Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 275
  • 557
  •   1
Отговори
# 210
Аз имам 5 каменни цветя и всички са различни, в момента започват да цъфтят и много им се радвам  Wink
Снимай ни ги ...и ние да ги видим.
Предполагам ,че ще са много красиви. Grinning

# 211
ами така ще направя, понеже ще бързам довечера да свърша тази задачка и май ще извадя цветето, ще си отчупя корени с пръст и ще бягам и ще кажа какво е станало Peace

# 212
дайте предложение за нова анкета

Ами много много не му мислих...ама нещо от рода на :

Какви цветя предпочитате да подарявате

букети
саксийни
изкуствени
икебана
сухи (ох не мога да се сетя в момента точно как се наричаше ...където се подреждат в разни вазички...за  украса)

Ако ви харесва това предложение...обмислете го...ако искате премахнете нещо или добавете.

# 213
ето и резултатите от анкетата за зодиите:

коя зодия сте? (любопитно ни е да видим дали има зависимост между зодията и любовта към цветята)
Близнаци  12 (19.4%)
Овен  9 (14.5%)
Скорпион  8 (12.9%)

Водолей  5 (8.1%)
Лъв   5 (8.1%)
Везни  5 (8.1%)
Рак   4 (6.5%)
Телец  3 (4.8%)
Козирог  4 (6.5%)
Дева  3 (4.8%)
Стрелец  2 (3.2%)
Риби  2 (3.2%)

Общ брой гласове: 62

пускам предложението на Дими, а после може да обърнем - какви цветя предпочитате да получавате  Blush

цветята в мол-а в Търново наистина са страхотни, но има твърде много охрана  Mr. Green

# 214
 FlutterОтговорих букетни, но със следното уточнение. Обичам да подарявам букетни, но предпочитам да получавам саксийни  Wink

# 215
Кроасания,
чудесни цветя!  Peace
Това за шарен и зелен бенджамин в една саксия и идея - не се бях сещала! Но при мен шарените нещо не вървят!? Thinking

Букети предпочитам, да подарявам! И по възможност по-арт! Grinning

# 216
  • Sf
Кроасания,
чудесни цветя!  Peace
Това за шарен и зелен бенджамин в една саксия и идея - не се бях сещала! Но при мен шарените нещо не вървят!? Thinking

envia, благодаря!!!  Heart Eyes

Моите китки са съвсем нови, а растат бързо благодарение на един много хубав тор - MASTERBLEND - има го в много цветарски магазини. Прилича на син камък и се ползва и за торене на зеленчуци също Simple Smile Аз взимам една чаена лъжичка и я разтварям в 2 л. вода до бледо синьо и така ги поливам на 2 седмици Simple Smile

Пъстрият бенджамин, пу-пу, върви дори пред зеления - май трябва да ги сложа в по-голяма саксия  newsm78

# 217
и аз съм оставила в моята саксия с бенджамин място за още едно коренче! мислех евентуално за шарен, но още не съм си намерила  Rolling Eyes

аз гласувах за саксийните! обичам букети, но ми е жал за цветята  Sad

не мога да редактирам повече началния си пост, така че който прави следващата тема, ще трябва от тук да взема анкетите! виждам обаче, че ние, близнаците, запазихме преднината си и имаме много чувствително присъствие  Hug Heart Eyes

# 218
Здравейте! Много се радвам,че открих тази тема. Не можах да разгледам всички албуми със снимки,но ще наваксам.
Искам да попитам за тази палма. Притенциозна ли е? http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143923&photo=2 Лесно ли се гледа?
аз имам предпочитания към палмите. Може скоро да снимам цветята в къщи, със сигурност минават 30 саксии.

# 219
За анкетата написах букетни,но понякога подарявам и саксийни. А за себе си като подарък предпочитам саксийните. Няма да повярвам,чце има хора, които все още подаряват изкуствени цветя.

# 220
добре значи обявявам бойкот, никой не ще да ми дава каменно цвете Crossing Armsотивам да си купя Crossing Arms

# 221
Няма да повярвам,чце има хора, които все още подаряват изкуствени цветя.

има, има! самият факт, че ги продават, е показателен! въпреки, че има много сполучливи сред тях  Sick на сестра ми на бала едни роднини й подариха изкуствени цветя  Sick и много се смяхме  hahaha

Теди, айде аз посля ще си чупя от твоите листенца тогава! (по-точно ще разчитам ти да ми отчупиш и да ми донесеш  Mr. Green)

# 222
ще разпитам мамчето дали няма да ме сдобие и тогава ще обходя магазините, но ще те държа в течение Peace

# 223
  • Карлово
Отдавна не съм се разписвала, но напоследък нямам време.
Преди време си посадих под буркани 4 различни цвята стаен клен. Хванали са се два. Сега ще чакам да пораснат и да видя кои точно цветове са, и кои е трябва наново да посаждам.

# 224
schneee, мен пък не ме е жал за букетните цветя - това им е съдбата!  Rolling Eyes Ако си седят по оранжериите, не биха донесли радостта, която се очаква от тях.  Wink
Да не ме отлъчите сега от цветарския отбор!? Mr. Green

микки, аз имам само оранжев клен, но бих искала и други. Когато го орежа - всички клонки натопявам във ваза - хем зелено, хем около 90% пускат корени и посля направо садя без буркан, или раздавам, т.к. са много. Ето го моят красавец:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142905&view=1&photo=17

Общи условия

Активация на акаунт