Подарявам сладурски котета.

• 12 280
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
iguanka , какво стана с двете жени, които попитаха в темата за коте?

# 46
Едната не ми писа, а точка ми писа на мейл и каза че ще го запази защото за сега не може да го вземе че е заета Peace

# 47
Едната не ми писа, а точка ми писа на мейл и каза че ще го запази защото за сега не може да го вземе че е заета Peace

Ок, продължаваме да издирваме собственици  Wink

# 48
# 49
благодаря ти!!!  bouquet

# 50
побут...

# 51
Хеййй, какво стана с котетата, нито едно ли не си е намерило още стопанин???

# 52
ми не Rolling Eyes иначе са такива сладури-още по-сладки станаха Wink вече се катерят-утре ще сложа нови снимчици

# 53
Ох, ама защо така никой не иска котета  Thinking
Нищо де...продължаваме да търсим   Hug
Ако сложиш нови снимки в подписа си - давай насам Peace

# 54
Едното коте вече си има стопанка Hug Една мама от Варна, която ни се обади във връзка с обявата ни в "Позвънете" Peace
Взе тигровото т.е второто от снимките Peace
Ако има друга промяна ще пиша. А за сега снимки не мога да сложа защото трябва да си взема батериите за фотото че не са у мен Peace

# 55
iguanka, страхотна новина  Hug Много се радвам, ще го махна тигърчо от подписа и продължаваме да се надяваме за другите. наскоро разбрах, че в магазините за животни също можеш да дадеш обява или да ги оставиш там. Една колежка си купи така едно котенце преди седмица две...по 10 лв ги продават и хората ги купуват  Peace

# 56
Предпочитам ние да се грижим за тях, а не да ги оставя в магазина Peace Иначе обяви сме сложили на различни места Peace

# 57
ей,браво.дано добре се грижат за него. Hug

# 58
Браво, супер новина  Hug
Желая ви успех и с другите мъници!

# 59
Побут....

Общи условия

Активация на акаунт