Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 347
  • 557
  •   1
Отговори
# 180
Черна несправедливост - всичко що е дебело - Мара да е!   hahahaCrossing Arms

# 181
 JoyНели паднах Joy аз само да кажа че знам че маймунското ухо е на парите според моите разбирания Joy и си ми стои тука до компа

# 182
  • София
Една свещичка повече гори,
една сълза в очитети блести.
Не си година остаряла ,
а повече си помъдряла.

Наистина се просълзих, много, много сте мили.....най-сърдечно благодаря за пожеланията  bouquet
Отивам сега да си накупя китки Joy

# 183
Ето и първия цвят на моето Каменно цвете. Grinning
ЦЪК Heart Eyes                 
ЦЪК Heart Eyes

Сега отивам да снимам розата... Wink

# 184
не бях виждала цъфнало каменно цвете но много ми хареса Party

# 185
# 186
хайде сега една добра цветарка по желание да каже Теди пращам ти каменно цвете Blush

# 187
  • На края на света !
Една свещичка повече гори,
една сълза в очитети блести.
Не си година остаряла ,
а повече си помъдряла.

Наистина се просълзих, много, много сте мили.....най-сърдечно благодаря за пожеланията  bouquet
Отивам сега да си накупя китки Joy
Ами днес определено заслужаваш да си купиш доста цветя  bouquet

хайде сега една добра цветарка по желание да каже Теди пращам ти каменно цвете Blush
Това и ас го искам Теди

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 17:17 от Нелли

# 188
а не аз днес не празнувам, просто ми хареса показаното от Дими

# 189
Аним, и от мен много много щастие, здраве, любов, късмет и мноооооого цветя  newsm51 smile3525 newsm67 newsm59

ох, момичета, окрали ни бяха кабелите и цял ден половината квартал нямаше нет  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire

да ви се похваля обаче - вчера афиширах, че обичам цветя и много съм се ентусиазирала и една колежка (с коята само за цветя не сме говорили) ми обеща разни летни цъфтящи Heart Eyes само да видим къде ще ги слагам  Mr. Green

а за дебелата мара - и аз имам някакво такова с дебели листа, да не се окаже, че и моете дебела мара  newsm78

# 190
някой да има предложение за нова анкета  newsm78  Rolling Eyes

# 191
Ето и първия цвят на моето Каменно цвете. Grinning
ЦЪК Heart Eyes                 
ЦЪК Heart Eyes

Сега отивам да снимам розата... Wink

Цветето ти е прекрасно! Жената, която живее под мен има няколко саксии и как ги гледа не знам но няма цвете с под 10 пъпки и като започнаха да цъфтят на   прозореца и стана приказка. Тази жена има като твоето , тъмно лилаво и чисто бяло то е като сън. Между другото след като из цъфтят всички пъпки може да си откъснеш листа да ги оставиш за двайсетина дена в вода да пуснат корени и да засадиш (внимателно защото листата се извиват). Така прави и тази жена с многото каменни цветя.

# 192
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хееее хе, аз точно днес се прибирам и виждам че и моето каменно е цъфнало с два цвята, точно мислех да ви го показвам, ама реших да оставя за утре, още да се разтвои, защото е още по-красиво тогава...
А иначе е същото като това, което Дими ти си показала на първата снимка-тъмно лилава....даже се чудех да не си намерила моя снимка от миналата година? Mr. Green

# 193
Хееее хе, аз точно днес се прибирам и виждам че и моето каменно е цъфнало с два цвята, точно мислех да ви го показвам, ама реших да оставя за утре, още да се разтвои, защото е още по-красиво тогава...
А иначе е същото като това, което Дими ти си показала на първата снимка-тъмно лилава....даже се чудех да не си намерила моя снимка от миналата година? Mr. Green

Катенце,таз Глоксиния я извадих от тук Sunglasses

# 194
Ето и тук намерих много красиво Каменно цвете Simple Smile

цък  bouquet

А това Каменно цвете е невероятно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт