Обличате ли се в ежедневието със черни дрехи?

• 13 329
  • 183
  •   1
Отговори
# 30
Черното е скучно за хора без фантазия. Черното е класика и стил. Черно с цветен акцент е една от най- сполучливите комбинации.

Peace

# 31
Да! Харесвам черния цвят, но се старая да не съм цялата в черно..... пък и вече е много горещо!

# 32
Не, не обичам да нося черни дрехи /черни блузи по-скоро не обичам/. Черни якета и обувки имам разбира се, както и черни панталони, но черни блузи не харесвам. Имам точно една, която е за зимно време и я обличам само ако съм с дънки или панталон в цвят, различен от черен. Пролет и лято не нося черни блузи.

# 33
Много обичам черните дрехи( доскоро и работата ми го изискваше). Винаги като пазарувам все на черно налитам...хм с изключение на вчера( ударих му един пазар, но като се замисля нищо черно не си купих newsm78). Може би, защото  с бебето сега много си личат лигите му на черни дрехи...Но определено ми е любим цвят за дрехи! Heart Eyes

# 34
  • София
Черното ми е любим цвят, нося черни дрехи, защото ми отиват.
Изискано и стилно е. Нищо по-готино от вталена черна риза, тъмносини дънки и черни обувки на висок ток.

# 35
Като се замисля, май не  Thinking Всъщност напоследък не съм си купувала черни дрехи, макар че ми харесва да нося.

# 36
Днес даже съм цялата в черно. Нося и ми харесва, макар че и на мен са ми казвали, че малко траурно изглеждам.
Ама може някоя цветна дрънкулка да оцвети цялата работа.

# 37
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мда.. черното определено преобладава в гардероба ми Wink
Любимите ми цветове са черно и бяло...
Но не нося САМО това Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 18:38 от Sway

# 38
ООООООООООООО! Shocked

даже не мога да повярвам, че ма на света хора, които нямат черни дрехи! а какво правите в дните, когато не занете какво да облечете?!?!? Thinking защото в такова време аз си мякам секси черни панталони/пола/рокля и се чувствам много добре. вярно, че предпочитам бежаво и жълтичко, и лилавичко, и беличко Heart Eyes Hug, но не мога да си представя да нямам черни дрехи...

# 39
ООООООООООООО! Shocked

даже не мога да повярвам, че ма на света хора, които нямат черни дрехи! а какво правите в дните, когато не занете какво да облечете?!?!?
Shocked Ти сериозно ли се чудиш какво да облечеш?
Просто хващам едни дънки и някаква блуза и съм облечена. Какво има да му мисля как ще се обличам #Crazy
Виж, като ходех на работа, беше кошмар. Не им харесваше начинът ми на обличане, дори официалният, и преживявах кошмар всяка сутрин, докато си избера дрехи. Confused

# 40
ама ка да не се чудя какво да облека? Simple Smile виждаш ли, ти самата го казваш
ООООООООООООО! Shocked

даже не мога да повярвам, че ма на света хора, които нямат черни дрехи! а какво правите в дните, когато не занете какво да облечете?!?!?
Shocked Ти сериозно ли се чудиш какво да облечеш?
Просто хващам едни дънки и някаква блуза и съм облечена. Какво има да му мисля как ще се обличам #Crazy
Виж, като ходех на работа, беше кошмар. Не им харесваше начинът ми на обличане, дори официалният, и преживявах кошмар всяка сутрин, докато си избера дрехи. Confused

е, сега гледам бебчо вкъщи, но все пак излизам и пак се чудя какво да облека, з-то нищо не ми става, а не искам да си харча парите за големи дрехи. ще отсбална някога  Crazy скоро надявам се Simple Smile

# 41
Аз по принцип не се чудя, тогава се чудех. Добре че ме уволниха Crazy
Стискам ти палци за отслабването Peace

# 42
благодаря ти, Евион!

# 43
Харесвам черното като цвят за дрехи, но имам малко (предимно панталони).
За пролетта, лятото и дори есента предпочитам по-светлите цветове.

# 44
  • Пловдив
Обожавам черно! Нищо не подчертава така добре бялата кожа както черният цвят! Все пак гледам никога да не съм изцяло в черно, освен ако не съм облечена с "малка черна рокля"  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт