Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 306
  • 557
  •   1
Отговори
# 150
не го намерих Rolling Eyes

# 151
  • На края на света !
Момичета страхотни цветя ,но не разбрах на кое викате дебела мара  аз знам за това Ешеверия – розата на пустинята или дебела мара

а и  на още е дно растение съм чувала така да му викат дървото на живота или красула newsm78
затова питам последно кое е newsm78

# 152
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз съм чела във вестник за жената със снимка, че на красулата, която си дала на втората снимка й викали някъде "Дебела Мара". Даже имаше награда за читателка, чиято "Дебела Мара" е цъфнала!!! Аз лично не съм я виждала да цъфти, но беше показана!!!

# 153
  • На края на света !
и за нея не бях чувала ,че цъфти  ooooh!моята е на около 4 години и не е много голяма а за цъфтене и дума да не става Thinking
А и колко много видове красули имало http://davarree.free.fr/Davarree.galerie.photo.C.htm

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 17:55 от Нелли

# 154
И аз съм БЛИЗНАЦИ Grinning Големи цветарки се извъдихме  Grinning

# 155
Това било "дебела мара"

А това ми се струва онова дебелото  Laughing

# 156
  • София
Момичета,
направих си цветно албумче.

Страхотно албумче...Браво Hug
И градината ти е чудна Grinning
Само за розмарина да вметна Joy страхотна подправка е ...аз го използвам на запечени картофи Peace  сух/но и аз ще си завъдя пресен Mr. Green/ погледни и в Готварския за други рецепти  bouquet

# 157
Envia, цветята са ти чудесни!!! Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 08:11 от Steffanie

# 158
а и  на още е дно растение съм чувала така да му викат дървото на живота или красула newsm78
затова питам последно кое е newsm78

Здрасти, Нели,
Това на снимката е красула (Crassula argentea), но и аз го зная като дърво на живота. Аз имам 7 големи растения, които цъфтят всяка зима. Цветовете са като на дървото на парите, но не са жълти, а бели. Това е много благодарно растение, расте бързо, ако има подходящи условия и ми прилича малко на бонзай  Simple Smile

# 159
аз не разбрах коя от билките е Дебелата мара, моята цъфти и е точно Ешеверията ли какво беше там, но с по- тъмни и тънки листа Rolling Eyes

# 160
Margarita, ешеверията наистина много прилича на моето дебелото, но не е - нейните листа все пак са по-тънки, а на моето са месести, като на кактус. Много ешеверии съм виждала посадени по гробове.
Но виж, Нелли е показала и друг вид ешеверия - явно са много видове.

Нелли, точно това последното от твоите снимки го знам като красула и като дърво на живота /при мен е в групата на мижавите/. Уж не е много претенциозно, но при мен категорично спря, да расте. Знам, че у дома носи щастие и пр., но започне ли да умира - незабавно трябвало, да се изхвърли, за да не донесе раздор, ако вярваш на подобни неща.

# 161
  • София
Момичета остарях с още една година Laughing
По този повод черпя всички  Heart Eyes

# 162
Аним, честит рожден ден!!! Grinning Здраве, късмет и много усмивки да съпътстват дните ти!

# 163
Аним ,честито и от мен Hug

# 164

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИМ!!!

Общи условия

Активация на акаунт