183
  •   1
Отговори
# 60
Обичам черното. И сивото, и убито зеленото. Чувствам се добре, прекалено ярките и шарените дрехи ме ангажират ужасно много. Не обичам да се чувствам обвързана с предмети, дрехи или дрънкулки.

Но пък черното не е за всеки, зависи как се носи. Много харакатер има в него, труден за овладяване Simple Smile

# 61

Но пък черното не е за всеки, зависи как се носи. Много харакатер има в него, труден за овладяване Simple Smile

Party Party Party Много ми хареса последното  Peace

# 62
Рядко или не изцяло  Simple Smile

# 63
Да, нося и в ежедневието, в къщи и навън, но обичам да има цветен акцент. newsm78

# 64
Усилено избягвам черно, особено през деня и лятото. Просто ми е тъжен и малко скучен цвят - тук не говоря за класическата черна рокля например,а просто не трябва да се прекалява. А ти си много хубава и още много цветове ще ти отиват, според мен просто трябва да пробваш и ще свикнеш. Това си е твое решение разбира се.   bouquet

# 65
Обожавам черното-нося почти изцяло черно,освен лятото.Прави ме по-слаба,по-стилна,и върви на всичко.Говоря за черна пола,черни чехли или обувки,черни панталони,обичам черните чанти....черни якета...

# 66
дааа...скоро си купих 4ерни 4ехли на RAVEL. Peace

# 67
  • Paradise
Нося, случвало се е и всеки ден да нося нещо черно.
Напоследък се опитвам да го избягвам този цвят, но за мой най-голям ужас се улових, че залитам по розовото, а това е цвят, който не е сред любимите ми...

# 68
  • София
Понякога, но никога не се обличам цялата в черно. Peace

# 69
Само черни панталони и то ,защото кг  ми не са такива,каквито бих искала. Simple Smile

# 70
  • На края на света !
Не!
Обичам по свежите цветове най вече бяло и розово.

# 71
За мен цвета не е толкова важен (нося всякакви цветове Simple Smile), кройката трябва да ме грабне. Така че, нося и черно в ежедневието. Peace

# 72
  • в Низината
Не се обличам в черно - нося най-вече зелено, синьо, жълто и розово.

# 73
Често ми се случва, предимно през студените сезони! Но по принцип нося всякакъв цвят дрехи!

# 74
От време на време, но не и през лятото.

Общи условия

Активация на акаунт