Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 323
  • 557
  •   1
Отговори
# 165
и аз почвам да се замислям защо хората се радват че остаряват като онзи филм, но все пак Честит Рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 166
Момичета,
На скоро бях писала ,че си отчупих едно клонче от роза от една градинка.
Все още е под буркан ,но гледам ,че е пуснала листенца Grinning
Ще ви я снимам малко по късно.
Страшно много се радвам,че успях.

# 167
Аним, много щастлива и обичана да си още дъъълги години!!!  bouquet

# 168
Anim, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ПЪЛНА КЪЩА СЪС ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЦВЕТЯЯЯЯ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Дими, и аз имам насадени буркани...  Mr. Green Колко време измина от засаждането, та да се ориентирам моите трендафилчета, кога ще пуснат листенца...евентуално!? Thinking

# 169
Дими, и аз имам насадени буркани...  Mr. Green Колко време измина от засаждането, та да се ориентирам моите трендафилчета, кога ще пуснат листенца...евентуално!? Thinking
Ами ...спомням си че се връщахме от рожден ден...беше 3 юни ... Grinning

# 170
Дими, браво на теб, пусни снимка да се радваме Peace

# 171
Уф, моите гюлове са под буркани също толкова дълго, но някакси позагнили изглеждат... Confused
Хайде, отивам пак, да повдигам бурканите, да гледам! Crazy

# 172
Снощи засадих цветенцата от мама Цоцоланка и бръшляна, който си откраднах от отсрещния блок- вече съм с 9 саксии повече ooooh!
А! и още едно клонче, което оскубах от градската, но то май няма да се хване.

# 173
Дими, браво на теб, пусни снимка да се радваме Peace
Ще пусна малко по късно...,че като изкарам кабелите да качвам снимките в компа и малкия започва да ги дърпа Crazy

# 174
Честит рожден ден Аним! Много здраве, щастие, цвят и пъстрота в живота и в "градината" и много любов!  bouquet  bouquet  bouquet

envia, аз с тази Дебела Мара се побърках  Joy. Подариха ми преди време "Дебела мара", която цъфти в червено и много прилича на каланхое. Сега се разрових и всъщност май моето си е точно "Дебела Мара". Според Димков тази билка е с лат. наименование Sedum maximum или Sedum spectabile.

# 175
Абе, зарежи я тая Дебела Мара Joy, дето ми напомня на Дебела Берта и на Блъди Мери! hahaha
На моето ще си му викам Дебелото и това е! Mr. Green

Прегледах си гюловете - има надежда! Peace

# 176
ей го на мойто само са му една идея по- тъмни листата, но си стои само навън и определено видът му е доста по- измъчен от това, ако намеря по- хубава и точна снимка ще дам, но такова е то, билка е, от бабчето знам, за ухо много помага ако те боли, майка ми е опитвала и каза че е вълшебно, само се слага едно листо във вряла вода да се подуе и да си пусне сок и се капе от листото директно в ухото Peace

# 177
  • На края на света !
Една свещичка повече гори,
една сълза в очитети блести.
Не си година остаряла ,
а повече си помъдряла.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
АНИМ

# 178
това нещо ми е много интересно, имам предвид, глина ли е защото не прилича на саксия а по- скоро като червен пясък стоял доста време в саксия Rolling Eyes

# 179
  • На края на света !
Колкото до Дебелата Мара порових се доста и открих ,че на няколко растения им викат така ,кое е с по-дебели листа все е Дебела Мара Joy
А на Дървото на Живота също срешнах да му казват и дървото на късмета и дървото на парите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт