Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 274
  • 557
  •   1
Отговори
# 225
  • Карлово
Енвиа, много е хубав! Аз си отчупих жълт, бял, червен и оранжев от свекито на една приятелка.

# 226
Благодаря! Blush
Аз от теб тук научих, че освен оранжев има и други цветове Embarassed - беше споделила, когато ги посади!

# 227
Ами на всички варнененки цветарки мога да дам по листенце от камените цветя да опитат да си я хванат, но май трябва когото прецъфти  newsm78

# 228
така, ще следя кога прецъфтяват тези чудеса и ще пиша на лични и ще искам цветенце Party

# 229
Теди аз и сега мога да ти отрежа, но май е много топло трябва да се захлади малко. Едното каменно си го краднах миналата година от Сопот от едно заведение. Всъщност бяха две, но едното не се хвана. Но иначе пиши ми на лични и ще се уговорим да ти дам

# 230
# 231
Отговорих икебана, защото напоследък ми е страст да ги правя сама на празници. Иначе класиката за мен е китка цветя привързана най-много с панделка

# 232
Кросич, страхотни са ти цветята!

За анкетата - обичам да подарявам или букети, или саксийни. Зависи от човека Simple Smile.

# 233
  • София
Момичета, искам да си купя съндъчета с готови, отгледани, цъфнали петунии и други красиви миришещи цветя за тераса. Ще имам нужда, освен това, от "закачалки" за съндъчетата - едни такива метални, с куки, с които съндъчето се закача на парапета на терасата, ако е тръбен, като нашия.  От къде да си взема? В тия градинските част на Практикер и Бриколаж дали ще има newsm78

# 234
аз пък напоследък съм се зарибила по хибискуси
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2639&AlbumId=96823 … p;PhotoId=4987312

# 235
Момичета, искам да си купя съндъчета с готови, отгледани, цъфнали петунии и други красиви миришещи цветя за тераса. Ще имам нужда, освен това, от "закачалки" за съндъчетата - едни такива метални, с куки, с които съндъчето се закача на парапета на терасата, ако е тръбен, като нашия.  От къде да си взема? В тия градинските част на Практикер и Бриколаж дали ще има newsm78

Има разсади (не съм виждала "пълни сандъчета"), които просто прехвърляш в сандъчето. По 3, максимум 4 петунии в сандъче, иначе си пречат. Има и едни мънички петунии, които миришат страхотно. Виж в Практикер и Бриколаж за закачалки, предполагам, че ще има.   bouquet

# 236
belinda, "закачалки" има във всички магазини, където продават сандъчета и саксии - по ок. 2 лв. са! насадени сандъчета и аз не съм виждала - само висящи саксии насадени има при нас, но ти можеш да си купиш разсад и да го сложиш в сандъчетата - бързо се хваща (при мен всичко освен мушкатата и сакъзчетата е купено така и нямам оплаквания)!

Теди, разчитам тогава на теб за красиво каменно цвете  Mr. Green

Tasha, мерси задочно и от мен   bouquet и аз мисля, че трябва да прецъфтят  newsm78 поне така се процедира по принцип  Blush

# 237
Аз предпочитам да подаря саксийно цвете. Peace

# 238
  • На края на света !
Подарявам и букети и саксийни цветя зависи от повода ,но предпочитам да получавам саксийни цветя без значение дали отговарят за повода Hug

# 239
Mацки, днес се сефтосах с една гардения, две каланхоета, един саксиен лилиум и една юка.  Party
Гарденията ми се вижда подобна на хибискусите. Какви грижи иска, какво място?
Отделно за двора си накупих още петунии, тоз път ярко червени и едни розови циганета.
Мъжът ми вече лудна от мен.
А аз си се радвам, като малко дете, щото до оня ден, дето има една дума, не можех да си помисля за китки, че децата малки, а сега вече и те проявяват интерес и се бутат между шамарите да поливат и торят.
Обещавам утре да си снимам цветарския арсенал и да ви покажа. Вече станаха само стайните станаха 11 броя Whistling
За на двора не казвам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт