Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 246
  • 557
  •   1
Отговори
# 345
vesel4e, ще се радвам на "доставката"  Mr. Green много мило, наистина! ако имаш и нещо друго, давай насам  Rolling Eyes  Mr. Green

Теди, не мога да редактирам повече първата страница  Blush

я ми кажете - аз днес гледах каменно цвете - дълго ли цъфти и на слънце ли трябва да бъде, или пък вътре се държи  newsm78 имаше едно много нежно и май утре ще мина да си го купя  Blush

няма връзка с цветята, но аз пък днес намерих гъсеница в копъра, който щях да режа  Sick и  #2gunfire  Mr. Green

# 346
  • София

Бре колко много доматчета, браво  Hug
Аз на два пъти садя домат на балкона, но бях на 8 етаж, и чак толкова много не е раждал 2-3 доматчета съвсем малки и безвкусни от Софийският въздух май Crazy
я ми кажете - аз днес гледах каменно цвете - дълго ли цъфти и на слънце ли трябва да бъде, или пък вътре се държи  newsm78 имаше едно много нежно и май утре ще мина да си го купя  Blush
Моето е вътре в стаята, на слънчево под голям прозорец Mr. Green Но едно уточнение, ако до сега не си гледала Камено цвете, почти като теменужката е ...недей да  мокриш листата, полива се главно в чинийката Hug

# 347
  • На края на света !
защо аз немога да ги видя тия домати newsm78

# 348
И аз , досега се мъчих с тях
 Crossing Arms  Thinking

# 349
  • София
Момичета, логнете се в snimka.bg и после кликнете върху линка на Дуданка, ако нямате албум използвайте форумския от първа страница Hug Незнам защо, но понякога така става с линковете newsm78

# 350
момичета, първо ще питам после ще чета, моля ви кажете ми какво да правя, вкъщи немога да включа климатика, цветята са там Confused та, имам Бенджамин, Драцена, Корделине, Дифенбахия, Теменужка, Папрат, Калатея, Нолина, Китайска роза, Спатифилиум и май това и едно строманте дето няма да се хване така като гледам, единствения шанс е да ги изнеса на терасата, но там е светло и напича от време на време, кажете ми да ги изнасям ли или в някой по- тъмен ъгъл да ги сложа кое как понася, иначе климатика ще ги убие, особено бенджамина Confused

# 351
При мен няма проблем, но го включваме само вечер, а и повечето цветя вече са на двора.
Все пак, гледай на теб, да е комфортно - което цвете оцелее добре, което не - пак ще го завъдиш!
Няма да им робуваме, я! Crossing Arms

# 352
точно пред климатика са и ги вее направо, нищо няма да оцелее това е лошото Sad

# 353
  • София
Ама мести ги навън ... какво се чудиш:thinking:
дори и да ги изгориш от слънцето повечето се аклиматизират и пак ще оцелеят, визирам китайската роза, Дифембахията
Оросяване поне по два пъти на ден на Драцена, Корделине,Калатея /освен ако е с мъхести листа-тогава не/ , Нолина и готово
А Спатифилиум и Теменужка ги скрий по възможност на непряка светлина

# 354
ще ги сложа на възможно най- сенчестия ъгъл, и там ако задухат едни ветрове и вече незнам какво ще правя ooooh!

# 355
Тедито, от опит с бенджамина ти казвам - изкарвай го навън Peace.

# 356
Стели нямам избор, на осмия етаж сме и тук има постоянно вятър, затова не съм ги изкарвала, затова изброих какво имам да кажете дали няма да ги уморя на терасата Confused

# 357
Стели нямам избор, на осмия етаж сме и тук има постоянно вятър, затова не съм ги изкарвала, затова изброих какво имам да кажете дали няма да ги уморя на терасата Confused
И аз съм на 8 етаж, отгоре е закрита терасата , но иначе и моя е оставен на произвола на природата. Досега не съм имала проблеми. Ако ти е възможно, осигури му и една част от времето през деня да не го пече, т. е да е на сянка. бенджи миналата или по-миналата година, качен на един шкаф на балкона. Откакто го изкарвам навън, просто е побеснял. Сега е двойно и тройно по-висок и широк.
Не пречи да пробваш....цветята сами ще си покажат Peace

# 358
страхотен е, то котето ми е организирало място, окачихме нещо като завеса и не пече там вече, дано и течение да няма, но пак ще е по- малко от на климатика, ще ви държа в течение за моите неволи Confused

# 359
Теди, не им трепери толкова! само не ги излагай веднага на слънце, че ще ги изгори!

stellina, и аз имам такъв опит с един лимон - изнесох го на терасата и пощуря  #Crazy не знаех, че бенджито понася външно разположение  newsm78 твоето е страхотно! аз още си търся шарено, а между другото, Теди, онова варненското не се хвана - изсъхна  Cry

щом каменното цвете е като теменужката, май е по-добре да не рискувам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт