Обличате ли се в ежедневието със черни дрехи?

• 13 337
  • 183
  •   1
Отговори
# 45
Мнооогоооо рядко! Не обичам черното,но си е класика и не може без него!
Не прекалявай много ...явно ,че мъжо те харесва с по свежи цветове!  smile3521

# 46
Почти само черни блузки нося-независимо от сезона.Иначе съм весел, открит човек, оптимист, пък и мен все ме питат защо в черно.Харесва ми, смятам, че то подчертава чертите ми и не целя да прикривам нещо-напротив, така изпъквам повече. За лятото като се замисля повечето ми потници са черни, но пък са по-разголенки, което ги прави по-привлекателни  Sunglasses Кафявото и черното преобладават в гардероба ми. Не мисля, че има нещо лошо в комбинация черен потник, дънки и токчета примерно  Wink Аксесоарите ми придавт свежест-големи гривни, обици, ластици и т.н  Flutter

# 47
Черното ми е много стилно, но не го обичам в летните жеги. Падам по него само през студените месеци тогава го нося често, а лятото само в случай на нещо официално ако ми се наложи  Peace

# 48
  • Sofia
На мен пък май всичките ми черни дрехи са пролетно-летни. Така се е случило, без да го целя, но всъщност ми е много досадно зимата, когато всички са черно-сиви. Ужааас, скука! Така че тогава съм с по-свежи цветове, иначе съвсем се смачквам.

# 49
Черното е любимия ми цвят. Околните много се дразнят от това, но аз го  харесвам

# 50
да,не знам защо,но като се загледам в някоя дреха в магазина тя обикновено е 4ерна и имено затова пове4ето ми дрехи в гардероба са 4ерни.отива ми,харесвам се  и се 4увствам добре в 4ерно.а и е стилно,когато си в 4ерно е много малка вероятността да се доближиш до ки4а Simple Smile

# 51
а и е стилно,когато си в 4ерно е много малка вероятността да се доближиш до ки4а Simple Smile
Има хора с такъв талант, че каквото и да сложат все се доближават до кича Simple Smile
Черни, къси, кожени панталонки с едни синджирчета отстрани+ гривна на глезена+ прозрачна блузка от черен тюл - парадната униформа на една съседка от предишния квартал Simple Smile

# 52
И аз се включвам в групата на обожаващите черното. Имам и други цветове разбира се в гардероба си, но предпочитам и купувам черно.

newsm10
newsm03

# 53
ДА  ,винаги съм носила 4ерни дрехи,така ми е кеф и се 4увствам комфортно.../това не озна4ава 4е нямам и други цветове в гардероба разбира се....../но 4ерното определено е моя цвят.
   и не....нямам нищо общо с метъла.

И аз така

# 54
  • София
Навярно около 60 % от дрехите ми са черни  Grinning

# 55
Черното е скучно за хора без фантазия.

Joy Joy Joy Ееее чак такива крайности ,не бяха необходими.Трябва да ти отговоря,че понякога много фантазия не е необходима на човек,че започва да мисли глупости  Wink

ООООООООООООО! Shocked

даже не мога да повярвам, че ма на света хора, които нямат черни дрехи! а какво правите в дните, когато не занете какво да облечете?!?!? Thinking защото в такова време аз си мякам секси черни панталони/пола/рокля и се чувствам много добре. вярно, че предпочитам бежаво и жълтичко, и лилавичко, и беличко Heart Eyes Hug, но не мога да си представя да нямам черни дрехи...

По същият начин съм !

Shocked Ти сериозно ли се чудиш какво да облечеш?
Просто хващам едни дънки и някаква блуза и съм облечена. Какво има да му мисля как ще се обличам #Crazy
Виж, като ходех на работа, беше кошмар. Не им харесваше начинът ми на обличане, дори официалният, и преживявах кошмар всяка сутрин, докато си избера дрехи. Confused

Аз пък си мислех,че повечето жени имат периоди когато сутрин се чудят какво да облекат  newsm78

# 56
мразя черно .Особено на млади хора Peace

# 57
Аз пък си мислех,че повечето жени имат периоди когато сутрин се чудят какво да облекат  newsm78
Сигурно, в мен освен един майчински инстинкт и едно женско тяло, друго женско няма Joy

# 58
  • Бургас
Случва се,но само през зимния период.Дойде ли лятото вадя шаренията.

# 59
Черното е скучно за хора без фантазия.

Joy Joy Joy Ееее чак такива крайности ,не бяха необходими.Трябва да ти отговоря,че понякога много фантазия не е необходима на човек,че започва да мисли глупости  Wink

Изобщо не е трябвало да ми отговаряш, всъщност..  Laughing

Явно никога не си чела Блейк Уилсън.
Какъв глупак е измислил тази мисъл,хм!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт