Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 321
  • 557
  •   1
Отговори
# 195
а дайте и на мен такова де Rolling Eyes

# 196
Аз имам 5 каменни цветя и всички са различни, в момента започват да цъфтят и много им се радвам  Wink

# 197
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

моето е такова, сега умира  Cry май съм го преполяла.
първо ми изсъхнаха пъпките, сега и листата му клюмнаха.

смених почвата, ама май си заминава Rolling Eyes

# 198
Аз имам 5 каменни цветя и всички са различни, в момента започват да цъфтят и много им се радвам  Wink

добре де засрами се и дай на съфорумка Flutter

# 199
Eто я и моята роза...дето отцеля под буркана.

ЦЪК  bouquet

# 200
Теди, виждам, че Tasha е от Варна, така че се надявам скоро да се сдобиеш с поне две листенца и да отделиш някое и за мен Blush

дайте предложение за нова анкета

# 201
ще видим кога ще отговори и какво Crazyиначе довечера сме в Търново май няма да е сега, като не ще мина през Ава парк и ще наскубя накрая Joy, Дими имам калатея, като твоята зад розата е, беше едничко сега има 3 издънки, имам и няколко заявки които довечера трябва да изпълня, та идеята ми е- как да я разсадя- мога ли да махна майката и най- развитата издънка, а да оставя бебетата при мен, че много бързо расте и нямам саксия сега да пресаждам и ако счупя някое коренче дали ще уети че е било без да искам Rolling Eyes

# 202
  • Sf
Здравейте Simple Smile

Както обещах, ето ги и моите цветя: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143923

Че досега все говорех и обяснавах без виден материал Simple Smile Много се гордея с малката си оранжерия вкъщи Simple Smile Дано ви харесат Simple Smile

П.П. Зодия Везни съм, казват най-хубавата зодия за жени Wink

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 11:40 от Кроасания

# 203
ще видим кога ще отговори и какво Crazyиначе довечера сме в Търново май няма да е сега, като не ще мина през Ава парк и ще наскубя накрая Joy

недей  Naughty те трябва да спрат да цъфтят мисля! този път сме си тук, така че може да се видим по комшийски  Mr. Green (само дето още не са ме снабдили с очакваните цветенца и нямам кой знае какво за даване  Rolling Eyes)

Кроасания, отваря ми се началният сайт на снимка.бг  newsm78

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 11:49 от schneee

# 204
  • Sf

Кроасания, отваря ми се началния сайт на снимка.бг  newsm78

Я пробвай сега Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143923

# 205
Кросандрата и Цикаса много ми харесаха, иначе моето авокадо го чакам да покара коренче Rolling Eyes

# 206
стана вече  Peace

хубави са, поздравления  Heart Eyes Теди, а ние се чудехме от къде да си откраднем бенджамин  hahaha
между другото моя варненски май няма да го бъде - за сметка на този, който мъжът ми открадна - расте като невидял  Mr. Green

# 207
  • Sf
Благодаря Simple Smile

А за бенджамин - в която и банка да идете, винаги имат бенджамини по ъглите. Та така можете да си отчупите клонче, ако пък познавате някой, работещ в банката, е още по-лесно Simple Smile

Само в МОЛ-а в Търново недейте, че там има камери навсякъде и сноват охранители... Така преди време като ходих и бяхме в МОЛ-а, един здравеняк хвана една жена до една от саксиите, която дори още не беше откъснала нищо... Направи й забележка, тя се сконфузи.... Абе, не си струва!

# 208
Здравейте,
Моля ви дайте съвети  Praynig Praynig Praynig
Взех си семена на Пасифлора и Декоративна коприва /Coleus / и не ми е много ясно как да ги засадя  newsm78
Моля, помогнете  Praynig

# 209
ще видим кога ще отговори и какво Crazyиначе довечера сме в Търново май няма да е сега, като не ще мина през Ава парк и ще наскубя накрая Joy, Дими имам калатея, като твоята зад розата е, беше едничко сега има 3 издънки, имам и няколко заявки които довечера трябва да изпълня, та идеята ми е- как да я разсадя- мога ли да махна майката и най- развитата издънка, а да оставя бебетата при мен, че много бързо расте и нямам саксия сега да пресаждам и ако счупя някое коренче дали ще уети че е било без да искам Rolling Eyes
Аз вече две издънки изкарах и ги подарих на свеки и на майка ми.
Ами как ги изкарах ли?.....взех един нож и лека полека започнах да изкарвам издънките...

А ти ако решиш можеш да изкараш цялото цвете от саксията и да разделиш издънките.
Това цвете поне при мен не е капризно...тези които подарих на майка ми и на свекърва ми ....се хванаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт