Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 270
  • 557
  •   1
Отговори
# 255
Да, червен с прост цвят. Купих го някога от един дядо. Пак ще се пробвам защото си е хубаво ...
флаш вдървени резници трудно се вкореняват пробвай с младички,а хоята сегами дадоха резници още не съм я вкоренила даже

# 256
  • Карлово
Теди, туй хоята е онова восъче дето преди 3-4-5 теми го бистрихме надълго и нашироко, нали, Бимбе? Laughing

# 257
Теди, туй хоята е онова восъче дето преди 3-4-5 теми го бистрихме надълго и нашироко, нали, Бимбе? Laughing
аха восъче е да

# 258
съм обрала луковички на лилиум, крем

и мен ме заинтригува саксийният лилиум на Вечерница! как се хваща  newsm78 мисля, че не съм виждала тук такъв (или съм го пропуснала  Rolling Eyes)! градинският е твърде висок и не знам дали ще стане в саксия. доколкото знам цветовете му са много трайни и ще е хубаво човек да си го има вкъщи  Heart Eyes

ето аз например много обичам хризантеми и имам една саксия с декоративни (ниски) и една от градината на свеки (избрах я уж по-нисичка да е)! и двете вървят много добре и ме радват  Blush

# 259
Я да си споделя с вас моите саксийки, дето си ги отгледах от "пар4е месо" Mr. Green СмеШното е, 4е не знам името на нито едно от тях Crazy Но много си ги оби4ам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144620

# 260
Гая цветята ти са прекрасни няколко много ми хванаха окото но тук не съм виждала (може би не съм се заглеждала.

А сега да искам съвет. Искам да си купя някаква малка палма, която да става голяма и да си има екзотичен вид. Бихте ли ми препоръчали нещо???

# 261
И между другото обичам да подарявам саксийни цветя, но когато повода не позволява подарявам и букети.

# 262
А сега да искам съвет. Искам да си купя някаква малка палма, която да става голяма и да си има екзотичен вид. Бихте ли ми препоръчали нещо???

еми според мен най-разпостранените и лесни за гледане са нолина и драцена (доста разновидности драцена има)

Гая, цветята ти са красиви - прави ми впечатление, че имаш предпочитания обаче към точно определен вид  Rolling Eyes

# 263
Нолината не я харесвам а драцена си имам от вида който харесвам. Искам нещо екзотично, растящо на високо и да си е палма.

# 264
съм обрала луковички на лилиум, крем

и мен ме заинтригува саксийният лилиум на Вечерница! как се хваща  newsm78 мисля, че не съм виждала тук такъв (или съм го пропуснала  Rolling Eyes)! градинският е твърде висок и не знам дали ще стане в саксия. доколкото знам цветовете му са много трайни и ще е хубаво човек да си го има вкъщи  Heart Eyes

ето аз например много обичам хризантеми и имам една саксия с декоративни (ниски) и една от градината на свеки (избрах я уж по-нисичка да е)! и двете вървят много добре и ме радват  Blush
саксийния лилиум от луковици се хващасадиш март месец и май,юни цъфти много са красиви и непретенциозни Heart Eyes

# 265
bimba, мерси, ще потърся луковици (ако не забравя, че то март е ехееееееееей  Mr. Green)

maatete, виждала съм големи палми в градинските центрове  Rolling Eyes може би нещо такова искаш  newsm78

# 266
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето го моето цъфнало каменно цвете Laughing Heart Eyes

# 267
bimba, мерси, ще потърся луковици (ако не забравя, че то март е ехееееееееей  Mr. Green)

maatete, виждала съм големи палми в градинските центрове  Rolling Eyes може би нещо такова искаш  newsm78

Ами да но с едно "но" при мен да стане голямо а да го купя сравнително младо. Не искам отгледано цвете искам аз да го отгледам.

# 268
Или нещо такова http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=92 но малко. Просто искам да е с интересен вид, да е нещо екзотично (то не аз ами мъжа де) а аз не знам какво.

# 269
  • гр.Добрич
Schnee, аз тази година за първи път пробвах да садя Лилиум в саксия. Купих 3 грудки и те покараха, но сано на едната и се разтвориха цветовете. На другите 2 им изсъхнаха пъпките. В момента си стоят 3 стръка в саксията, още са зелени и се надявам че грудките им в момента се хранят и ще нараснат. Друг е въпроса дали ще оцелееят зимата. Laughing
maatete, Пахира лесно ще намериш по магазните. Много е хубава.
Гая, много са сладки твоите цветя, но определно си любителка на сукулентите.

Общи условия

Активация на акаунт