Самотата ме съсипва...той ми липсва!

• 10 290
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
Момиче,най-добре още утре отивай при лекаря,нормално е в осмия да имаш понякога контракции но постоянни и доста болезнени,а пък сега и кръста-това,според мен не е много редно.Не се паникиосвай но и не оставяй нещата така.Иди на всяка цена!!
Пожелавам ти всичко да е наред!!!!!!!!!!!!!! smile3525

# 61
stun,omorfis,вчера докато бях на преглед получих контракции и той видя и само това каза..за пия магнерич поне 2 седмици,можело до края на бременността!а кръста днес не ме е болял днес също имах контракции,но..не чести,на моменти малко по-чести,но...не като вчера,а...няма да се ражда мъж ли е или кво?!!! Simple Smile ще издържи до края!!!благодаря ви момичета,да,вчера ми записваха за първи път тоновете на бебето уж вс е ок,нищо не каза,сега в тази събота дето идва съм пак за запис!ако нещо станат пак мн на често тия контракции ще му звъня! Simple Smile СПОКОЙНА НОщ НА ВСИЧКИ!!!!!  Hug   bouquet

# 62
stun,omorfis,вчера докато бях на преглед получих контракции и той видя и само това каза..за пия магнерич поне 2 седмици,можело до края на бременността!а кръста днес не ме е болял днес също имах контракции,но..не чести,на моменти малко по-чести,но...не като вчера,а...няма да се ражда мъж ли е или кво?!!! Simple Smile ще издържи до края!!!благодаря ви момичета,да,вчера ми записваха за първи път тоновете на бебето уж вс е ок,нищо не каза,сега в тази събота дето идва съм пак за запис!ако нещо станат пак мн на често тия контракции ще му звъня! Simple Smile СПОКОЙНА НОщ НА ВСИЧКИ!!!!!  Hug   bouquet

дано се стабилизираш и да не се засилват, пете. иначе може да си ги имаш от време на време до края, само да не са силни и през равни интервали . прегръдки  Hug Hug Hugимаш още , дръж се!  bouquet

# 63
Пий си магнерича до края на бременността без въобще да се чудиш. На мен още в шестия месец д-р Савова ми каза да си го пия до самия край = това да не те притеснява изобщо!

# 64
samodiwa,trayanaблагодаря!да ще продължа да го пия вече не са на често,слава богу! Simple Smile  Hug   bouquet хубав ден момичета!

# 65
Радвам се, че се чувстваш по добре! Laughing
Гледай да не се преуморяваш -
най-добре си лежи и ако няма кво да правиш просто му попей на бебчо или му разкажи някоя приказчица-то милото чува гласа ти и хем се успокоява,хем свиква с него.
Успех мила и  Hug Hug Hug Hug Hug

# 66
Ако имаш пак болки можеш да пиеш и Но Шпа или как се пишеше това... Подходящо е за бременни.
Дано да поизчака още малко бебока Simple Smile

# 67
да,точно но-шпа беше Simple Smile ми дотора ми каза,че и него мога да пия,но..първо ще опитам само с магнерича!почивам уж повечко,нз защо но почти при всяко ставане ги получавам,но..не са толкова силни като онзи ден,а..аз май ви споделих,че си напипах скоро някаква бучка на гърдата и сега,трябвало да се оперира задължително за да се изследва,утре съм на хирург да ме прегледа и той(вече бях на момолог) и да каже кога ще се маха,дали като родя и спра да кърмя,дали веднага като родя без да започвам даже с кърменето или още сега..!!!  #Crazy може би въпреки,че се опитвам да не мисля за това и да не ме е стрх се оплаших и за това ги получавам тези контракции,вече и това си мисля!  Thinking незнам,аз не мисля,че сега е подходящ момент за операция,но...ще видим какво ще каже утре доктора! много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug за всички вас!!!!! до по-късно мами Simple Smile  Heart Eyes

# 68
No-Spa=то трябда да ти е постоянно в дамската чанта и да се пие всякога, когато имаш болки - до 6 (шест) таблетки на ден може. Ако ти се налага да пътуваш, зобваш две наведнъж и така тръгваш - отпуска гладката мускулатира и така предотвратява разните неприатни усещания. А магнерича е просто, за да се предпазиш от крампи, поради недостатъчно магнезий в организма.

айде, стига толкова сме ти нареждали  Heart Eyes

отпусни се и си почивай!

# 69
не мога повече  smile3518 толкова ми е мъчно и тежко като чета всички ужасни неща, които той ми каза, като си спомня всички моменти, в които сипеше само обвинения върху мене, понякога и без да знае за какво...поведението му като към втора категория човек..не мога да издържа, не мога да спра да мисля, не може да спре да боли, не искам да продъ;жавам  Sad Cryне искам повече да продължавам , нямам никакви сили вече , страх ме е и искам просто да  умра, за да се скрия от всичко  Sadне мога повече Sad сама съм, няма кой да ме чуе дори като плача, по дяволите!! Cry

# 70
не мога повече  smile3518 толкова ми е мъчно и тежко като чета всички ужасни неща, които той ми каза, като си спомня всички моменти, в които сипеше само обвинения върху мене, понякога и без да знае за какво...поведението му като към втора категория човек..не мога да издържа, не мога да спра да мисля, не може да спре да боли, не искам да продъ;жавам  Sad Cryне искам повече да продължавам , нямам никакви сили вече , страх ме е и искам просто да  умра, за да се скрия от всичко  Sadне мога повече Sad сама съм, няма кой да ме чуе дори като плача, по дяволите!! Cry

Ей, Самодива, недей така...моля те!
Знам много точно и в подробности как се чувстваш в момента  Tired
Лошото е, че все още не е дошло бебето. Аз като родих, се сринах окончателно.
Щото до тогава стисках яко...заради нея. А пък и нали не беше при мен два месеца...,ужас...
Престани да мислиш, да анализираш, да се връщаш. Ако има нещо наисано от него - не го чети, изтрий го! Недей да си представяш какво е щяло да бъде...Недей да мислиш за него!!!
Мисли за бебето! В детайли. Представи си как ще изглежда, какви мънички ръчички и краченца ще има, как ще се гушка в теб, как после ще се усмихва, ще гука, ще се протяга...
Остави го оня г.з, дето сега си вее байряка по морето, моят пък ходеше на ски  Sick
Ох, иде ми да го застрелям и него  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Можеш да издържиш, можеш!
Ние жените издържаме много. Така да знаеш.
Сега имаш една мъка, после ще имаш друга. Така е в живота.
Най-голямата смрад, е че ние двете не можахме ни да се порадваме на бременност, ни на бебе като хората. А това е, казват, най-голямата радост в живота  Tired

# 71
Сабина,прочетох това което си написала ,но по силно впечатление ми направи това за лятото отдолу.Завиждам ти за твоето лято да знаеш newsm51 baby

# 72
Сабина,прочетох това което си написала ,но по силно впечатление ми направи това за лятото отдолу.Завиждам ти за твоето лято да знаеш...

Про, ми то нали и аз трябва да се успокоя, че не съм виждала морето...три години... Tired

# 73
не мога повече  smile3518 толкова ми е мъчно и тежко като чета всички ужасни неща, които той ми каза, ...

Спри да четеш - много е просто. Спри да си спомняш, спри да се самосъжаляваш най-вече. Реши за последно с него или без него и ако е ясно че е без него се стягай и полека лека започвай да забравяш миналото. Имаш бъдеще пред себе си, което те чака. Какво е било няма никакво значение, защото то никога не се връща, независимо дали е било хубаво или е било лошо. Важно е какво ще е оттук нататък. Ако си го обичала истински, няма да спреш да го обичаш, но наистина се научаваш да живееш с болката и постепенно остава само някаква носталгия. Хормоните последните месеци на бременността ни играят лоши номера, а и малко след раждането. Не си усложнявай положението допълнително.

# 74
Сабина,  Hug Hug Hug Heart Eyes защото ти знаеш какво е да казваш ''искам да умра '' и наистина да го искаш  Tired и аз имам чувството, че ще се срина тотално , когато родя . просто вече загубих всякакви психически сили . от хормоби ли, от каквото предживях ли, насъбра се явно ...а сега трябваше да имам най-много сили. права си , че бременността ми беше най-ужасното преживяване . никога повече не искам деца, НИКОГА!!!!! поне не искам да съм бременна пак  Sad не мога да спра да си спомням лошото - като знам, че като се върне от морето , ще се продължи с обвиненията,с натякването , с разиграването ...страхувам се.страхувам се даже и да говоря с него вече Sad само мъка ...само мъка , само кошмарни спомени вече, хубавото взе да бледнее...дано да умре скоро:(

Стън, много си права за хормоните...и те имат роля за това, че се чувстваме самотни и толкова отчаяни, пък ако и наистина си сама, съвсем предаваш богу дух  ooooh!в момента никой не успява да се докосне до мене и да ми даде надежда от заобикалящите . явно затова се чувствам толкова безпомощна  и направо нежива.  ooooh!съжалявам, че ви депресирам допълнително, просто тука поне някой чете какво ми е  Cry

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 21:04 от samodiwa

Общи условия

Активация на акаунт